Raliul Iaşului

Luni, 10 Septembrie 2018 | Motorsport

Campionatul Național de Raliuri 2018: echipajul Simone Tempestini - Sergiu Itu a devenit matematic campion după victoria obținută la Iași

Pilotul româno-italian Simone Tempestini a reușit să câștige Raliul Iașului și să-și adjudece astfel al treilea titlu în Campionatul Național de Raliuri cu o etapă înaintea finalului de sezon.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Motorsport

Simone Tempestini a câștigat Raliul Iașului și a devenit dublu campion național la doar 22 de ani

Simone Tempestini (Napoca Rally Academy) și-a dominat adversarii în Raliul Iașului și a reușit să-și adjudece al doilea titlu de campion național cu o etapă înaintea finalului de competiție.
Luni, 14 Septembrie 2015 | Motorsport

Simone Tempestini a devenit cel mai tânăr campion naţional de raliuri din istoria României

Simone Tempestini a câştigat Raliul Iaşului şi, la 21 de ani şi o lună, a devenit cel mai tânăr campion naţional din istoria României.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va începe cu Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va fi prima etapă a sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, care se va încheia în septembrie cu Raliul Harghitei, potrivit calendarului provizoriu publicat de FRAS.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea opt etape

Raliul Timişoarei a fost eliminat din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, astfel că sezonul 2014 va avea doar opt etape. Datele raliurilor vor fi stabilite ulterior.
Luni, 07 Octombrie 2013 | Motorsport

David Botka a câştigat Raliul Iaşului. Delecour, împiedicat de trei căruţe pe traseu

David Botka a obţinut în Raliul Iaşului prima victorie în acest sezon de CNR, în timp ce Francois Delecour a avut probleme de trafic cu trei căruţe întâlnite pe traseu.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Motorsport

Delecour va concura în Raliul Iaşului cu un Subaru Impreza N14

Francois Delecour va renunţa la Peugeot 207 S2000 în favoarea unui Subaru Impreza N14 cu ocazia Raliul Iaşului, întrucât şi-a adjudecat deja al doilea titlu de campion naţional.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Motorsport

Raliul Deltei revine în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Începând cu sezonul 2013, Campionatul Naţional de Raliuri se va întoarce în Dobrogea, o zonă care a lipsit timp de 20 de ani din peisajul sporturilor cu motor autohtone.

Tag-uri similare

Raliul Sibiului, CNR, Raliul Brasovului, Raliul Iaşului, Raliul Deltei, Raliul Aradului, Raliul Bacaului, Raliul Clujului, Raliul Harghitei, calendar 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru