Propunere

Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan va desemna un nou președinte în cel mult două luni: întâlnire a conducerii pe data de 20 decembrie

Nissan intenționează să nominalizeze un nou președinte în cel mult două luni, după ce Carlos Ghosn a fost concediat. Potrivit unor surse din companie, Nissan speră ca noul președinte să fie anunțat în jurul datei de 20 decembrie, când este programată următoarea ședință a conducerii.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Intern

România vrea mașini electrice mai ieftine în țările europene cu venituri medii scăzute: Ministerul Mediului sprijină țintele UE pentru reducerea emisiilor

România a propus statelor membre UE ca prețul mașinilor ecologice să fie mai mic în țările cu venituri medii reduse, respectiv cu o valoare a PIB pe cap de locuitor sub 60% din media UE, potrivit unui comunicat al Ministerul Mediului.
Marti, 04 Septembrie 2018 | Intern

București, în fața unei decizii istorice: mașinile și motociclete ar putea fi interzise pe străzi pe 22 septembrie. Propunerea va fi supusă votului în această săptămână

Toate mașinile, motocicletele, chiar și scuterele, ar putea fi interzise pe străzile din București pe data de 22 septembrie, se arată într-o propunere a Primăriei Capitalei. Viceprimarul și 3 consilieri au venit cu ideea, iar propunerea va fi supusă votului în această săptămână, pe 6 septembrie.
Marti, 20 Februarie 2018 | Intern

Radarele ar putea fi montate doar pe mașinile ce poartă însemnele Poliției: propunerea legislativă a ajuns la Senat

Radarele rutiere ar putea să fie instalate exclusiv pe mașinile care prezintă înscrisurile și însemnele Poliției, se arată într-o propunere legislativă care a primit un raport favorabil în Comisia juridică a Senatului.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Industrie

Propunere de lege în Marea Britanie: stațiile de încărcare pentru mașinile electrice să devină obligatorii în benzinării și spațiile de servicii de pe autostrăzi

Marea Britanie a propus o lege prin care stațiile de încărcare pentru mașinile electrice devin obligatorii în toate benzinăriile și spațiile de servicii de pe autostrăzi.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | F1 Short

Williams: "Echipele ar putea ajuta noile team-uri"

Frank Williams a sugerat ca una dintre solutiile pentru rezolvarea conflictului cu FIA este ca echipele actuale sa ajute semnificativ noile team-uri acceptate in competitie.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Formula 1

FIA: "Propunerile FOTA sunt nerealiste"

Max Mosley a catalogat drept nerealiste propunerile FOTA pentru modificarea regulamentului tehnic, fapt ce demonstreaza ca un compromis intre cele doua parti este departe de a fi incheiat.
Marti, 10 Martie 2009 | Formula 1

Aplicarea noului sistem de punctare in 2009, incerta

FIA sustine ca echipele din Formula 1 nu au instiintat inca forul mondial despre propunerea de a modifica sistemul de punctare pentru sezonul 2009.
Vineri, 06 Martie 2009 | Formula 1

Rezultele sondajului efectuat de FOTA

FOTA a prezentat joi la Geneva rezultatele sondajului de opinie efectuat pentru a descoperi dorintele fanilor Formulei 1 legate de dezvoltarea sportului.
Vineri, 06 Martie 2009 | Formula 1

Propunerile complete facute de FOTA

Va prezentam programul complet al masurilor propuse de FOTA pentru schimbarea radicala a Formulei 1 in ceea ce priveste regulamentul sportiv, tehnic si comercial.
Vineri, 06 Martie 2009 | Formula 1

FOTA spera ca FIA sa aprobe masurile propuse

Luca di Montezemolo este increzator ca FIA va accepta masurile propuse de FOTA privind schimbarea sistemului de punctare si reducerea costurilor in F1.
Joi, 05 Martie 2009 | F1 TOP

Iata cum vor arata transmisiile TV ale F1 in 2010!

FOTA a anuntat un plan concret prin care spera sa imbunatateasca transmisiile TV si pe internet ale curselor de Formula 1.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Martie 2009 | Formula 1

FOTA propune noi masuri pentru reducerea costurilor

FOTA a dezvaluit joi noi masuri concrete prin care vizeaza o noua reducere drastica a costurilor pentru sezonul 2010.
Joi, 05 Martie 2009 | Formula 1

FOTA propune schimbarea sistemului de punctare

FOTA propune acordarea a 12 puncte pentru o victorie in Formula 1, 9 puncte pentru ocupantul pozitiei a doua si 7 puncte pentru ultimul loc pe podium.
Joi, 05 Martie 2009 | Formula 1

FOTA, pregatita sa anunte revitalizarea F1

FOTA va propune joi la Geneva schimbarea formatului de calificari, modificarea sistemului de punctare si schimbarea obligatorie a pneurilor.
Joi, 05 Februarie 2009 | Formula 1

FIA, impotriva testelor din timpul sezonului

Max Mosley sustine ca FIA va respinge eventuala propunere a FOTA referitoare la efecuarea unor sesiuni de teste pe parcursului sezonului 2009.

Tag-uri similare

Williams, regulament, FIA, test, FOTA, Montezemolo, buget, cost, retragere, Mosley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru