Purosangue

Marti, 29 Noiembrie 2022 | Industrie

Ferrari oprește comenzile pentru Purosangue. Lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani

Ferrari a fost nevoită să oprească temporar comenzile pentru noul SUV de performanță Purosangue. Datorită cererii foarte mari pentru primul SUV al mărcii italiene, lista de așteptare se întinde pe următorii 2 ani.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Industrie

Comenzile pentru noul Ferrari Purosangue ar putea fi oprite temporar din cauza cererii foarte mari

Potrivit unor informații noi, comenzile pentru noul Ferrari Purosangue, primul SUV al mărcii italiene, ar putea fi oprite temporar. Asta din cauza cererii neașteptat de mari pentru modelul recent lansat.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ferrari Purosangue: primul SUV Ferrari costă 390.000 de euro

Ferrari a dezvăluit oficial noul Purosangue, primul SUV din istoria mărcii de la Maranello. Noul model este cel mai puternic SUV de serie din lume, mulțumită unui motor V12 de 725 de cai putere. Pe lângă asta, Purosangue este primul model Ferrari cu 4 portiere și cu 4 locuri.
Duminica, 11 Septembrie 2022 | Modele noi

Primul SUV Ferrari, noul Purosangue, își turează motorul V12 într-un nou teaser

Constructorul italian de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul SUV Purosangue. Acesta va fi echipat cu un motor V12 și va debuta în 13 septembrie.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul SUV Ferrari. Debutează în 13 septembrie

Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Purosangue. Totodată, din aceasta aflăm și că SUV-ul debutează în 13 septembrie.
Joi, 16 Iunie 2022 | Modele noi

Ferrari confirmă luna lansării SUV-ului Purosangue. Va avea un motor V12

Ferrari a confirmat, oficial, luna lansării primului său SUV din istorie, Purosangue. Noul model va fi dezvăluit în septembrie și, așa cum a fost confirmat anterior, va avea un motor V12 aspirat natural.
Joi, 05 Mai 2022 | Modele noi

Șeful Ferrari confirmă: SUV-ul Purosangue va avea motor V12

Benedetto Vigna, șeful Ferrari, a confirmat într-un interviu pentru Reuters că primul SUV din istoria mărcii italiene va avea un motor V12. Este de așteptat ca noul Ferrari Purosangue să fie dezvăluit în lunile ce urmează.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Industrie

OFICIAL: Ferrari Purosangue va fi lansat "în lunile următoare"

Potrivit șefului Ferrari, Benedetto Vigna, primul SUV din istoria mărcii, denumit Purosangue, va fi lansat în lunile următoare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei întâlniri cu acționarii.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Ferrari publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue

Constructorul italian de automobile publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue. Acesta ar urma să intre în producție în 2022, iar livrările ar putea debuta în 2023.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue au fost "scăpate" pe internet. Din câte se pare, este vorba despre un prototip de pre-serie, fotografiat în uzina producătorului de la Maranello.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

Ferrari: Purosangue, primul SUV al mărcii, debutează în 2022. Livrările încep un an mai târziu

Constructorul italian de automobile confirmă intrarea în producție a SUV-ului Purosangue în 2022. Primele exemplare vor fi livrate clienților un an mai târziu.
Marti, 01 Septembrie 2020 | General

Ferrari a încheiat producția lui GTC4Lusso: modelul cu patru locuri îi face loc în gamă viitorului SUV Purosangue

Ferrari a decis să încheie producția versiunilor GTC4Lusso și GTC4Lusso T. Rolul modelului cu patru locuri din oferta producătorului italian ar urma să fie preluat de viitorul SUV Purosangue.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 23 Decembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul SUV Ferrari: modelul va fi prezentat în 2021 și va avea la bază platforma noului coupe Ferrari Roma

Ferrari Purosangue va fi primul SUV dezvoltat de producătorul italian. Modelul va fi prezentat în 2021 și, conform surselor, ar putea fi echipat cu un sistem plug-in hybrid de propulsie.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Modele noi

Ferrari oferă detalii despre primul său SUV din istorie: va fi produs pe o nouă platformă și ar putea primi o versiune plug-in hybrid

SUV-ul pregătit de Ferrari pentru anul 2022 va fi construit pe o platformă dedicată care va putea utiliza inclusiv motoare V12 și sisteme plug-in hybrid.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Industrie

Noua strategie Ferrari: 15 modele noi până în 2022 și lansarea SUV-ului Purosangue

Ferrari vrea să lanseze 15 modele noi până în 2022, printre care și primul său SUV, cu numele Purosangue, potrivit strategiei care a fost prezentată de noul CEO Louis Camilleri la întâlnirea anuală cu investitorii.

Tag-uri similare

Ferrari, SUV, lansare, strategie, Purosangue
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru