Polo

Vineri, 08 Martie | Modele noi

Noul Volkswagen Polo Robust: versiune de teren pentru fermieri

Volkswagen a lansat oficial noul Polo Robust, o versiune specială de teren creată pentru fermieri. Noul model este disponibil exclusiv pe piața din Brazilia.
Sambata, 23 Ianuarie 2021 | Modele noi

Volkswagen readuce la viață Polo Harlekin, o ediție multicoloră ingenioasă, lansată în 1994

Ca un omagiu adus celebrului Polo Harlekin, din anii '90, divizia Volkswagen din Olanda a recreat acum tema multicoloră pe un Polo de ultimă generație.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Mediu

În anii '80, Volkswagen a lansat un Polo care consuma doar 3 litri/100 de km

Un colecționar auto din Statele Unite ale Americii se mândrește cu unul dintre cele mai rare modele Volkswagen. Este vorba despre un Oko-Polo, o mașină dezvoltată în anii '80 cu un singur scop în minte: să consume puțin.
Vineri, 10 Ianuarie 2020 | Modele noi

Volkswagen se pregătește pentru Euro 2020: germanii lansează ediția specială United pentru 10 modele

Volkswagen a lansat ediția specială United pentru 10 dintre modelele pe care le are în gamă ca parte a promovării Campionatului European de Fotbal din 2020.
Sambata, 23 Februarie 2019 | Intern

Volkswagen recheamă în service 1.600 de unități Polo în România: posibil defect la frâna de mână

Volkswagen a anunțat că va rechema în service aproape 1.600 de unități Polo comercializate pe piața din România, ca urmare a unui posibil defect la frâna de mână.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen, suspectat că a trucat emisiile și pe motoarele diesel de 1.2 litri: posibil recall pentru 370.000 de mașini în Europa

Grupul Volkswagen este anchetat de Autoritatea Federală de Transport (KBA) sub suspiciunea că ar fi trucat emisiile diesel și pe motoarele sale de 1.2 litri, scrie presa germană. Circa 370.000 de mașini ar urma să fie chemate în service dacă informațiile vor fi confirmate de KBA.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Volkswagen Brand Days: caravană națională în care poți testa noile Polo, Arteon și Tiguan Allspace

Cele mai noi trei modele apărute în gama Volkswagen vor fi vedetele unei caravane prin care marca germană își invită fanii la teste în centrele comerciale din 6 orașe mari ale țării: București, Timișoara, Iași, Cluj-Napoca, Bacău și Brașov.
Vineri, 18 August 2017 | Modele noi

Skoda se adaptează la epoca modernă: SUV-ul Karoq este primul model al mărcii cu ceasuri de bord digitale

Skoda pune mâna pe instrumentarul digital de bord prezent de ceva vreme în gama Volkswagen și Audi. Prima apariție a acestuia va avea loc pe SUV-ul Karoq, înlocuitorul lui Yeti.
Vineri, 16 Iunie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul VW Polo 2017: galerie foto oficială și informații complete

Volkswagen a prezentat astăzi cea de-a șasea generație a lui Polo. Automarket vă oferă o galerie foto completă și informațiile esențiale legate de noul model german de oraș.
Joi, 08 Iunie 2017 | Modele noi

Așteptarea a luat sfârșit: noua generație Volkswagen Polo debutează pe 16 iunie

Pe 16 iunie vom face cunoștință cu noua generație Volkswagen Polo. Subcompacta din Wolfsburg promite dimensiuni mai mari, un interior cu iz de Golf și motorizări pentru toate gusturile.
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Industrie

Volkswagen Polo deschide o nouă eră: subcompacta germană va avea propulsie hibridă în locul motoarelor diesel

Volkswagen va înlocui motoarele diesel de capacități mici cu hibrizi ușori fără încărcare la priză, ca urmare a normelor dure pentru emisii. Primul model care va beneficia de acest tratament va fi Volkswagen Polo în 2018.
Luni, 09 Martie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea renunţa la varianta cu 3 uşi a lui Polo

Volkswagen ar putea scoate din producţie varianta cu trei uşi a lui Polo odată cu lansarea următoarei generaţii, titrează Automotive News citând surse din cadrul companiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Industrie

Maşinile preferate de europeni în ianuarie 2015: Golf, Polo şi Clio sunt în top

Clasamentul vânzărilor auto din luna ianuarie ne arată o piaţă europeană dominată de Volkswagen, care pune două modele pe primele locuri în preferinţele publicului. Renault, Ford şi Opel încearcă să ţină pasul cu marca din Wolfsburg.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Luni, 05 Mai 2014 | Modele noi

Volkswagen Polo GTI facelift va fi oferit şi cu transmisie manuală

Volkswagen Polo GTI facelift, aşteptat să debuteze la începutul anului viitor, va beneficia de mai multă putere, dar şi de prezenţa unei transmisii manuale.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Preţuri Volkswagen Polo facelift: start de la 11.450 euro

Volkswagen Polo facelift este disponibil pentru comandă pe piaţa din România. Versiunea 1.0 MPi Trendline 60 CP cu trei uşi pleacă de la 11.447 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen CrossPolo, Polo GT şi Polo BlueMotion au primit un facelift

Volkswagen a restilizat şi ceilalţi membri ai gamei Polo. Aceştia vor debuta, odată cu hatchback-ul pe care sunt bazaţi, la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 31 Iulie 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo BlueMotion: 1.563 kilometri cu un plin

Cei de la Volkswagen au parcurs un traseu de 1.563 de kilometri la bordul unui Polo BlueMotion cu un consum mediu de numai 2.9 litri la sută, consumând doar un rezervor de carburant.
Miercuri, 02 Mai 2012 | Modele noi

Volkswagen Polo este oferit şi cu pachetul R Line

Volkswagen a lansat pachetul de accesorii R Line pentru gama Polo. Pachetul vine în compania motorului 1.2 TSI de 105 CP şi este oferit pentru ambele versiuni de caroserie ale lui Polo.
Marti, 28 Februarie 2012 | Industrie

FEATURE: Cele mai vândute maşini din lume în 2011: locul întâi - Corolla, Dacia Logan pe 36

În 2011, cel mai bine vândut model din întreaga lume poartă marca Toyota. Acesta este urmat în clasamentul modelelor best-seller de modele de la Ford şi Volkswagen.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru