Prius

Joi, 28 Martie | Premii auto

OFICIAL: Kia EV9 este Mașina Anului 2024 în Lume

SUV-ul electric Kia EV9 a fost desemnat Mașina Anului 2024 în Lume. Același model a câștigat și titlul Mașina Electrică a Anului 2024 în Lume.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Intern

Prețuri noua Toyota Prius în România: start de la 45.000 de euro

Noua Toyota Prius poate fi comandată în România. Acum disponibilă exclusiv cu o motorizare plug-in hybrid (cel puțin în Europa), aceasta este disponibilă în 3 niveluri de echipare și pornește de la 44.953 de euro.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Modele noi

Toyota GR Prius poate deveni realitate: motor de peste 300 CP

Potrivit unor informații noi apărute în presă, Toyota ar urma să lanseze o versiune de performanță a modelului hibrid Prius. Aceasta va fi botezată GRMN și ar urma să primească un propulsor de peste 300 de cai putere, alături de alte modificări.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Noua Toyota Prius, creionată deja cu un pachet sportiv GR

Constructorul japonez de automobile anunță o serie de componente GR care îi dau un aer mai sportiv noii generații Prius. În Europa, modelul nipon va fi disponibil cu 223 de cai putere.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Toyota Prius debutează cu motorizare exclusiv plug-in hybrid.

Toyota prezintă lumii întregi noua generație Prius. Modelul nipon va fi disponibil, în Europa, cu un sistem de propulsie plug-in hybrid (așadar renunță la motorizarea hibrid) care dezvoltă 223 de cai putere.
Marti, 15 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagine nouă cu viitoarea generație Toyota Prius

Toyota a publicat o nouă imagine oficială cu partea din spate a viitoarei generații Prius. Noul model va fi prezentat oficial în 16 noiembrie.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Toyota confirmă noua generație Prius Hybrid. Debut în 16 noiembrie

Viitoarea generație Toyota Prius Hybrid va debuta în 16 noiembrie. Anunțul a fost făcut, prin intermediul unui teaser, chiar de către producătorul japonez de automobile.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Teaser cu un viitor model hibrid Toyota. Ar putea fi vorba despre noua generație Prius

Constructorul japonez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu un viitorul model hibrid. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre noua generație Prius.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Modele noi

Viitoarea generație Toyota Prius va fi lansată în 2022 și va păstra propulsia hibridă

Conform informațiilor oferite de un angajat important al constructorului japonez, cea de-a cincea generație Toyota Prius va fi dezvăluită în 2022. Mașina va păstra propulsorul hibrid, iar după lansare vor apărea și alte versiuni ale agregatului.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Modele noi

Toyota vrea să găsească o nouă strategie de dezvoltare pentru Prius: "Trebuie să separăm hibridul de celelalte modele din gamă"

Toyota intenționează să schimbe radical strategia de dezvoltare a următoarei generații Prius pentru a diferenția mai mult hibridul de restul gamei de modele.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Modele noi

Toyota Prius facelift: hibridul primește tracțiune integrală și modificări estetice subtile

Toyota Prius facelift include un sistem de tracțiune integrală Hybrid AWD-i prin intermediul unui motor electric care acționează pneurile de pe puntea spate la pornire și în condiții de aderență scăzută.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Primul teaser cu Toyota Prius facelift: lansarea hibridului este programată în 28 noiembrie

Toyota a publicat un teaser care anticipează lansarea lui Prius facelift în 28 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Toyota, recall pentru un milion de mașini hibride din cauza unui risc de incendiu la motor: sunt afectate modelele Prius și C-HR produse între iunie 2015 și mai 2018

Toyota a anunțat miercuri că pregătește un recall pentru aproximativ un milion de vehicule hibride din toată lumea, ca urmare a unor probleme la cablajele motorului ce pot provoca un incendiu. Sunt vizate modelele hibride Prius și C-HR, produse în Japonia între iunie 2015 și mai 2018 și vândute în Europa, Australia, SUA și alte țări.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Evoluţia continuă: Toyota Prius ar putea avea doar versiune plug-in de la următoarea generaţie

Primul hibrid din lume se transformă: începând cu a cincea generaţie, Toyota Prius ar putea avea doar versiune plug-in, însă o decizie finală nu a fost luată încă.
Marti, 13 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Experiment italian: 80% din distanțele parcurse în oraș de noul Toyota Prius Plug-in sunt electrice

Toyota și Universitatea din Roma au pus la treabă 20 de șoferi în traficul aglomerat din capitala italiană pentru a afla cât de mult se poate conta pe bateriile încărcabile la priză ale unui Prius Plug-in de generație nouă.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

L-a tras curentul: noul Toyota Prius poate fi acum încărcat și la priză

Cea mai nouă generație a hibridului Toyota prin excelență primește din acest an o versiune plug-in. Aceasta permite o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Miercuri, 09 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Toyota Prius a primit o nouă generație: primele imagini și informații oficiale

Toyota Prius, cel mai popular model hibrid din lume, a ajuns la cea de-a patra generație. Modelul are o platformă nouă și un design diferit de cel al predecesorului său.
Vineri, 21 August 2015 | Modele noi

Toyota despre primul prototip hibrid al mărcii: "Nu am reuşit să-l mişcăm pentru 49 de zile şi nu ştiam de ce"

Toyota anunţă atingerea bornei de 8 milioane de hibrizi vânduţi în istoria mărcii. Cu această ocazie, şeful mărcii rememorează un episod amuzant petrecut acum 20 de ani legat de primul prototip hibrid Toyota.
Vineri, 03 Aprilie 2015 | Feature

ANALIZĂ: Cele mai accesibile maşini hibride şi electrice de pe piața românească

Publicul devine din ce în ce mai conştient de importanţa unui automobil cât mai prietenos cu mediul înconjurător. De aceea am decis să strângem în acelaşi loc cele mai accesibile modele hibrid şi electrice de pe piaţa românească.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru