Premium

Miercuri, 15 Februarie 2023 | Industrie

BMW a fost cea mai căutată marcă premium în Statele Unite, în 2022

Potrivit unui studiu nou, BMW a fost cea mai căutată marcă premium pe piața din Statele Unite în ultimul trimestru din 2022. Bavarezii s-au plasat în fața japonezilor de la Lexus, în timp ce interesul pentru Tesla a scăzut dramatic.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Economic

Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru

Potrivit unui raport realizat de Experian, Tesla a fost cea mai bine vândută marcă premium în Statele Unite, în primul trimestru din 2022. Astfel, compania lui Elon Musk a reușit să depășească nume consacrate ca BMW, Lexus și Mercedes-Benz pe această piață, cu aproape 114.000 de mașini vândute.
Miercuri, 30 Martie 2022 | Industrie

Alfa Romeo pregătește două noi SUV-uri și un sedan, toate premium și de mari dimensiuni

Potrivit șefului Alfa Romeo, constructorul italian de automobile va lansa, în 2027, două noi SUV-uri și un sedan, toate de mari dimensiuni. Acestea vor concura cu BMW X5, X6 și Seria 7.
Marti, 01 Martie 2022 | Industrie

Mazda dorește să se transforme într-o marcă premium

Șeful diviziei Mazda din Marea Britanie, Jeremy Thompson, a declarat că marca japoneză dorește să se reinventeze ca un brand premium și să concureze direct cu adversarii germani BMW, Audi și Mercedes-Benz. În viitorul apropiat, Mazda va lansa mai multe modele noi care vor pune mai mult accent pe lux.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Economic

Tesla depășește Mercedes-Benz în America și devine a treia cea mai vândută marcă premium în 2021

Tesla a depășit Mercedes-Benz ca număr de mașini vândute în primele trei trimestre din acest an pe piața americană. Marca lui Elon Musk este acum a treia cea mai bine vândută în segmentul premium din Statele Unite.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Industrie

Infiniti vrea să ajungă în topul producătorilor premium: japonezii mizează pe mașinile electrice și tehnologiile autonome

Nissan speră ca brandul său Infiniti să devină unul dintre cei mai importanți producători premium, odată cu schimbările din industria auto care deschid noi oportunități privind dezvoltarea mașinilor electrice și a tehnologiilor autonome.
Luni, 19 Februarie 2018 | Economic

Estimările analiștilor: segmentul compact premium va suferi o nouă scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând

Analiştii de la LMC Automotive susțin că modelele din segmentul compact premium, precum BMW Seria 1 și Audi A3, vor înregistra o scădere a vânzărilor din Europa în 2018, pentru al doilea an la rând.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Mercedes pregătește mai multe SUV-uri compacte: nemții vor să rămână pe prima poziție în topul vânzărilor premium

Mercedes-Benz vrea să răspundă cererii ridicate din piață pentru SUV-uri cu mai multe modele în acest segment, cel mai probabil compacte, astfel încât să-și păstreze supremația în clasamentul vânzărilor premium.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Jaguar va lansa XF Estate in 2012

Constructorul britanic ar putea lansa in 2012, odata cu faceliftul lui XF si o varianta break a modelului premium de clasa medie. XF Estate va introduce si un nou motor diesel cu patru cilindri.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Vedetele standului Citroen de la Frankfurt - C3, DS3, REVOLTe

Citroen a publicat un set de patru filme care promoveaza cele mai noi modele nascute sub logo-ul brandului francez: C3, DS3 si REVOLTe.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Industrie

Fiat vrea sa faca din Chrysler un rival pentru Cadillac

Fiat intentioneaza sa faca din Chrysler o marca premium, capabila sa rivalizeze cu nume deja consacrate in acest segment, ca Lincoln si Cadillac.
Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Toyota si Lexus continua ofensiva hibrizilor

Toyota a prezentat publicului prezent la Frankfurt o versiune concept a actualului Prius, care poate fi incarcata la priza. Divizia de lux a japonezilor, Lexus, a amenintat insa suprematia lui BMW Seria 1 cu conceptul LF-Ch.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Modele noi

Detalii si imagini noi cu urmasul lui Hyundai Sonata

Un comunicat emis de Hyundai si un nou set de imagini spion dezvaluie noi detalii despre viitorul i40, inlocuitorul actualului Sonata.
Joi, 27 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Noul Saab 9-5, informatii complete

Saab a dezvaluit astazi informatii complete despre cel mai nou model al sau, sedanul premium 9-5. Modelul va fi disponibil cu o serie de gadget-uri de ultima generatie si transmisia integrala XWD.
Marti, 18 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit RCZ, rivalul lui Audi TT

Peugeot a dezvaluit astazi primele informatii complete, precum si o galerie de imagini, a noului model RCZ. Sportiva tinteste segmentul premium si ameninta clientela lui Audi TT.
Miercuri, 12 August 2009 | Autoipoteze

Asa ar putea arata conceptul Lexus CT, rivalul lui BMW Seria 1!

Prima prelucrare grafica a conceptului Lexus CT anticipeaza o compacta agresiva, gata sa se bata de la egal la egal cu nume consacrate ca Audi A3 si BMW Seria 1.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Cadillac va lansa un rival pentru BMW Seria 3 in 2011

Cadillac vrea sa repete succesul obtinut cu CTS si pe un segment inferior, divizia de lux a celor de la GM intentionand sa lanseze un rival pentru BMW Seria 3 pana in 2011.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Video

3xVIDEO: Noul Jaguar XJ se prezinta in detaliu

Jaguar a publicat trei clipuri de prezentare cu noul XJ, sedanul de lux care se va bate cu Mercedes S-Klasse si BMW Seria 7.
Vineri, 03 Iulie 2009 | Autoipoteze

Cadillac XTS, rival declarat pentru Seria 7, S-Klasse si A8

Cadillac a anuntat in cadrul unei intalniri cu furnizorii ca planuieste sa lanseze in 2011 un sedan care sa rivalizeze cu Mercedes S-Klasse, BMW Seria 7 si Audi A8.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Duelul celor mai noi crossovere premium

Audi Q5, Volvo XC60, Lexus RX si Mercedes GLK sunt crossover-ele pe care jurnalistii de la Motor Trend au ales sa le includa in comparativul lor.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Toyota, Citroen, Hyundai, Fiat, Volvo, Peugeot, video
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru