Preview

Joi, 15 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Statele Unite: Incursiune în necunoscut

Formula 1 revine în Statele Unite după o absenţă de cinci ani în mijlocul unei lupte pasionante pentru titlul mondial între Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronica F1 Abu Dhabi: Cavalerii nopţii luptă pentru titlu

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso luptă pentru a câştiga cursa care se va încheia în nocturnă la Abu Dhabi pentru a se apropia şi mai mult de titlul mondial.
Joi, 25 Octombrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 India: Vettel şi Alonso, duel la baionetă pentru titlu

Fernando Alonso trebuie să întrerupă în India seria de trei victorii consecutive ale lui Sebastian Vettel pentru a rămâne cu şanse reale în cursa pentru titlul mondial.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Formula 1

Avancronică F1 Coreea de Sud: Îl va detrona Vettel pe Alonso?

Sebastian Vettel are ocazia de a deveni liderul clasamentului general dacă va câştiga cu cinci puncte mai mult decât Fernando Alonso în cursa din Coreea de Sud.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Formula 1

Avancronica F1 Japonia: Alonso vs. restul lumii

Fernando Alonso speră să-şi conserve poziţia de lider la Suzuka, însă McLaren, Red Bull şi, mai ales, Lotus speră să răstoarne calculele în privinţa luptei pentru titlul mondial.
Joi, 06 Septembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Italia - Ultimul spectacol european al Formulei 1

Templul vitezei de la Monza găzduieşte în acest weekend ultima cursă europeană a sezonului, în care Fernando Alonso va trebui să frâneze progresele rivalilor pentru a-şi consolida poziţia de lider chiar în cursa de casă a Scuderiei Ferrari.
Joi, 23 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: Cine se ridică împotriva lui Loeb, regele asfaltului?

Sebastien Loeb este principalul favorit la victorie în Raliul Germaniei, prima etapă de WRC a sezonului care se desfăşoară integral pe asfalt şi locul unde francezul a obţinut opt victorii.
Joi, 26 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Ungaria - Va continua Alonso marşul triumfal spre titlu?

Fernando Alonso ar putea obţine la Hungaroring a 31-a victorie din carieră în ziua în care va împlini 31 de ani, însă rivalii de la Red Bull şi McLaren sunt pregătiţi să-l impidice pe pilotul Scuderiei să-şi majoreze avansul din clasamentul general.
Joi, 19 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Germania: Va obţine Vettel prima victorie la Hockenheim?

Sebastian Vettel speră să obţină prima victorie în faţa propriilor suporteri, însă Ferrari este pregătită să ofere o replică pe măsură, în timp ce McLaren speră să treacă peste perioada mai puţin fastă.
Joi, 05 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Silverstone - Cine se pune cu Red Bull?

McLaren promite să dea o replică pe măsură celor de la Red Bull în cursa de la Silverstone, însă Ferrari, Mercedes şi Lotus stau şi ele la pândă pentru a-şi adjudeca victoria.
Joi, 21 Iunie 2012 | Formula 1

Avancronică F1 Valencia - Schumacher sau Raikkonen?

Într-un sezon imprevizibil cu şapte câştigători în şapte curse, fanii aşteaptă o victorie supriză din partea lui Michael Schumacher sau Kimi Raikkonen în Marele Premiu al Europei.
Miercuri, 23 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronica F1 Monaco - În căutarea celui de-al şaselea învingător în şase curse

Marele Premiu al statului Monaco are potenţialul de a oferi Formulei 1 al şaselea câştigător în şase curse, ceea ce ar reprezenta o premieră în istoria competiţiei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Spania - Start în sezonul european

Prima cursă europeană a sezonului 2012 reprezintă o incursiune în necunoscut după ce patru piloţi de la patru echipe au câştigat primele patru etape.
Joi, 19 Aprilie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Bahrain - Luptă strânsă pentru victorie în mijlocul protestelor

Formula 1 revine în Bahrain după doi ani într-un mediu plin de ostilitate anti-guvernamentală în care McLaren şi Mercedes s-au desprins ca principale favorite la victorie.
Joi, 12 Aprilie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 China - Red Bull şi Mercedes lansează atacul la supremaţia McLaren

Red Bull şi Mercedes au ocazia să profite de penalizarea lui Lewis Hamilton pe grilă pentru a încurca planurile celor de la McLaren de a câştiga în China, care vor miza însă pe Jenson Button.
Joi, 22 Martie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Malaysia - Luptă furtunoasă pentru victorie

McLaren este favorită în Malaysia, însă este ameninţată de Red Bull şi Mercedes şi va trebui să înfrunte şi furtunile prognozate în weekend pentru a-şi adjudeca victoria.
Vineri, 09 Martie 2012 | Formula 1

PREVIEW F1 2012: Red Bull Racing - Miza pe hattrick

Sebastian Vettel şi Red Bull Racing speră să-şi adjudece al treilea titlu mondial consecutiv la piloţi şi constructori în sezonul 2012.
Joi, 08 Martie 2012 | Formula 1

PREVIEW F1 2012: McLaren - Singurul rival pentru Red Bull în 2012?

McLaren este considerată în prezent singura echipă capabilă să lupte cu Red Bull Racing în sezonul 2012, însă misiunea de a învinge campioana mondială nu va fi una deloc uşoară.
Joi, 08 Martie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Mexicului: Regele Loeb luptă pentru păstrarea coroanei

Sebastien Loeb a câştigat ultimele cinci ediţii ale Raliului Mexicului şi speră să-şi conserve dominaţia pe un traseu uşor schimbat faţă de anii trecuţi. Cum vor reacţiona însă rivalii francezului?
Vineri, 02 Martie 2012 | Formula 1

PREVIEW F1 2012: Lotus - Raikkonen, cheia revenirii în topul F1?

Echipa de la Enstone mizează pe o nouă identitate şi pe talentul lui Kimi Raikkonen pentru a reveni în fruntea Formulei 1 pentru prima oară după 2006.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Lotus, Williams, regulament, Force India, Toro Rosso
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru