Range Rover Sport

Joi, 14 Iulie 2022 | Intern

Prețuri Range Rover Sport în România: start de la 93.600 de euro

Noul Land Rover Range Rover Sport a fost lansat oficial în România. Prețul de pornire al noului model este de 93.653 de euro și sunt disponibile 6 linii de echipare și 6 motorizări diferite. Dintre acestea, două sunt hibride cu încărcare la priză.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Modele noi

Noua generație Range Rover Sport: până la 550 de cai putere și versiune pur electrică din 2024

Britanicii de la Land Rover au publicat primele informații și imagini cu cea de-a treia generație Range Rover Sport. Clienții au la dispoziție motorizări pe benzină, diesel și plug-in hybrid, iar în 2024 va debuta și o versiune pur electrică.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Land Rover confirmă data lansării noului Range Rover Sport. Motor BMW de 616 cai putere și versiuni hibride

Land Rover se pregătește să lanseze o nouă generație Range Rover Sport în acest an. Constructorul britanic a confirmat că prezentarea noului model va avea loc în 10 mai.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Aproximativ 15.000 de exemplare Land Rover Range Rover rechemate în service

Constructorul britanic de automobile va rechema în service aproximativ 15.000 de exemplare Range Rover din cauza unei probleme descoperite la centura de siguranță a șoferului. Mașinile în cauză au mai făcut obiectul unui recall, dar, din câte se pare, problema nu a fost rezolvată.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Land Rover a lansat versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport: sistemul de propulsie MHEV dezvoltă până la 350 de cai putere

Land Rover a introdus versiuni mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport și a renunțat la vechile motoare diesel pentru un nou propulsor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie. Sistemul MHEV este disponibil în trei variante și poate dezvolta până la 350 de cai putere și un cuplu de 700 Nm.
Joi, 26 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Presa britanică: Land Rover vrea să înlocuiască propulsorul V8 cu noi motorizări mild-hybrid pentru Range Rover și Range Rover Sport

Land Rover vrea să lanseze noi motorizări mild-hybrid care să înlocuiască propulsorul V8 în cazul modelelor Range Rover și Range Rover Sport, potrivit informațiilor din presa britanică.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Modele noi

Range Rover Sport HST are un motor nou de 3.0 litri cu șase cilindri în linie: 400 CP, sistem mild-hybrid și compresor electric

Land Rover a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția specială Range Rover Sport HST. SUV-ul britanicilor integrează un nou motor pe benzină de 3.0 litri cu șase cilindri capabil să genereze 400 CP.
Miercuri, 10 Octombrie 2018 | Masini autonome

Un Range Rover Sport autonom a fost testat cu succes în Marea Britanie: “Vrem ca mașinile autonome să devină o realitate pentru clienți în cel mult 10 ani”

Un exemplar Range Rover Sport complet autonom a fost testat cu succes pe străzile publice din Marea Britanie, devenind primul model din istoria companiei ce reușește acest lucru. Grupul Jaguar Land Rover susține că mașinile autonome vor deveni o realitate în cel mult 10 ani.
Marti, 13 Martie 2018 | General

Un Range Rover Sport SVR a fost mai rapid decât un Ferrari 458 Italia: puțin sub 10 minute pentru un traseu de 11 kilometri cu 99 de viraje

Un Range Rover Sport SVR a parcurs un traseu montan lung de 11.3 kilometri în mai puțin de 10 minute. SUV-ul de performanță a reușit să doboare timpul realizat în 2016 de un Ferrari 458 Italia, dar momentan, recordul nu a fost omologat.
Luni, 12 Februarie 2018 | General

Range Rover Sport PHEV a urcat 999 de trepte: hibridul de 400 de cai putere a ajuns la "Poarta Raiului"

Range Rover Sport PHEV, SUV-ul hibrid produs de britanici, a înfruntat 999 de trepte și a urcat până la Poarta Raiului, Tianmen, China. Modelul oferă 400 de cai putere și are o autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Luni, 09 Octombrie 2017 | General

Întrecere inedită: Range Rover Sport facelift PHEV își măsoară forțele cu doi înotători

Proaspătul Range Rover Sport facelift PHEV și-a măsurat forțele cu doi sportivi. Modelul britanic a avut de parcurs un drum de 14 kilometri, în timp ce sportivii au înotat 1.5 kilometri. Finalul a fost extrem de strâns.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Modele noi

Range Rover Sport facelift: primul plug-in hybrid din istoria Land Rover are 400 CP, iar versiunea de top SVR ajunge la 575 CP

Range Rover Sport primește un facelift care include apariția primului plug-in hybrid din istoria mărcii Land Rover, în timp ce versiunea de performanță SVR are un motor V8 supraalimentat de 5.0 litri și 575 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Familia Range Rover s-a mărit: noul Velar vine să se dueleze cu Porsche Macan și BMW X4

Land Rover a dezvăluit prima imagine oficială a noului Range Rover Velar, un crossover poziționat între Evoque și Sport, programat să debuteze live la Geneva, la începutul lunii martie.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | General

VIDEO: Coborâre pe Inferno. Un Range Rover Sport a atacat cu succes cea mai dificilă pârtie de schi din Alpii Elvețieni

Dacă vă place schiul, ați auzit cu siguranță de pârtia elvețiană Inferno, unul dintre cele mai dificile trasee alpine dedicate sporturilor de iarnă. Ei bine, un Range Rover Sport a coborât cu succes cei 15 kilometri în care se ajunge la pante de 60 de grade.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Intern

Fotograful Automarket, autorul imaginilor oficiale Glohh, specialiști britanici în LED-uri auto

Ciprian Mihai, fotograful care semnează imaginile testelor Automarket în ultimii șapte ani, colaborează cu mai multe nume din industria auto internațională. După Lorinser și Tata Motors, Ciprian a fotografiat pentru un specialist în LED-uri.
Marti, 26 Iulie 2016 | Modele noi

Land Rover ridică ştacheta: Range Rover va primi îmbunătăţiri pentru a concura direct cu Bentley Bentayga

Land Rover va introduce câteva îmbunătăţiri majore pe viitoarea generaţie a lui Range Rover pentru ca SUV-ul britanic să devină un rival de temut pentru Bentley Bentayga.
Marti, 16 Iunie 2015 | Tehnologie

Land Rover ne promite tehnologii revoluționare: întoarcerea autonomă din trei mișcări și rularea fără șofer în off-road

Land Rover teastează o serie de tehnologii revoluționare, printre care și un sistem care îi permite mașinii să efectueze o întoarcere din trei mișcări fără intervenția șoferului.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | Modele noi

Gama Range Rover ar putea primi un model nou amplasat între Evoque și Sport

Gama Range Rover ar putea primi un al patrulea model care să acopere zona dintre compactul Evoque și Range Rover Sport. Acesta nou model ar putea fi lansat în 2018.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Range Rover Sport HST este noua versiune performantă de 380 CP a SUV-ului premium britanic

Range Rover Sport HST este o variantă sportivă cu 380 CP a SUV-ului britanic ce va debuta la Salonul Auto de la New York la începutul lunii aprilie. Acest model nu va fi disponibil pe piaţa europeană.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Land Rover introduce primul pilot automat pentru off-road

Range Rover şi Range Rover Sport vor fi primele modele din gama Land Rover echipate cu tehnologia All-Terrain Progress Control. Este vorba despre un pilot automat care poate rula în mediul off-road.

Tag-uri similare

Mercedes, Porsche, Fiat, VW, video, Salon Auto, Jaguar, Concept, Land Rover, Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru