Raliul Finlandei

Joi, 04 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Finlanda și Noua Zeelandă au fost anulate

Organizatorii Raliului Finlandei și cei care pregătesc etapa din Noua Zeelandă au decis ca edițiile din acest an să fie anulate. În aceste condiții, sezonul 2020 al WRC s-ar putea relua la finalul lunii septembrie în Turcia.
Luni, 05 August 2019 | Motorsport

Estonianul Ott Tanak câștigă Raliul Finlandei: Esapekka Lappi și Jari-Matti Latvala au completat podiumul

Ott Tanak s-a impus în etapa de WRC (Campionatul Mondial de Raliuri) din Finlanda, aceasta fiind a patra victorie a estonianului din actualul sezon. Pilotul Toyota ocupă prima poziție în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte.
Luni, 03 August 2015 | WRC

Latvala l-a învins pe Ogier în lupta pentru victorie din Raliul Finlandei

Jari-Matti Latvala a câştigat Raliul Finlandei şi a urcat pe locul doi în clasamentul general după ce a reuşit să-l surclaseze constant pe coechipierul său de la Volkswagen, Sebastien Ogier.
Joi, 30 Iulie 2015 | WRC

Cinci lucruri de urmărit în Raliul Finlandei

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari, sărituri şi accidente prin pădurile nordice.
Luni, 04 August 2014 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Finlandei, Ogier şi Meeke au completat podiumul

Jari-Matti Latvala a câştigat dramatic Raliul Finlandei după ce o defecţiune la frâne l-a propulsat pe Sebastien Ogier în lupta pentru victorie. Citroen a obţinut ultimul loc pe podium prin Kris Meeke.
Joi, 31 Iulie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei: viteză şi spectacol prin pădurile nordice

Raliul Finlandei este una dintre cele mai spectaculoase etape de WRC datorită traseului dificil pe macadam care presupune viteze mari şi sărituri prin pădurile nordice.
Joi, 08 August 2013 | WRC

Neuville crede că poate lupta pentru victorii în WRC

Thierry Neuville este impulsionat de locul doi obţinut în Raliul Finlandei şi consideră că are posibilitatea de a lupta pentru victorii în WRC.
Marti, 06 August 2013 | WRC

Citroen: "Suntem frustraţi că nu am terminat pe podium în Raliul Finlandei"

Yves Matton, şeful Citroen Racing, a admis că este frustrat că echipa pe care o conduce nu a obţinut niciun loc pe podium în Raliul Finlandei.
Luni, 05 August 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Finlandei: "Este un vis devenit realitate"

Sebastien Ogier a câştigat pentru prima oară Raliul Finlandei, în timp ce Thierry Neuville şi-a adjudecat locul doi după o luptă palpitantă cu Mads Ostberg.
Joi, 01 August 2013 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Tărâmul scandinavilor curajoşi

Raliul Finlandei este una dintre cele mai faimoase şi mai dificile etape din Campionatul Mondial de Raliuri, victoriile fiind obţinute cu precădere de piloţii scandinavi.
Vineri, 10 August 2012 | WRC

Citroen dezvăluie secretul victoriei lui Loeb din Raliul Finlandei

Citroen susţine că a câştigat Raliul Finlandei datorită faptului că, la sugestia lui Mikko Hirvonen, a utilizat o nouă setare pentru amortizorul lui Citroen DS3 WRC.
Sambata, 04 August 2012 | WRC

Loeb a câştigat pentru a treia oară Raliul Finlandei!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a treia oară în carieră Raliul Finlandei şi a ajuns la şase victorii în primele opt etape ale sezonului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 04 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 13-16/18: Loeb se desprinde în învingător

Sebastien Loeb şi-a consolidat poziţia de lider în Raliul Finlandei şi are un avans de aproape 10 secunde cu numai două probe speciale înainte de final.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 9-12/18: Avansul lui Loeb rămâne intact

Sebastien Loeb continuă să conducă Raliul Finlandei cu un avans de cinci secunde în faţa lui Mikko Hirvonen la finalul celei de-a două zile de competiţie.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 6-8/18: Loeb rămâne lider, Latvala urcă pe trei

Sebastien Loeb păstrează un avans de cinci secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în Raliul Finlandei, în timp ce Jari Matti Latvala a urcat pe locul trei în detrimentul lui Petter Solberg.
Vineri, 03 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei, PS 1-5/18: Loeb este lider cu avans minim în faţa lui Hirvonen

Sebastien Loeb are un avans de 4.4 secunde în faţa lui Mikko Hirvonen în fruntea Raliului Finlandei după primele cinci probe speciale, în timp ce alţi patru piloţi luptă pentru locul patru.
Joi, 02 August 2012 | WRC

Raliul Finlandei: Loeb, cel mai rapid în calificări

Sebastien Loeb a fost cel mai rapid în calificările din Raliul Finlandei şi a ales să plece de la jumătatea plutonului în prima zi de competiţie.
Miercuri, 01 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Cel mai dificil raliu din lume îşi aşteaptă câştigătorul

Raliul Finlandei este cea mai aşteptată etapă din sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri, în care Sebastien Loeb speră să reediteze succesul de anul trecut şi să învingă piloţii nordici.
Vineri, 27 Iulie 2012 | WRC

Ford vine în Raliul Finlandei cu o Fiesta WRC decorată diferit

Ford se va prezenta la startul Raliului Finlandei de săptămâna viitoare cu un design special al decorării de pe maşiniile de concurs. Acelaşi design va fi folosit şi de modelele Ford implicate în alte competiţii.
Joi, 05 Iulie 2012 | WRC

Atkinson revine în WRC la volanul unui Citroen DS3 WRC

Chris Atkinson va concura în Raliul Finlandei la volanul unui Citroen DS3 WRC ca înlocuitor pentru Nasser Al-Attiyah la echipa Qatar.

Tag-uri similare

Raliul Finlandei, 2009, Mikko Hrvonen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru