Porsche Cayenne diesel

Joi, 17 Mai 2018 | Modele noi

Porsche nu exclude lansarea unui Cayenne diesel: nemții scot din ecuație o versiune echipată cu un V8

Porsche încă nu scoate din ecuație un posibil Cayenne diesel. În cazul în care versiunea primește undă verde, clienții se vor bucura de un motor V6 și nu de un propulsor V8. Totodată, constructorul german analizează lansarea unui Cayenne hibrid ceva mai potent.
Luni, 24 Iulie 2017 | Modele noi

Șeful Porsche: „Noua generație Porsche Cayenne va folosi motoare diesel, dar după el ne vom concentra pe versiuni hibride și electrice”

Directorul executiv Porsche a declarat în trecut că motorizările diesel ar putea fi abandonate în următorii cinci ani. Porsche Cayenne ar urma să fie ultimul reprezentant al curentului actual, gama germanilor preferând să ofere la schimb versiuni pe benzină, hibride și pur electrice.
Luni, 16 Mai 2016 | O lume nebuna

Record mondial doborât: 8 zile și 21 de ore pentru traversarea celor 17.450 de kilometri dintre Capul Nord (Norvegia) și Cape Agulhas (Africa de Sud)

Un echipaj format dintr-un danez, un lituanian și un sud-african a reușit să depășească cu 7 ore și 6 minute recordul absolut de traversare a planetei de la nord la sud prin Europa, Asia și Africa.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Porsche: "Suntem surprinşi, noi ştiam că modelul Cayenne Diesel respectă normele de mediu"

Reprezentanţii Porsche s-au declarat surprinşi de noile acuzaţii potrivit cărora modelul Cayenne Diesel are de asemenea instalat un software pentru păcălirea testelor de emisii.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Porsche Cayenne S Diesel: V8 biturbo şi 5.7 secunde pentru 0-100 km/h

Porsche Cayenne va avea de astăzi două versiuni diesel în listă. După dieselul V6 de 245 CP, Porsche aduce la Salonul Auto de la Paris un Cayenne S Diesel, cu motor V8 de 382 CP.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Intern

Porsche a vândut în România 29 de unităţi Cayenne într-o lună

Porsche anunţă într-un comunicat oficial că a reuşit să vândă 29 de exemplare ale noii generaţii Cayenne în numai o lună de la debutul comercializării în România.
Miercuri, 12 Mai 2010 | Modele noi

Noul Porsche Cayenne a fost lansat in Romania

Clientii romani ai marcii Porsche se pot baza incepand cu 12 mai pe cea mai nou generatie a lui Cayenne. Preturile incep de la 59.920 de euro cu TVA inclus.

Tag-uri similare

Porsche, Porsche Cayenne, Porsche Cayenne diesel, Cayenne hibrid, Cayenne Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru