Proces

Miercuri, 12 Februarie 2020 | Industrie

Nissan cere daune de 91 de milioane de dolari lui Carlos Ghosn: constructorul își acuză fostul șef de nereguli financiare

Nissan a cerut în instanță să fie despăgubită cu 91 de milioane de dolari de către fostul șef Carlos Ghosn, pe care îl acuză de nereguli financiare. Ghosn a negat toate acuzațiile de până acum și a spus că mai mulți oficiali Nissan au "complotat" pentru a-l îndepărta de la conducere.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Economic

Daimler, dat în judecată în Germania pentru ascunderea informațiilor privind manipularea emisiilor: investitorii cer daune de 900 de milioane de euro

Daimler a fost dat în judecată în Germania de un grup de investitori instituționali, după cum anunță o firmă de avocatură. Investitorii susțin că Daimler le-ar fi ascuns informațiile cu privire la folosirea softului de manipulare a emisiilor și cer daune de 900 de milioane de euro. Daimler spune că se va apăra cu “toate mijloacele legale”.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Duminica, 06 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen, dat în judecată de un land german: oficialii federali ar fi cerut daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate

Landul german Baden-Wuerttemberg a dat în judecată Volkswagen pentru manipularea emisiilor diesel, iar oficialii federali vor să ceară daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania, citată de Reuters.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are noi probleme din cauza Dieselgate: investitorii cer despăgubiri de 9 miliarde de euro pentru că n-au fost avertizați înaintea scandalului din 2015

Grupul Volkswagen se va confrunta săptămâna viitoare cu un proces în care investitorii cer despăgubiri de 9.2 miliarde de euro sub formă de compensație pentru pierderile pe care le-au avut din cauza Dieselgate. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au fost avertizați înainte să izbucnească scandalul emisiilor în septembrie 2015.
Marti, 05 Ianuarie 2016 | Modele noi

Cine este Henrik Fisker? Un plagiator nebun sau un geniu care dă în judecată Aston Martin?

Nu este pentru prima dată când Henrik Fisker, creatorul celebrelor DB9 și V8 Vantage, este acuzat de plagiat de către fostul său angajator, Aston Martin. De această dată, Fisker intentează un proces care vrea să-i salveze reputația și să-l ajute să lanseze propriul supercar, Force 1.
Marti, 13 Mai 2014 | Formula 1

Procesul lui Ecclestone: bancherul german insistă că a fost mituit

Fostul bancher german Gerhard Gribkowsky a reiterat în cadrul procesului în care este implicat Bernie Ecclestone acuzaţiile potrivit cărora a fost mituit de britanic.
Luni, 29 Iulie 2013 | Industrie

Zvonuri: Alianţa Suzuki-Volkswagen mai primeşte o şansă

Suzuki şi Volkswagen trec de ceva vreme printr-un lung divorţ. Cele două mărci vor să rupă o alianţă formată în 2009, dar ultimele informaţii spun că Suzuki încearcă să repare relaţia pe care o are cu Volkswagen.
Vineri, 21 Iunie 2013 | Industrie

Spyker face apel în "procesul Saab" contra celor de la General Motors

După ce un tribunal american le-a dat dreptate celor de la GM în procesul intentat de Spyker, compania olandeză care cumpărase Saab de la GM va face apel. Americanii sunt acuzaţi de aruncarea voluntară a mărcii Saab în lichidare.
Joi, 28 Iunie 2012 | Formula 1

Verdict în scandalul de corupţie din F1: bancherul german face 8 ani de închisoare!

Bancherul german Gerhard Gribkowsky a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare pentru evaziune fiscală şi mită în procesul vânzării drepturilor TV ale F1 către CVC Capital Partners.
Vineri, 30 Martie 2012 | Formula 1

Sutil renunţă la apelul împotriva condamnării la închisoare cu suspendare

Adrian Sutil a anunţat că renunţă la apelul formulat împotriva pedepsei de 18 luni de închisoare cu suspendare pentru scandalul în care a fost implicat în China în aprilie 2011.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Formula 1

Sutil, condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare

Adrian Sutil a fost condamnat la 18 luni de închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală, după ce l-a lovit cu o sticlă de şampanie în cap pe unul dintre oficialii Lotus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Formula 1

Sutil şi-a cerut scuze pentru atacul asupra oficialului Lotus

Adrian Sutil susţine că a făcut numeroase eforturi pentru a-şi cere scuze în faţa oficialului Lotus cu care a avut o altercaţie în club de noapte din China.
Joi, 24 Noiembrie 2011 | Industrie

Suzuki merge în instanţă cu Volkswagen

Suzuki a apelat la Curtea Internaţională de Arbitrare a Camerei Internaţionale de Comerţ din Londra pentru a rezolva definitiv problemele cu Volkswagen AG.
Vineri, 05 August 2011 | General

Zagato: Nu avem nicio legătură cu Scagliarini Fiat 504 Coupe Zagato

Casa de design Zagato a anunţat că le va intenta un proces americanilor de la Scagliarini Motorsports pentru copierea designului lui Fiat 504 Coupe Zagato şi utilizarea numelui fără aprobare.
Vineri, 27 Mai 2011 | Formula 1

Constructorul Lotus şi Team Lotus: "Am câştigat procesul"

Atât constructorul Lotus, cât şi echipa Team Lotus pretind că au câştigat procesul privind utilizarea celebrei mărci britanice în Formula 1.
Duminica, 27 Martie 2011 | General

Ford dă în judecată Nissan din cauza unei reclame agresive

Ford Brazilia a intentat proces omologilor de la Nissan din cauza unei campanii de marketing agresive. Japonezii au lansat o reclamă în care critică într-un mod amuzant preţul mare cerut de americani pentru un Focus hatchback.
Marti, 22 Martie 2011 | General

Un scenarist dă în judecată Disney şi Pixar din cauza filmului Cars

Un scenarist îi dă în judecată pe cei de la Disney şi Pixar pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală asupra ideii din spatele seriei Cars. Jake Mandeville-Anthony pretinde că a realizat scenariul pentru acest film la începutul anilor 1990.
Joi, 10 Februarie 2011 | Formula 1

Ferrari către Ford: "Nu vom produce în serie monopostul F150th Italia"

Ferrari a ironizat Ford într-o scrisoare în care îşi apără decizia numelui ales pentru noul monopost: le-a transmis acestora că F150 nu va fi produs niciodată în serie.
Joi, 10 Februarie 2011 | Formula 1

Ferrari "schimbă" numele monopostului în F150th Italia

Ferrari a reacţionat rapid la procesul intentat de Ford împotriva sa: echipa va schimba numele monopostului din F150 în F150th Italia.

Tag-uri similare

Ferrari, Volkswagen, Renault, regulament, Fiat, FIA, VW, vanzari, Lamborghini, productie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru