Polestar 3

Marti, 27 Februarie | Industrie

Polestar 3 a intrat în producție. SUV premium, rival pentru Tesla Model X

Constructorul suedez de automobile anunță că modelul Polestar 3 a intrat în producție, la uzina din Chengdu din China. Începând cu jumătatea anului 2024, acesta va fi asamblat și în SUA.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Polestar 5, debut dinamic la Goodwood: autonomie de 600 de kilometri

Noul model electric Polestar 5 a avut parte de un debut dinamic în cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood. Cu această ocazie, constructorul suedez ne-a oferit imagini noi cu un prototip camuflat al viitorului coupe cu 4 uși.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Lansările lui Volvo EX90 și Polestar 3, amânate din cauza problemelor software

Volvo a anunțat oficial că va amâna lansarea pe piață a SUV-ului electric EX90 din cauza unor probleme cu sistemul software al mașinii. De aceeași problemă suferă și Polestar 3, fiind și acesta amânat.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Tehnologie

Volvo și Polestar, primii constructori care integrează hărțile Google HD pe mașinile lor

Volvo și, implicit Polestar, anunță că vor integra, în premieră, hărțile Google HD pe mașinile lor. Mai exact, acestea vor fi disponibile pe noul SUV electric EX90 și pe Polestar 3.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Tehnologie

Polestar 3 primește un sistem de siguranță care urmărește mișcările ochilor șoferului

Noul SUV electric Polestar 3 va fi echipat cu un sistem de siguranță avansat. Acesta se bazează pe mișcarea ochilor șoferului și poate să detecteze momentele de neatenție ale celui de la volan. Noua tehnologie va fi prezentată în cadrul evenimentului CES din ianuarie 2023.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Polestar 3: un SUV premium, rival pentru Tesla Model X

Suedezii de la Polestar prezintă cel mai mare și scump model din portofoliu. Este vorba despre Polestar 3, un SUV cu zero emisii, până la 517 CP și autonomie de 610 kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 28 Septembrie 2022 | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Polestar 3. Două motoare electrice și 516 cai putere

Polestar a publicat o imagine oficială nouă cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Noul model va avea un propulsor electric de 516 cai putere și va fi dezvăluit oficial în 12 octombrie.
Joi, 16 Iunie 2022 | Modele noi

Învățăm să numărăm electricele: teaser cu viitoarele Polestar 3, 4 și 5

Polestar a publicat o imagine teaser nouă cu viitoarele sale modele electrice 3, 4 și 5. Modelele vor fi lansate în ordine numerică, iar două dintre acestea vor fi primele SUV-uri ale mărcii.
Miercuri, 08 Iunie 2022 | Modele noi

Imagine nouă cu Polestar 3, un SUV electric de performanță. Va avea autonomie de peste 600 de kilometri

Polestar a publicat o nouă imagine oficială cu noul SUV de performanță electric Polestar 3. Noul model promite o autonomie generoasă, de peste 600 de kilometri, iar constructorul confirmă și luna lansării noului model.
Vineri, 20 Mai 2022 | Industrie

Polestar confirmă data lansării noului SUV electric Polestar 3

Noul SUV electric Polestar 3 va fi prezentat oficial în luna octombrie 2022, după cum reiese dintr-un comunicat de presă transmis de companie. Acesta va putea fi comandat fie cu un motor electric, fie cu două.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu prototipul viitorului Polestar 3. SUV-ul electric debutează în 2022

Compania suedeză a publicat prima imagine cu prototipul viitorului SUV electric Polestar 3. Acesta este, desigur, acoperit de camuflaj și va debuta pe parcursul anului 2022.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Polestar anunță lansarea a trei modele electrice de performanță până în 2024

Compania suedeză a anunțat că va lansa trei modele electrice de performanță până în 2024. Printre ele se va număra și un SUV, Polestar 3, dezvoltat pe o arhitectură dedicată exclusiv mașinilor cu zero emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 16 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Va fi asamblat în SUA

Suedezii de la Polestar au publicat prima imagine teaser cu viitorul SUV electric de performanță Polestar 3. Acesta va fi asamblat la uzina Volvo din Ridgeville, SUA.
Sambata, 09 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Polestar anunță lansarea unui viitor SUV coupe electric: va fi numit Polestar 3 și este așteptat în 2021

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, vrea să lanseze un nou model, al treilea din gamă. Constructorul a anunțat că Polestar 3 va fi un SUV coupe electric care va debuta în anul 2021.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Modele noi

Polestar pregătește 3 modele noi în următorii 3 ani: un rival pentru Tesla Model 3 și un crossover electric sunt pe listă

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo care a devenit o companie de sine stătătoare, vrea să lanseze încă trei modele noi în următorii trei ani.

Tag-uri similare

modele noi, Polestar 2, Polestar 1, Polestar 3, Polestar 4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru