Porsche Carrera GT

Marti, 11 Aprilie 2023 | Siguranta

Porsche Carrera GT, rechemat din cauza unor probleme la suspensie

Porsche a inițiat o campanie de rechemare pentru hypercar-ul Carrera GT din cauza unor probleme la suspensie. În total, sunt afectate 489 de exemplare ale modelului de performanță.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | General

Tatăl lui Paul Walker dă în judecată Porsche. "Ar fi trebuit să filmeze Fast and Furious 8"

Cazul Paul Walker este departe de a se încheia: tatăl actorului dă în judecata Porsche întrucât atribuie moartea fiului său lipsei de sisteme de siguranţă de pe maşina în care acesta a încetat din viaţă.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | General

Porsche se disculpă: ”Paul Walker este vinovat pentru moartea sa”

Acționați în judecată de către fiica lui Paul Walker, cei de la Porsche se apără, susținând că actorul s-a urcat de bună voie într-o mașină care nu era întreținută.
Joi, 01 Octombrie 2015 | General

Porsche răspunde familiei lui Paul Walker: "Autoritățile au demonstrat deja cine este de vină în această situație"

La scurtă vreme după ce familia lui Paul Walker a dat în judecată compania Porsche invocând că modelul Carrera GT nu este suficient de sigur pentru drumurile publice, compania germană a venit cu un răspuns pentru aceștia.
Marti, 29 Septembrie 2015 | General

Cazul Paul Walker continuă: Meadow, fiica actorului, dă în judecată compania Porsche

Meadow Walker, fiica actorului devenit celebru prin seria Fast&Furious, a acționat în instanță compania Porsche pe motiv că modelul Carrera GT a fost proiectat defectuos. În 2014, văduva șoferului a acționat în instanță compania germană.
Marti, 13 Mai 2014 | General

Accidentul lui Paul Walker naşte controverse: Porsche, acţionaţi în judecată de văduva şoferului

Kristine Rodas, soţia celui care conducea maşina în care Paul Walker şi-a pierdut viaţa, a acţionat în instanţă compania Porsche motivând că modelul Carrera GT are defecte de siguranţă care au dus la decesul ocupanţilor în urma accidentului.
Duminica, 05 Ianuarie 2014 | General

Viteza excesivă a fost cauza accidentului în care și-a pierdut viața actorul Paul Walker

Autoritățiile americane au dat publicității raportului medicului legist care s-a ocupat de cazul accidentului în care și-au pierdut viața actorul Paul Walker și prietenul său Roger Rodas.
Miercuri, 04 Decembrie 2013 | General

Moartea lui Paul Walker pune în pericol lansarea peliculei „Fast and Furious 7”

Cea de-a şaptea serie a filmului Fast and Furious este în pericol. Decesul actorului Paul Walker pune sub semnul întrebării viitorul filmului, care are acum nevoie de un nou scenariu.
Joi, 18 Iulie 2013 | O lume nebuna

Ofertă de nerefuzat: 11 supercaruri şi limuzine vândute cu doar 3.1 milioane de euro

Poliţia franceză a scos la licitaţie 11 supercaruri confiscate în urmă cu doi ani de la fiul preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Deşi printre maşini se numărau două Bugatti Veyron şi un Ferrari Enzo, suma adunată la finalul licitaţiei a fost caraghioasă.
Joi, 29 Septembrie 2011 | Video

Paris: 11 supercaruri exotice confiscate de poliţia franceză

Poliţia pariziană a confiscat 11 supercaruri aparţinând fiului preşedintelui Guineei Ecuatoriale. Printre ele s-au numărat două Bugatti Veyron, un Ferrari Enzo şi un Rolls Royce.
Vineri, 11 Februarie 2011 | General

Maşina lui Jerry Seinfeld, un Porsche Carrera GT, scoasă la vânzare

Un Porsche Carrera GT, care i-a aparţinut actorului american Jerry Seinfeld, a fost scos la vânzare de un dealer din SUA.
Miercuri, 11 August 2010 | Video

VIDEO: Nissan GT-R încearcă să ţină pasul cu Porsche Carrera GT pe Nurburgring

Un grup de prieteni suedezi au scos la încălzire pe celebrul circuit de la Nurburgring un Porsche Carrera GT şi un Nissan GT-R. În imaginile următoare, japonezul ţine cu greu piept neamţului din Stuttgart.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Martie 2010 | Industrie

Porsche cauta clienti pentru viitorul 918 Spyder

Reteaua globala de dealeri Porsche cauta potentiali clienti pentru viitorul 918 Spyder. Constructorul din Stuttgart are nevoie si de o motivatie financiara pentru a produce supercarul electric in urmatorii cinci ani.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: "Lexus LF-A, unul dintre cele mai bune supercaruri"

Un experimentat jurnalist auto vorbeste despre viitorul Lexus LF-A ca fiind unul din cele mai bune supercaruri produse vreodata. Declaratia sa este folosita de Lexus pentru a-si promova modelul sportiv.

Tag-uri similare

Toyota, Porsche, Lexus, supercar, Porsche 918 Spyder, McLaren F1, Lexus LF-A, Pagani ZOnda, Porsche 911 GT3 RS, Porsche Carrera GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru