Raliuri

Vineri, 21 Aprilie 2023 | CNR

PREMIERĂ: Primul Toyota GR Yaris care va alerga în Campionatul Național de Raliuri

Echipajul format din pilotul Cătălin Ienășel și navigatorul Adrian Diaconescu va concura în noul sezon al Campionatului Național de Raliuri cu primul Toyota GR Yaris din România pregătit pentru competiție. Această mașină va concura și în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri 2020: constructorii au prezentat mașinile și echipajele cu care atacă cele 14 raliuri ale sezonului

M-Sport Ford, Toyota și Hyundai sunt cele trei echipe care se vor duela în 2020 în Campionatul Mondial de Raliuri. Constructorii au prezentat echipajele și mașinile cu care vor concura în cele 14 runde pregătite pentru acest sezon.
Joi, 22 August 2019 | Masini electrice si hibride

Opel anunță o versiune pentru raliuri a hatchback-ului electric Corsa-e: modelul va debuta în propria competiție în 2020

Hatchback-ul electric Opel Corsa-e va primi anul viitor o versiune de raliuri care va participa în propria competiție într-un nou campionat german.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | WRC

Robert Kubica - de la ratarea carierei în Formula 1 la campion în raliuri în mai puţin de trei ani

Robert Kubica a avut nevoie de mai puţin de trei ani pentru a trece peste ratarea carierei în Formula 1 şi a câştiga un titlu de campion în raliuri după accidentul dramatic suferit în 2011.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | WRC

Solberg nu revine în raliuri în 2014, va continua în rallycross

Petter Solberg a dezvăluit că nu va reveni anul viitor în Campionatul Mondial de Raliuri, întrucât a decis să-şi continue cariera în rallycross.
Joi, 29 Noiembrie 2012 | Formula 1

Kovalainen s-ar putea refugia în raliuri în sezonul 2013

Heikki Kovalainen a dezvăluit că este intersat să concureze în raliuri în cazul în care va rămâne fără echipa în Formula 1 în sezonul 2013.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Formula 1

Kubica admite că nu poate încă să piloteze monoposturi de Formula 1

Robert Kubica a admis că nu este încă pregătit să concureze la volanul unui monopost de Formula 1 din cauza mobilităţii reduse a braţului drept.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Formula 1

Kubica va concura cu Citroen C4 WRC în două raliuri din luna noiembrie

Citroen a anunţat luni că Robert Kubica va concura în această lună în Italia şi Franta în două raliuri la volanul unui Citroen C4 WRC.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | WRC

TOP 10: Cele mai importante momente din istoria Ford în WRC

Istoria constructorului Ford în Campionatul Mondial de Raliuri poate fi împărţită în 10 perioade distincte în funcţie de performanţe şi de introducerea unor noi modele de maşini.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Formula 1

Kubica vrea să concureze un sezon complet în 2013

Robert Kubica a dezvăluit că intenţionează să participe la un sezon complet în sezonul 2013 al sporturilor cu motor, însă nu a decis încă dacă va activa în raliuri sau pe circuit.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | Formula 1

Kubica a suferit un accident în Raliul San Martino di Castrozza

Robert Kubica a suferit un accident uşor în Raliul San Martino di Castrozza din Italia la a doua prezenţă oficială în sporturile cu motor după revenirea în activitate.
Joi, 13 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Peugeot 208 TYPE R5, înlocuitorul lui 207 S2000, vine la Paris

Francezii de la Peugeot aduc la Salonul Auto de la Paris şi modelul 208 Type R5, înlocuitorul lui 207 S2000, model de competiţie folosit în IRC şi alte competiţii FIA.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 August 2012 | WRC

FEATURE: Raliul Monte Carlo 1973 - Cum a început povestea Campionatului Mondial de Raliuri

WRC a aniversat 500 de raliuri cu ocazia etapei de duminică din Finlanda, prilej cu care Automarket îţi spune povestea fascinantă a primului raliu din cadrul Campionatului Mondial.
Marti, 07 August 2012 | WRC

Ogier: "Obiectivul este să câştigăm în raliuri cu VW Polo R WRC"

Sebastien Ogier a admis că obiectivul principal al celor de la Volkswagen este să câştige raliuri cu noul Polo R WRC, însă evită să anticipeze un rezultat pentru Raliul Monte Carlo.
Luni, 11 Iunie 2012 | WRC

WRC în criză: Niciunul dintre organizatorii de raliuri nu a semnat contractul pentru 2013

Calendarul sezonului 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri a devenit o problemă majoră pentru FIA după ce organizatorii de raliuri au refuzat să semneze noile contracte.
Joi, 29 Martie 2012 | WRC

Toyota confirmă interesul pentru revenirea în WRC

Toyota a confirmat că analizează posibilitatea de a reveni în Campionatul Mondial de Raliuri, însă acest lucru se va petrece doar pe termen mediu şi lung.
Vineri, 10 Februarie 2012 | WRC

Sky Sports, interesată să cumpere drepturile TV pentru WRC 2012

Postul britanic de televiziune Sky Sports negociază cu FIA preluarea drepturilor TV pentru sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri. Acelaşi post deţine drepturile TV pentru F1.
Marti, 27 Septembrie 2011 | Accidente exotice

VIDEO: Nu sta pe exteriorul virajului la un eveniment motorsport!

Spectatorii care urmăreau o probă dintr-un raliu spaniol pe asfalt au fost loviţi de un Porsche Boxster care a ratat un ac de păr.
Marti, 06 Septembrie 2011 | WRC

Colin McRae, vinovat pentru producerea accidentului mortal din 2007

Colin McRae ar fi putut evita accidentul de elicopter din 2007 în urma căruia el şi fiul său în vârstă de cinci ani au încetat din viaţă, potrivit unui raport emis de autorităţile scoţiene.
Miercuri, 18 Mai 2011 | WRC

VIDEO: Istoria raliurilor în cinci minute

Automarket vă prezintă un clip inedit de cinci minute despre istoria impresionantă a raliurilor, care include imagini din Monte Carlo sau safari.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Ford, regulament, Citroen, Toro Rosso, FIA, VW, Loeb, WRC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru