Range Rover Evoque

Miercuri, 21 Iunie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: lumini noi și ecran central curbat

Britanicii de la Land Rover anunță o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque. Printre ele se numără noile lumini Pixel 1 LED și un ecran central curbat.
Joi, 16 Decembrie 2021 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: două ediții speciale și o nouă generație de motoare diesel micro-hibrid

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru Range Rover Evoque. SUV-ul a primit două ediții speciale, gama de motorizări include unități diesel micro-hibrid mai puternice decât cele din generația anterioară, iar la interior regăsim noul sistem multimedia Pivi și Pivi Pro.
Marti, 02 Martie 2021 | Industrie

Presa britanică: noile generații Evoque și Discovery Sport vor avea doar versiuni electrice și hibride

Viitoarele generații Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport vor fi disponibile doar cu versiuni electrice și hibride, potrivit informațiilor din presa britanică.
Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.
Marti, 07 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque PHEV va fi lansat anul viitor: versiunea 100% electrică vine după 2025

Land Rover va lansa anul viitor o versiune cu încărcare la priză pentru noua generație Range Rover Evoque. Britanicii se concentrează momentan pe hibridizare, astfel că o versiune electrică pentru Evoque este programată după anul 2025.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Siguranta

Rezultate noi la testele de siguranță Euro NCAP: 4 stele pentru Citroen C5 Aircross și 5 stele pentru Range Rover Evoque

Citroen C5 Aircross a primit 4 stele în cea mai recentă sesiune de teste de siguranță Euro NCAP, în timp ce Range Rover Evoque a obținut calificativul maxim de 5 stele.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Intern

Noul Ranger Rover Evoque a fost prezentat în România: SUV-ul britanic pleacă de la 42.300 de euro

Noua generație Range Rover Evoque a fost prezentată în România. Modelul va fi disponibil începând cu luna martie, iar versiunea de bază oferită pe piața locală este echipată cu motorul diesel de 2.0 litri de 150 CP cuplat la o cutie automată cu 9 trepte și asistată de sistemul de tracțiune integrală. Prețul de pornire este de 42.245 de euro cu TVA.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noul Range Rover Evoque, poze și informații oficiale: design ușor modificat, interior îmbunătățit și sisteme de propulsie mild-hybrid

Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul are acum un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid. Britanicii propun ceva mai mult spațiu la interior, performanțe sporite în off-road și sisteme de asistare moderne.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.
Duminica, 24 Iunie 2018 | Modele noi

Informații despre noua generație Range Rover Evoque: modificări discrete de design, platformă îmbunătățită și interior preluat de pe Velar

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui an. SUV-ul producătorului britanic va beneficia de modificări minore de design, de îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și de o platformă revizuită.
Duminica, 10 Iunie 2018 | Modele noi

Versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque a fost scoasă din producție: varianta cu 5 uși generează 95% din vânzări

Land Rover a eliminat din producție versiunea cu 3 uși a lui Range Rover Evoque ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Range Rover Evoque: apare în 2018 și va prelua interiorul lui Velar

A doua generație Range Rover Evoque se va lansa în toamna anului 2018 și va prelua interiorul lui Velar, în timp ce designul exterior și motorizările vor rămâne în mare parte aceleași.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 | Industrie

Anii trec, asemănările rămân: copia chineză a lui Range Rover Evoque a primit facelift

Chinezii de la Landwind nu s-au lăsat impresionați de scandalul făcut de Land Rover și au prezentat un facelift pentru copia lui Range Rover Evoque. Asemănările sunt în continuare izbitoare.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Range Rover Evoque PHEV: viitoarea generație a SUV-ului britanic va primi versiune plug-in hybrid și un nou motor de 1.5 litri

Land Rover va introduce un nou motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri ca parte a versiunii plug-in hybrid a lui Range Rover Evoque.
Marti, 18 Iulie 2017 | General

Șeful de design Land Rover o atacă pe Victoria Beckham la cinci ani de la debutul unui Evoque care purta numele vedetei: „Și-a arogat meritele unui designer”

Omul care conduce departamentul de creație Land Rover susține că Victoria Beckham și-a arogat pe nedrept meritele de a fi desenat o ediție specială care i-a purtat numele și care a fost lansată în 2012.
Miercuri, 24 Mai 2017 | Modele noi

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc trei motoare noi din gama Ingenium

Land Rover extinde disponibilitatea motoarelor sale Ingenium, de nouă generație. Este vorba despre două propulsoare pe benzină și un diesel, toate de peste 200 de cai putere.
Joi, 27 Aprilie 2017 | Economic

Copia se vinde mai bine decât originalul: oficialii Land Rover, iritați de succesul pe care îl are copia lui Range Rover Evoque

Oficialii Land Rover sunt iritați de faptul că nu pot lua nici o măsură legală împotriva chinezilor de la Landwind, care au ajuns să vândă copia lui Ranger Rover Evoque mai bine decât originalul.
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Familia Range Rover s-a mărit: noul Velar vine să se dueleze cu Porsche Macan și BMW X4

Land Rover a dezvăluit prima imagine oficială a noului Range Rover Velar, un crossover poziționat între Evoque și Sport, programat să debuteze live la Geneva, la începutul lunii martie.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Intern

Lansare inedită în România: Range Rover Evoque Convertible pleacă de la 54.000 de euro

Primul SUV premium oferit în versiune cabrio în România este Range Rover Evoque. Mașina își propune să amestece două segmente care la prima vedere par complet diferite.
Joi, 04 August 2016 | Accidente exotice

Strada își face singură dreptate: accident între Range Rover Evoque și copia sa chinezească

Landwind X7 este cel mai recent exemplu de copie chinezească grosolană. Modelul copiază liniile lui Range Rover Evoque. Întâmplarea face ca cele două mașini să fie implicate într-un accident în China.

Tag-uri similare

Range Rover Evoque, Evoque, Land Rover Evoque
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru