Raliul Brasovului

Joi, 02 Noiembrie 2023 | Motorsport

Mads Ostberg, fost Campion Mondial WRC-2, a câștigat tot ce se poate la Raliul Brașovului

Norvegianul Mads Ostberg, Campion Mondial WRC-2 și pilot cu experiență în WRC, a luat parte la Raliul Brașovului. Acesta s-a impus fără emoții, câștigând fiecare probă specială a raliului.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Marti, 06 Mai 2014 | Motorsport

Apelul lui Tempestini la excluderea din Raliul Braşovului a fost respins

Marco Tempestini a pierdut apelul formulat împotriva excluderii sale din Raliul Braşovului pentru încălcarea regulamentului tehnic.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Motorsport

Marco Tempestini a fost exclus din Raliul Braşovului şi a pierdut locul doi

Marco Tempestini a pierdut locul doi ocupat în Raliul Braşovului după ce a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului tehnic. Napoca Rally Academy a fost de asemenea exclusă din clasamentul general.
Luni, 24 Martie 2014 | Motorsport

Delecour a început noul sezon de CNR cu o victorie în Raliul Braşovului

Francois Delecour a câştigat Raliul Braşovului, prima etapă a sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, şi a fost acompaniat pe podium de Marco Tempestini şi Dan Gîrtofan.
Vineri, 07 Martie 2014 | Motorsport

Delecour ţine capul de afiş al concurenţilor la Raliul Braşovului

Francois Delecour domina lista participanţilor la Raliul Braşovului, în care patru piloţi vor concura cu maşini din clasa S2000, iar alţi doi vor utiliza Ford Fiesta R5.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va începe cu Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va fi prima etapă a sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, care se va încheia în septembrie cu Raliul Harghitei, potrivit calendarului provizoriu publicat de FRAS.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea opt etape

Raliul Timişoarei a fost eliminat din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, astfel că sezonul 2014 va avea doar opt etape. Datele raliurilor vor fi stabilite ulterior.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliul Brasovului, prima etapă a sezonului din CNR

Odată cu Campionatul Naţional de Raliuri a început şi noul sezon al emisiunii Speed, iar în primul episod puteţi urmări un rezumat de 25 de minute al Raliului Brasovului.
Marti, 26 Martie 2013 | Motorsport

VIDEO: Rezumatul Raliului Braşovului, prima etapă din CNR

Raliul Braşovului a fost câştigat de Francois Delecour după o luptă palpitantă cu Vali Porcişteanu, care a pierdut victoria în urma unui accident suferit în ultima probă specială.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Brasovului după o luptă dramatică cu Porcişteanu

Francois Delecour a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatului Naţional de Raliuri după ce Vali Porcişteanu a suferit un accident chiar în ultima probă specială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 20 Martie 2013 | Motorsport

Start în sezonul 2013 al Campionatului Naţional de Raliuri!

Campionatul Naţional de Raliuri începe la sfârşitul acestei săptămâni la Braşov şi propune o luptă echilibrată pentru titlu între Francois Delecour şi Valentin Porcisteanu.
Marti, 19 Martie 2013 | Motorsport

Delecour vrea să-şi apere titlul cucerit anul trecut în CNR

Francois Delecour şi-a stabilit ca obiectiv să-şi păstreze titlul de campion în CNR şi speră să debuteze cu dreptul în noul sezon competiţional.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Motorsport

Raliul Deltei revine în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Începând cu sezonul 2013, Campionatul Naţional de Raliuri se va întoarce în Dobrogea, o zonă care a lipsit timp de 20 de ani din peisajul sporturilor cu motor autohtone.

Tag-uri similare

Raliul Sibiului, CNR, Raliul Brasovului, Raliul Iaşului, Raliul Deltei, Raliul Aradului, Raliul Bacaului, Raliul Clujului, Raliul Harghitei, calendar 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru