Feedback

Politia rutiera

Vineri, 14 Decembrie 2018 | Intern

Poliția Rutieră Ilfov a primit un Alfa Romeo Giulia: modelul italian va patrula 12 luni pe autostrada A3, Drumul Național 1 și Centura Bucureștiului

Poliția Rutieră Ilfov va utiliza timp de 12 luni un Alfa Romeo Giulia în misiunile de patrulare pe care le va desfășura pe autostrada A3, Drumul National 1 și Centura Bucureștiului.
Miercuri, 21 Iunie 2017 | Intern

Decizie ICCJ: Poliția locală nu are dreptul să amendeze șoferii în trafic

ICCJ a decis: polițiștii locali nu au dreptul să amendeze șoferii în trafic. Aceste competențe rămân doar pentru cei de la Poliția Rutieră. Totuși, un nou proiect de lege ar putea schimba complet datele problemei.
Marti, 06 Iunie 2017 | Intern

Proiect de lege: polițiștii locali ar putea să aibă atribuții asemănătoare cu cele ale polițiștilor de la Rutieră

Un nou proiect de lege a ajuns pe masa din Senat. Acesta vizează modificarea OUG 195/2002 și propune ca Poliția locală să apară în toate capitolele în care Poliția rutieră are atribuții.
Vineri, 24 Martie 2017 | Intern

Poliţia Rutieră se va dota cu 50 de radare laser care vor măsura viteza unei maşini de la cel puţin un kilometru

Poliţia Rutieră vrea să cumpere 50 de radare laser pentru a depista mai uşor şoferii vitezomani în trafic. Radarele trebuie să detecteze viteze de până la 320 km/h şi să funcţioneze la distanţe de cel puţin un kilometru.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | O lume nebuna

O mașină autonomă de la Google a fost oprită de poliția rutieră din SUA

Unul dintre vehiculele prototip ale celor de la Google dezvoltate special pentru proiectul de crearea a unei mașini autonome a ajuns să fie oprit de poliția rutieră pentru că circula cu o viteză prea mică, relatează The Verge.
Joi, 06 Februarie 2014 | Intern

Poliţia Rutieră a primit un Mitsubishi Outlander în custodie timp de trei luni

Importatorul Mitsubishi în România le-a oferit în custodie poliţiştilor de la Brigada Rutieră un Oulander. Vehiculul va fi folosit de poliţişti vreme de trei luni.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Intern

Poliţia Rutieră: "Am dori să avem câte un agent în fiecare intersecţie din Capitală"

Toma Olaru, Comisar-Şef la Poliţia Rutieră, a declarat că ar dori să aibă un agent în fiecare interesecţie din Bucureşti. Mai mult decât atât, acesta promite că poliţiştii vor renunţa la practica radarelor amplasate după viraje.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Intern

DN1: Poliţia Braşov a restricţionat traficul pentru maşinile fără anvelope de iarnă

Accesul dinspre localitatea Dârste spre Bucureşti a fost restricţionat pentru vehiculele fără anvelope de iarnă, informează Mediafax.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Transportatorii români: Propunerea de modificare a noului Cod Rutier este abuzivă

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România consideră că sancţiunile propuse în proiectul noului Cod Rutier sunt abuzive şi cere modificarea acestora, informează Ziarul Financiar.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Intern

Ministrul de Interne: "Vom reevalua proiectul schimbării Codului Rutier, amenzile sunt prea mari"

Anumite sancţiuni propuse în Proiectul de schimbare a Codului Rutier sunt prea mari şi unele nu pot fi probate în instanţă, motiv pentru care MAI va reevalua modificările propuse, informează colegii de la Hotnews.
Miercuri, 11 Septembrie 2013 | Intern

Ministerul de Interne pregăteşte un nou set de schimbări pentru Codul Rutier

Un nou proiect al MAI spune că şoferii care nu-şi plătesc amenzile în termen de 30 de zile de la primirea procesului verbal ar putea să-şi piardă permisul de conducere, titrează Mediafax.
Luni, 19 August 2013 | Intern

Ultima armă a Poliţiei Rutiere din Bucureşti: camera ascunsă

Poliţia Rutieră a demarat o campanie de sancţionare a şoferilor incorecţi din Bucureşti. Poliţiştii filmează dintr-o maşină nemarcată şi sancţionează pe loc, cu ajutorul unui agent pe motocicletă.
Vineri, 02 August 2013 | Intern

România: Poliţia Rutieră poate detecta în trafic un vehicul furat

Poliţia Autostrăzi beneficiază, începând de astăzi, de un dispozitiv capabil să detecteze în timp real un autovehicul furat prin citirea numărului de înmatriculare şi căutarea acestuia în baza de date a vehiculelor furate.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Ministerul Transporturilor vrea să interzică detectoarele de radar

Proiectul de strategie naţională pentru Siguranţă Rutieră 2013-2020 a intrat în dezbatere publică. Vorbim despre schimbări majore la legile care guvernează circulaţia, incluzând eliminarea detectoarelor de radar şi a ATV-urilor de pe şosele.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Poliţiştii vor să-i lase fără permis pe şoferii care nu-şi plătesc amenzile

Propunerea MAI de modificare la Legii Circulaţiei pe drumurile publice din România este în dezbatere publică. Printre schimbările propuse se numără amenzile mai mari pentru anumite contravenţii, supraveghere audio şi video pentru examenul auto şi altele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Intern

România: Poliţia va efectua controale în trafic în următoarele zece zile

În perioada 10-20 ianuarie, echipe mixte formate din poliţişti şi inspectori RAR vor efectua controale în trafic pentru a descoperi automobilele cu defecţiuni, informează Mediafax.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | General

Moldova: Poliţia Rutieră acceptă probe foto/video ca dovezi pentru amenzi

Poliţia Rutieră din Moldova are un portal unde utilizatorii pot trimite imagini cu automobile care încalcă codul rutier. Dacă aceste imagini se dovedesc a fi adevărate, şoferul respectiv este sancţionat contravenţional.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Siguranta

15 lucruri pe care nu le ştiai despre accidentele auto

Automarket publică astăzi o statistică neagră a accidentelor auto din lume şi din ţara noastră. Ele oglindesc cât de prost stă România la capitolul prevenirea tragediilor rutiere.
Marti, 23 Octombrie 2012 | Intern

Permisul de conducere pentru mopede va fi obligatoriu

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi ordonanţa care prevede obligativitatea permisului de conducere pentru scutere şi mopede. Conducătorul necesită acest permis doar dacă nu are deja un permis de conducere pentru alte categorii de vehicule.
Joi, 13 Septembrie 2012 | Intern

Poliţia Rutieră: "Din 2013 va fi obligatoriu permisul de conducere şi pentru mopede"

Era mopedelor care pot fi conduse fără permis se apropie de sfârşit. Peste cinci luni, oricine va fi prins conducând un moped fără permis de conducere adecvat se va alege cu dosar penal, anunţă reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru