Preturi Ford

Luni, 19 Octombrie 2015 | Modele noi

Ford Focus ST diesel va fi disponibil din primăvara lui 2016 și cu transmisie automată

Ford va oferi varianta diesel a lui Focus ST și cu o transmisie automată PowerShift. Potrivit englezilor de la Autocar, noua opțiune de transmisie va fi disponibilă începând cu primăvara lui 2016.
Joi, 30 Iulie 2015 | Industrie

Ford Fiesta este cel mai bine vândut model din segment în prima jumătate a anului

Ford sărbătorește un nou rezultat de vânzări al lui Fiesta. Subcompacta americanilor este din nou cel mai bine vândut model al clasei la nivel european în prima jumătate a anului.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Mondeo în România: noua generaţie a modelului de clasă medie pleacă de la 24.300 de euro

Ford a anunţat astăzi preţurile noii generaţii Mondeo pe piaţa din România. Cea mai ieftină versiune disponibilă la momentul actual pleacă de la 24.300 de euro cu TVA inclus şi are un motor 1.5 EcoBoost de 160 CP.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Intern

Preţuri Ford Focus facelift în România: versiunea restilizată a compactei pleacă de la 16.450 euro

Ford a anunţat preţurile lui Focus facelift pe piaţa internă. Versiunea de bază are preţul de 16.450 de euro cu TVA inclus în compania motorului 1.0 EcoBoost de 100 CP şi a echipării Trend.
Luni, 23 Iunie 2014 | Siguranta

PREMIERĂ: Ford Mustang va avea un airbag pentru genunchi integrat în uşa torpedoului

Ford Mustang va beneficia de o dotare de siguranţă pasivă inedită încă din standard: airbag pentru genunchii pasagerului, integrat în torpedo.
Vineri, 09 Mai 2014 | Modele noi

Ford va deschide listele de precomenzi pentru Mustang la Finala UEFA Champions League

Primele 500 de unităţi Ford Mustang care vor fi vândute oficial în Europa vor fi disponibile pentru precomandă odată cu Finala UCL, anunţă reprezentanţii mărcii americane.
Joi, 08 August 2013 | Intern

Preţuri Ford Tourneo Connect în România: start de la 18.612 euro

Ford a anunţat preţurile lui Tourneo Connect pe piaţa din România. Versiunea de bază, cu ampatament scurt şi motor 1.0 EcoBoost pleacă de la 18.612 euro cu TVA inclus.
Miercuri, 05 Iunie 2013 | Industrie

Ford: ”Ka nu este profitabil, deşi obţine vânzări bune”

Profitabilitatea redusă a lui Ford Ka şi imposibilitatea de a-l integra în strategia "One Ford" îi face pe americanii de la Ford să se gândească la eliminarea modelului de segment A din portofoliul mărcii.
Luni, 23 Ianuarie 2012 | Modele noi

Ford B-Max va avea un preţ special în România

Noul Ford B-Max va avea un preţ preferenţial pentru clienţii din România, anunţă Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford într-un interviu acordat celor de la ZF.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | General

Ford Focus electric a fost lansat în SUA

Versiunea electrică a lui Ford Focus a debutat pe piaţa din SUA. Modelul are acelaşi preţ ca Volt, 39.995 de dolari cu toate taxele, fără bonusul de 7.500 de dolari din partea Guvernului.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Intern

Ford Focus costă 16.000 de euro în România

Oficialii Ford au dezvăluit lista completă de preţuri a lui Focus în România, incluzând atât versiunea sedan, cât şi hatchback-ul cu cinci uşi şi wagon-ul.

Tag-uri similare

Ford, Focus, modele noi Ford, Ford Romania, noul Ford Focus, preturi Ford, pret Ford Focus, preturi Focus, preturi Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru