Polo gti r5

Luni, 08 Octombrie 2018 | Motorsport

Volkswagen Polo GTI R5 îmbracă hainele de competiție: modelul destinat raliurilor debutează la finalul lunii octombrie în cadrul etapei din Spania

Volkswagen a publicat primele imagini cu Polo GTI R5 "îmbrăcat cu hainele" de competiție. Tema aleasă de nemți a fost inspirată de cea utilizată în cazul lui Golf GTI TCR.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Motorsport

Petter Solberg revine în WRC: campionul mondial din 2003 va concura în Raliul Spaniei cu un Volkswagen Polo GTI R5

Petter Solberg, campionul mondial de raliuri din 2003, revine în WRC. Norvegianul va pilota noul Volkswagen Polo GTI R5 în cadrul Raliului Spaniei, etapă care se desfășoară în intervalul 25-28 octombrie. Cea de-a doua mașină pregătită de Volkswagen va fi pilotată de Eric Camilli.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Motorsport

Volkswagen Polo GTI R5: modelul dedicat raliurilor debutează oficial în etapa din Spania din luna octombrie

Omologarea noului Volkswagen Polo GTI R5 a fost amânată până în 1 octombrie. Deși testele și feedback-ul sunt bune, oficialii Volkswagen Motorsport vor să aducă o serie de modificări. Noul Polo GTI R5 va putea fi admirat pentru prima dată în Raliului Spaniei, etapa din Campionatul Mondial care se desfășoară în intervalul 25-28 octombrie.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Motorsport

Volkswagen a primit comenzi pentru 15 exemplare Polo GTI R5: modelul dedicat raliurilor are 272 CP, tracțiune integrală și îl vom vedea în acțiune în a doua jumătate a anului

Noul Volkswagen Polo GTI R5 va putea fi admirat în competiții începând cu a doua parte a anului. Până în acest moment, au fost deja comandate 15 exemplare.
Marti, 05 Decembrie 2017 | Motorsport

Volkswagen a prezentat Polo GTI R5: modelul dedicat raliurilor are 272 CP, tracțiune integrală și face 0-100 km/h în 4.1 secunde

Volkswagen a prezentat noul Polo GTI R5. Modelul destinat raliurilor va fi omologat în vara anului viitor și promite 272 de cai putere și 4.1 secunde pentru accelerația 0-100 km/h.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Motorsport

Logo-ul Volkswagen va putea fi admirat din nou în WRC: nemții pregătesc un Polo GTI R5

Volkswagen a publicat prima schiță cu viitorul Polo GTI R5. Modelul destinat raliurilor va debuta în a doua jumătate a anului viitor și va putea fi utilizat atât în competițiile naționale și regionale, cât și în cadrul grupei WRC2.

Tag-uri similare

Volkswagen, Volkswagen Polo R WRC, polo gti r5, volkswagen polo gti r5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru