Raliul Sibiului

Marti, 22 Decembrie 2015 | Intern

Sibiul ajunge pe harta celor mai faimoase curse de mașini istorice, alături de Mille Miglia sau Concorso d`Eleganza Villa d`Este

Vești foarte bune pentru fanii mașinilor clasice. Raliul Sibiului a fost inclus de anul viitor în programul Federației Internaționale de Vehicule Istorice, alături de curse celebre, cum este cea de la Mille Miglia.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Luni, 31 August 2015 | Feature

Un francez la "nemţi". Sibiu, plămânul funcţional al sporturilor cu motor din România

Renault Kadjar este partenerul nostru de drum pentru o perioadă de câteva luni. Am profitat de ocazie pentru a merge împreună la Sibiu pentru a participa la Sibiu Rally Challenge, cel mai important eveniment motorsport din România.
Miercuri, 19 August 2015 | Motorsport

Vali Porcișteanu şi Jonny Smith (Fifth Gear) fac echipă la Sibiu Rally Challenge

Pilotul Vali Porcișteanu va concura în Sibiu Rally Challenge alături de Jonny Smith, unul dintre prezentatorii emisiunii Fifth Gear.
Marti, 18 August 2015 | Motorsport

Motorsportul românesc se mută în weekend la Sibiu: spectacol pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului se desfăşoară în perioada 20-23 august şi va include patru probe pe Transfăgărăşan în cadrul cărora vor lupta pentru victorie inclusiv Simone Tempestini, liderul Campionatului Naţional de Raliuri, şi Vali Porcişteanu, campionul din 2011. Între timp, o Dacie 1300 din 1972 se va confrunta cu un Ferrari F430 Challenge în competiţia separată Sibiu Rally Challenge.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Motorsport

Începe Sibiu Rally Challenge: detalii complete despre provocarea Transfăgărăşanului

Sibiu Rally Challenge va avea loc în perioada 10-12 octombrie şi va provoca peste 30 de piloţi să-şi demonstreze abilităţile pe Transfăgărăşan, la Păltiniş şi pe circuitul de rallycross din Sibiu.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Intern

Titi Aur va concura pe Transfăgărăşan cu un BMW pe care îl va conduce doar pe două roţi

Multiplul campion naţional de raliuri Titi Aur a anunţat că va participa la Sibiu Rally Challenge pe două roţi, dar cu o maşină. Pilotul va încerca să parcurgă cei 7 kilometri ai specialei Transfăgărăşan mergând cu două roţi ale maşinii în aer.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Motorsport

Sibiu Rally Challenge, competiţie de motorsport pe Transfăgărăşan ce va avea loc în 9-12 octombrie

Organizatorii Raliului Sibiului vor organiza în prima parte a lunii octombrie competiţia Sibiu Rally Challenge, în cadrul căreia piloţii vor concura în Sibiu, la Păltiniş, dar şi pe celebrul traseu Transfăgărăşan.
Joi, 29 Mai 2014 | Motorsport

Raliul Sibiului va avea loc în octombrie, dar nu va mai face parte din calendarul ERC

Raliul Sibiului nu va mai face parte din calendarul Campionatului European de Raliuri din acest an, însă va avea loc în luna octombrie ca un eveniment demonstrativ cu scopul de a reveni în competiţie în sezonul 2015.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Motorsport

Raliul Sibiului a fost anulat din cauza zăpezii, dar ar putea avea loc în octombrie

Raliul Sibiului, a treia etapă din Campionatul European de Raliuri, nu va mai avea loc la sfârşitul lunii februarie din cauza căderilor masive de zăpadă prognozate de meteorologi. Etapa s-ar putea desfăşura însă în luna octombrie pe asfalt.
Luni, 13 Ianuarie 2014 | Motorsport

Oficial: Raliul Sibiului 2014 va avea patru probe speciale pe Transfăgărăşan şi una prin Muzeul Satului Astra

Organizatorii Raliului Sibiului au publicat programul complet al etapei din Campionatul European de Raliuri din perioada 27 februarie - 1 martie, care va avea patru probe speciale pe Transfăgărăşan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Ianuarie 2014 | Motorsport

Raliul Sibiului, exclus din calendarul CNR. Organizatorii etapei nu comentează decizia

Raliul Sibiului a fost exclus din calendarul sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri. Organizatorii nu au comentat decizia şi anunţă că programul raliului pentru etapa din ERC va fi finalizat până la sfârşitul săptămânii.
Joi, 02 Ianuarie 2014 | Motorsport

Avancronică ERC 2014: Raliul Sibiului pe zăpadă şi două echipaje româneşti în competiţie

Raliul Sibiului desfăşurat pe zăpadă pe Transfăgărăşan şi cele două echipaje Napoca Rally Academy care vor lua startul în competiţie sunt principalele puncte de atracţie pentru români ale sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri.
Vineri, 20 Decembrie 2013 | Motorsport

Sibiu Transfăgărăşan Motorsport Festival - eveniment de sporturi cu motor în august 2014

Organizatorii Raliului Sibiului pregătesc pentru perioada 14-17 august 2014 ediţia inaugurală a Sibiu Transfăgărăşan Motorsport Festival, un eveniment international care va reuni la start piloţi din diverse competiţii ale sporturilor cu motor.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Miercuri, 11 Decembrie 2013 | Motorsport

ERC va oferi trei trofee suplimentare în funcţie de suprafaţa pe care se desfăşoară raliurile

Organizatorii Campionatului European de Raliuri vor acorda anul viitor trei trofee distincte piloţilor care obţin cele mai multe puncte în etapele desfăşurate pe zăpadă, macadam şi, respectiv, asfalt.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va începe cu Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va fi prima etapă a sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, care se va încheia în septembrie cu Raliul Harghitei, potrivit calendarului provizoriu publicat de FRAS.
Sambata, 16 Noiembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2014 va avea loc pe zăpadă în februarie cu o probă pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului 2014 se va desfăşura pe zăpadă în perioada 27 februarie - 1 martie şi va include o probă specială pe Transfăgărăşan, potrivit calendarului Campionatului European de Raliuri pentru anul viitor.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea opt etape

Raliul Timişoarei a fost eliminat din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, astfel că sezonul 2014 va avea doar opt etape. Datele raliurilor vor fi stabilite ulterior.

Tag-uri similare

Citroen, WRC, motorsport, raliuri, raliu, Raliul Sibiului, CNR, Sibiu, C-Crosser, IRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru