Porsche Panamera Sport Turismo

Marti, 16 Octombrie 2018 | Modele noi

Porsche lansează noile Panamera GTS și Panamera Sport Turismo GTS: motor V8 biturbo de 460 CP și comportament dinamic îmbunătățit

Porsche a prezentat noile Panamera GTS și Panamera Sport Turismo GTS. Motorul V8 biturbo de 4.0 litri produce 460 CP, iar accelerația de la 0 la 100 km/h se desfășoară în 4.1 secunde, indiferent de versiunea de caroserie aleasă.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Reportaj

REPORTAJ: Cum a fost la petrecerea Porsche 70 de ani

Porsche a sărbătorit recent 70 de ani de la prima sa mașină omologată. O asemenea vârstă venerabilă nu putea trece neobservată, așa că germanii au organizat o petrecere uriașă, la care am luat și noi parte.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Modele noi

Porsche lansează cel mai puternic break hibrid din lume: Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo

Porsche a anunțat debutul lui Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo. Cel mai puternic break din lume oferă 680 de cai putere și face 0-100 km/h în 3.4 secunde.
Marti, 25 Iulie 2017 | Industrie

Start lansat: Porsche Panamera Sport Turismo a intrat pe linia de asamblare

Porsche a anunțat că noul Panamera Sport Turismo a intrat oficial pe linia de asamblare a uzinei din Leipzig. Modelul german oferă ceva mai mult spațiu pentru pasageri și un portbagaj mai mare.
Joi, 02 Martie 2017 | GENEVA 2017

Și sportivele pot fi familiste: Porsche Panamera Sport Turismo este break-ul pe care și-l dorește orice tată

Porsche Panamera Sport Turismo este practic versiunea break a limuzinei Panamera și oferă mai mult spațiu la cap pentru pasagerii spate și o capacitate sporită a portbagajului.
Miercuri, 27 Iulie 2016 | Modele noi

Nu ne așteptam la asta: Porsche anunță oficial Panamera Sport Turismo, primul break din istoria mărcii

Nu ne așteptam ca Porsche să confirme atât de repede un derivat de caroserie pentru proaspăt introdusul Panamera. Sedanul germanilor va fi declinat în varianta break Sport Turismo.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Concepte

Şeful Porsche confirmă: liniile conceptului Panamera Sport Turismo se vor regăsi pe viitoarele modele Porsche

Într-un interviu acordat publicaţiei americane Motor Trend, şeful Porsche a anunţat că farurile şi stopurile conceptului prezentat de marca germană la Paris vor putea fi admirate şi pe viitoarele modele ale brandului din Stuttgart.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Panamera Sport Turismo Concept, vedeta standului Porsche

Porsche Panamera Sport Turismo a furat ochii publicului de la Paris, conceptul hibrid al nemţilor prezentând un design agresiv, combinat cu un sistem performant de propulsie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru