Quattroporte

Vineri, 26 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Maserati confirmă noul Quattroporte electric. Lansare în 2028

Maserati a confirmat oficial o versiune electrică pentru modelul Quattroporte. Aceasta va fi lansată oficial abia în 2028.
Joi, 18 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Maserati oprește dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte

Maserati a anunțat că a oprit dezvoltarea versiunii electrice a lui Quattroporte. Potrivit mărcii italiene, există dubii cu privire la performanțele unui asemenea model.
Joi, 10 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Primele informații despre viitorul Maserati Quattroporte electric. Lansare în 2024

Berlina de lux Maserati Quattroporte ar urma să devină exclusiv electrică odată cu lansarea viitoarei generații. Potrivit primelor informații din presă, noul model va fi prezentat în 2024.
Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediție specială MC Edition pentru Maserati Ghibli, Levane și Quattroporte echipate cu motor V8

Constructorul italian de automobile anunță o ediție specială MC Edition pentru modelele Ghibli, Levante și Quattroporte echipate cu motor V8. Acestea vor fi disponibile în Europa începând cu luna februarie.
Luni, 10 August 2020 | Modele noi

Maserati Ghibli și Quattroporte primesc versiuni de performanță Trofeo cu motor V8 de 580 de cai putere. Noutăți și pentru Levante Trofeo

Maserati a prezentat versiunile de performanță Trofeo pentru Ghibli și Quattroporte, care vor utiliza motorul V8 de 3.8 litri și 580 de cai putere. În plus, italienii au pregătit noutăți și pentru actualul Levante Trofeo.
Marti, 28 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitoarele Maserati Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo: versiunile de performanță ar urma să fie echipate cu un V8 de 4.0 litri

Maserati a publicat prima imagine teaser cu viitoarele Ghibli, Quattroporte și Levante Trofeo. Gama de performanță va fi prezentată în 10 august.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Modele noi

Maserati lansează ediția specială Royale pentru Quattroporte, Levante și Ghibli: producție de doar 100 de exemplare

Maserati a lansat ediția specială Royale pentru modelele Quattroporte, Levante și Ghibli. Producția va fi limitată la 100 de exemplare, iar clienții vor putea alege între două nuanțe pentru caroserie: Blu Royale și Verde Royale.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Maserati prezintă modelele Ghibli, Quattroporte și Levante în varianta Nerissimo Edition: serie limitată ce emană eleganță și sportivitate

Maserati a venit la Salonul Auto de la Geneva cu modelele Ghibli, Quattroporte și Levante, dar nu oricum, ci în seria limitată Nerissimo Edition, o ediție specială care inspiră eleganță și sportivitate.
Joi, 08 Octombrie 2015 | Industrie

Reuters: Maserati oprește producția pentru o săptămână la fabrica lui Ghibli și Quattroporte

Fabrica Maserati din Grugliasco va opri producția timp de o săptămână în luna noiembrie pentru a regla diferența dintre stocuri și cerere, titrează Reuters.
Joi, 13 Iunie 2013 | Intern

Codlea: Investiţie de 20 milioane de euro într-o fabrică de componente Maserati

Nemţii de la Draxlmaier vor investi 20 de milioane de euro pentru a construi a doua lor fabrică la Codlea. Aceasta va produce planşe de bord pentru Maserati.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Maserati Ghibli va debuta la Shanghai alături de un Quattroporte de 330 CP

Maserati va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai versiunea de serie a lui Ghibli, alături de versiunea V6 de 330 CP a lui Quattroporte.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Autoipoteze

Maserati ar putea oferi un SUV şi o nouă berlină

Viitorul SUV de la Maserati nu va folosi un motor V12 de la Ferrari, ci va fi echipat tot cu un motor V8. Constructorul italian va lansa şi o berlină de clasă mare, care va rivaliza partea premium a segmentului E.
Marti, 26 Octombrie 2010 | Modele noi

Maserati a creat un pachet sport pentru Quattroporte

Maserati Corse a înlocuit toate panourile din lemn de la bordul lui Quattroporte S cu elemente din fibră de carbon şi a creat un pachet de accesorii intitulat MC Sport Line pentru modelul respectiv.
Miercuri, 29 Septembrie 2010 | Modele noi

Următorul Maserati Quattroporte nu va fi mai mare, ci mai uşor

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte îşi va păstra dimensiunile şi grila faţă şi va primi un sistem de tracţiune integrală şi motorizări mai eficiente, toate pe o caroserie mai uşoară.
Marti, 29 Iunie 2010 | Modele noi

Maserati va oferi tracţiune integrală şi un sistem stop-start pe viitorul Quattroporte

Viitoarea generaţie a lui Maserati Quattroporte va fi echipată cu un sistem Stop-Start şi va consuma cu aproximativ 25% mai puţin decât actualul model, iar unele versiuni ar putea avea tracţiune integrală.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata viitorul Maserati Quattroporte ?

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului Maserati Quattroporte. Modelul ar trebui sa fie lansat pe piata in anul 2011.
Marti, 05 Mai 2009 | Intern

Maserati Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic in Romania

Maserati va lansa modelele Quattroporte Sport GT S si GranTurismo S Automatic in Romania, in cadrul Expozitiei Boat Show. Modelul GranTurismo S Automatic are un pret de 103.500 euro fara TVA.
Luni, 27 Aprilie 2009 | Autoipoteze

Spyker pregateste un rival pentru Panamera si Quattroporte

Spyker ar putea lansa in urmatorii ani un nou membru in gama de model. Acesta ar urma sa primesca indicativul "E" si sa rivalizeze cu Porsche Panamera sau Maserati Quattroporte.
Marti, 24 Februarie 2009 | Modele noi

Maserati GranTurismo S Automatic vine la Geneva

Maserati va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva noul sau GranTurismo S Automatic.

Tag-uri similare

Audi, Ford, Porsche, Fiat, Romania, Alfa Romeo, Salon Auto, Geneva, Maserati, Salonul Auto Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru