Proiect

Vineri, 14 Octombrie 2022 | Industrie

Viitoarele modele electrice Audi ar putea avea un filtru care purifică aerul înconjurător

Constructorul din Ingolstadt lucrează, împreună cu furnizorii Mann și Hummel, la un filtru de particule care, pe viitor, ar putea purifica aerul înconjurător. Dacă se dovedește eficient, filtrul ar urma să fie regăsit pe modelele cu zero emisii ale mărcii germane.
Marti, 16 Iunie 2020 | Intern

Proiect: circulația interzisă în orașe pentru anumite categorii de mașini diesel și pe benzină, din 2025

Un proiect legislativ propune ca, începând din 2025, vehiculele care asigură servicii de transport persoane (taxi, Uber) și cele sub 7.5 tone care distribuie mărfuri în interiorul orașelor să fie “verzi”. Inițiatorii vor ca aceste mașini diesel și pe benzină să fie înlocuite de vehicule cu propulsie electrică, hibridă, pe bază de hidrogen, gaz natural comprimat sau GPL.
Joi, 04 Iunie 2020 | Intern

Proiect aprobat: perioada în care o mașină poate fi "abandonată" în parcările publice, redusă de la un an la 6 luni

Mașinile vor putea staționa în parcările publice doar 6 luni, comparativ cu termenul actual de un an, înainte de a fi ridicate de autoritățile locale, care le vor restitui doar dacă proprietarul are inclusiv ITP valabil.
Luni, 06 Aprilie 2020 | Intern

Proiect de lege: șoferii care vor avea permisul suspendat vor trimite actele prin curier, iar contestațiile vor putea fi depuse online

Un proiect de lege prevede că, în perioada stării de urgență, șoferii care rămân fără permisul de conducere după încălcarea regulilor de circulație vor trimite actele doar prin curier, iar contestațiile vor fi depuse online.
Sambata, 08 Februarie 2020 | Intern

Proiect: șoferii vor fi obligați să folosească luminile de întâlnire pe timp de zi și pe drumurile naționale

Șoferii vor fi obligați să utilizeze luminile de întâlnire pe timp de zi inclusiv când circulă pe drumurile naționale, potrivit unui proiect de lege. În prezent, acest lucru este obligatoriu doar pe autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale europene.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Intern

Proiect nou pentru circulația taxi-urilor în București: mașinile vor avea cel mult 5 ani vechime, iar cele înmatriculate în Ilfov vor fi interzise

Mașinile utilizate pentru serviciile de taxi în București trebuie să aibă cel mult 5 ani vechime, iar cele înmatriculate în Ilfv vor fi interzise, potrivit unui proiect al Primăriei Capitalei.
Vineri, 27 Decembrie 2019 | Intern

Proiect de lege pentru eliminarea rablelor de pe străzi: mașinile abandonate vor fi ridicate după 6 luni

Mașinile abandonate pe spațiul public vor fi ridicate după 6 luni, inclusiv cele care nu au numere de înmatriculare sau au numere de înmatriculare străine, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Intern

Proiect: Șoferii vor primi la cerere mașină de schimb în cel mult o zi atunci când lăsa mașina în service pe asigurarea RCA

Șoferii vor putea primi la cerere în cel mult o zi lucrătoare o mașină de schimb în locul mașinii avariate pe care o lăsa la reparat în service pe asigurarea RCA, potrivit unui proiect legislativ.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | Intern

Proiect pentru înăsprirea legii pentru șoferii băuți care produc accidente mortale: pedeapsa cu închisoare nu va mai putea fi suspendată

Șoferii aflați sub influența băuturilor alcoolice care produc accidente mortale nu vor mai putea fi condamnați la închisoare cu suspendarea aplicării pedepsei, potrivit unui proiect de lege depus la Parlament.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Modele noi

Lotus pregătește cel mai scump și rapid model din istoria companiei: hypercar electric de 2 milioane de lire, produs în ediție limitată

Lotus lucrează la un proiect îndrăzneț ce ar urma să scoată la iveală cel mai rapid și scump model din istoria companiei. Presa britanică susține că Lotus pregătește lansarea unui hypercar electric de 2 milioane de lire sterline, ce va fi produs în doar câteva exemplare.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Intern

Automarket lansează un nou serviciu împreună cu ING: află rapid cât este rata pentru mașina pe care vrei s-o cumperi

Automarket lansează împreună cu ING un serviciu prin care afli instant valoarea ratei pentru mașina pe care vrei să o cumperi, în cadrul secțiunii Mașini Noi de pe site.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | Economic

Volkswagen vrea reducerea substanțială a cheltuielilor: nemții caută să economisească 2.6 miliarde de dolari cu o producție mai eficientă

Volkswagen are un plan pentru reducerea drastică a cheltuielilor, astfel încât să economisească 2.6 miliarde de euro până în 2025. Oficialii companiei spun că acest lucru va fi posibil printr-o producție “mai rapidă, mai flexibilă și mai eficientă.”
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Septembrie 2018 | Intern

Proiect de lege: șoferii pot scăpa de 2 puncte de penalizare dacă vizionează filme educative ale Poliției

Șoferii vor putea să scape de două puncte de penalizare în urma abaterilor din trafic doar prin simpla vizionare a unor filme educative realizate de Poliția Română, se arată într-un proiect de lege. Filmele educative vor prezenta consecințele grave ale neatenției în trafic sau ale comportamentului neadecvat la volan.
Miercuri, 29 August 2018 | Modele noi

Lamborghini vrea un rival pentru Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna: italienii se gândesc la un hypercar cu producție limitată

Lamborghini ia în calcul dezvoltarea unui nou model, un hypercar cu producție limitată care să rivalizeze cu Aston Martin Valkyrie și McLaren Senna, informație confirmată de șeful Stefano Domenicali.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Mercedes se gândește la un nou rival pentru Porsche Cayman: nemții sunt nemulțumiți de vânzările lui AMG SLC43

Divizia AMG de la Mercedes ia în calcul lansarea unui nou rival pentru modelele Porsche 718 Cayman și 718 Boxter, potrivit presei britanice. Nemții sunt nemulțumiți de vânzările actualului AMG SLC43 din gamă.
Joi, 16 August 2018 | Intern

Proiectul care interzice înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta din afara Uniunii Europene a fost aprobat

Ministerul Transporturilor a aprobat proiectul care interzice înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din afara UE. În plus, actualii proprietari vor fi obligați să schimbe postul de conducere la orice modificare a Cărții de Identitate.
Luni, 06 August 2018 | Industrie

Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.
Marti, 24 Iulie 2018 | Intern

Proiect de lege: înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din afara Uniunii Europene va fi interzisă

Înmatricularea mașinilor cu volan pe dreapta importate din state care nu fac parte din UE va fi interzisă, potrivit unui proiect de lege. Măsura va afecta inclusiv importurile din Marea Britanie după ieșirea din UE planificată pentru martie 2019.
Luni, 23 Iulie 2018 | Intern

Un nou proiect Rabla pentru București: voucher de 9.000 de lei pentru achiziționarea unei mașini electrice sau cu motor pe benzină Euro 6

Primăria Capitalei va dezbate în 26 iulie un proiect care prevede acordarea unor vouchere de 9.000 de lei la achiziționarea unei mașini electrice sau echipată cu motor pe benzină Euro 6, cu condiția de a preda o mașină veche la casare.
Luni, 02 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen Beetle ar putea deveni un model 100% electric cu 4 uși: "2-3 ani" până la o eventuală aprobare a proiectului

Volkswagen se gândește să transforme Beetle într-un model 100% electric cu 4 uși, însă o decizie pe marginea acestui proiect ar putea fi luată în 2-3 ani. Nemții anunțaseră că producția lui VW Beetle va fi oprită la finalul acestei generații, fără ca modelul să aibă un successor.

Tag-uri similare

BMW, Audi, GM, Chevrolet, Concept, accident, lansare, Saab, Franta, Cadillac
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru