PSA Peugeot-Citroen

Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Grupul PSA Peugeot-Citroen anunță o nouă platformă pentru mașini electrice: până la 340 de cai putere și autonomie de până la 650 de kilometri

Grupul PSA Peugeot-Citroen va dezvolta mașini electrice pe o nouă platformă eVMP care va permite motoare de până la 340 de cai putere și autonomii cuprinse între 400 și 650 de kilometri.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Industrie

Alianța Fiat-Chrysler negociază din nou o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen: noul constructor ar produce 9 milioane de mașini anual

Alianța Fiat-Chrysler a reluat negocierile pentru o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen. Un acord ar conduce la crearea unui constructor care produce 9 milioane de mașini anual.
Luni, 18 Februarie 2019 | Industrie

Grupul PSA avertizează că emisiile medii de dioxid de carbon vor continua să crească: clienții renunță la diesel și cumpără motoare pe benzină

Carlos Tavares susține că emisiile medii de dioxid de carbon din Europa vor continua să crească în următorii ani, întrucât clienții care renunță la diesel cumpără mașini cu motoare pe benzină în loc de mașini electrice.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen tatonează terenul: "Suntem deschiși la o alianță cu Fiat-Chrysler"

Carlos Tavarez a anunțat că Grupul PSA Peugeot-Citroen este deschis cu privire la formarea unei alianțe cu Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că producătorul italo-american a refuzat în trecut o astfel de propunere.
Luni, 06 Noiembrie 2017 | Industrie

Noi detalii despre planul de restructurare al Opel: numărul de modele va fi micșorat, iar reducerile de prețuri vor fi eliminate

Opel va reduce semnificativ numărul de modele și se va concentra pe segmentele care generează cele mai mari profituri, în timp ce promoțiile de reducere a prețurilor vor fi eliminate aproape integral.
Sambata, 30 Septembrie 2017 | Industrie

Opel va utiliza motoarele Grupului PSA Peugeot-Citroen: "Nu avem nevoie de tehnologiile convenționale ale germanilor"

Opel va folosi doar motoare dezvoltate de Grupul PSA Peugoet-Citroen în urma unui proces de tranziție care va dura câțiva ani, întrucât cei doi constructori activează în același segment.
Joi, 21 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Planurile Grupului PSA: Peugeot 208 și 2008 vor primi versiuni electrice, iar 5008 va avea variantă plug-in hybrid

Peugeot 208 și 2008 vor avea versiuni electrice până în 2020, în timp ce Peugeot 5008 va primi o variantă plug-in hybrid, la fel ca și Citroen C5 Aircross.
Duminica, 06 August 2017 | Industrie

După Alfa Romeo, un alt european vrea în America: PSA Peugeot-Citroen își pregătește revenirea și caută un distribuitor local

Grupul francez PSA Peugeot-Citroen își pregătește cu mare atenție revenirea pe piața din Statele Unite. Francezii nu-și permit însă o investiție de câteva miliarde de euro într-o rețea de dealeri și caută alte soluții de comercializare.
Joi, 06 Iulie 2017 | Industrie

Tranzatia PSA - Opel a primit undă verde de la Uniunea Europeana: Grupul Peugeot-Citroen devine al doilea constructor din Europa

Comisia Europeană a aprobat tranzacția prin care Grupul PSA Peugeot-Citroen vrea să cumpere Opel, iar noul grup format va deveni al doilea constructor european după volumul de vânzări.
Luni, 12 Iunie 2017 | Industrie

Schimbări de trupe: CEO-ul Opel va părăsi producătorul după tranzacția cu PSA și ar putea deveni noul șef Audi

Karl-Thomas Neumann va demisiona din postul de CEO al Opel după preluarea constructorului de către Grupul PSA Peugeot-Citroen și este favorit să preia un post similar la Audi.
Marti, 25 Aprilie 2017 | Industrie

Investigații pentru emisii: autoritățile franceze au început ancheta împotriva Grupului PSA Peugeot-Citroen

Autoritățile franceze au demarat oficial ancheta împotriva Grupului PSA Peugeot-Citroen care vizează depășirea normelor de poluare în testele efectuate pe autostrăzi.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Industrie

După ce a cumpărat Opel, Grupul PSA Peugeot Citroen face primul pas către întoarcerea în America. Proiectul revenirii se întinde pe 10 ani

PSA Peugeot-Citroen are planuri de revenire pe piața din Statele Unite. Francezii vor să fie percepuți ca un brand auto competitiv în maxim 10 ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Martie 2017 | Industrie

Membru al familiei Peugeot: „Nu există un risc de canibalizare între modelele noastre și cele ale Opel”

Achiziția Opel de către PSA Peugeot Citroen nu îi sperie pe oficialii francezi. Aceștia susțin că nu există pericolul canibalizării modelelor.
Duminica, 12 Martie 2017 | Industrie

Primele efecte ale trecerii Opel în tabăra PSA Peugeot-Citroen: Crossland X și Grandland X vor fi vândute și în afara Europei

Grupul PSA Peugeot-Citroen a confirmat că va avea dreptul de a vinde SUV-urile Crossland X și Grandland X și în afara Europei, ca parte a acordului pentru achiziționarea constructorului german de la General Motors.
Joi, 09 Martie 2017 | GENEVA 2017

PSA Peugeot-Citroen sparge gheața: francezii au publicat consumul real pentru 58 de modele din gamă

Grupul francez Peugeot Citroen a anunțat la Salonul Auto de la Geneva consumul real a 58 dintre modelele sale. El a fost publicat online și poate fi confruntat cu cel al clienților.
Vineri, 03 Martie 2017 | Industrie

Tranzacția GM - PSA pentru Opel ar putea fi încheiată luni: negocierile au avansat și sunt aproape de finalizare

Negocierile dintre General Motors și Grupul PSA Peugeot-Citroen pentru marca Opel sunt aproape finalizate, iar un acord final ar putea fi anunțat luni.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Economic

Apar detalii noi despre tranzacția PSA Peugeot-Citroen și Opel: GM nu vrea să vândă compania germană fără o serie de condiții

General Motors vrea să impună o serie de condiții celor de la PSA Peugeot-Citroen, înainte de a vinde Opel. Una dintre ele ar fi limitarea piețelor pe care se vor vinde mașinile constructorului german.
Luni, 27 Februarie 2017 | Industrie

Din culisele negocierilor cu GM: PSA Peugeot-Citroen nu va putea vinde actualele modele Opel în SUA, Rusia și China

General Motors condiționează vânzarea mărcii Opel către Grupul PSA Peugeot-Citroen de condiția ca actualele modele germane să nu fie comercializate în SUA, Rusia și China, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 24 Februarie 2017 | Industrie

Planurile PSA Peugeot-Citroen pentru Opel: marca va avea modele pentru clienţii care nu cumpără maşini franceze şi ar putea deveni globală

Grupul PSA Peugeot-Citroen ar putea să vândă maşinile Opel şi în afara Europei, iar gama va include modele complementare pentru clienţii care nu vor maşini franceze, în cazul în care brandul german va fi cumpărat de la GM.
Joi, 23 Februarie 2017 | Industrie

Opel este doar începutul: PSA Peugeot-Citroen vrea şi marca Proton, proprietarul Lotus, pentru o expansiune în Asia

PSA Peugeot-Citroen a confirmat că a făcut o ofertă pentru achiziţionarea producătorului malaysian Proton, care deţine brandul Lotus, pe lângă intenţia de a cumpăra Opel de la General Motors.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, Mitsubishi, PSA Peugeot-Citroen, Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugeot ion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru