Range Rover

Marti, 23 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini cu noul Range Rover electric

Land Rover a publicat primele imagini oficiale cu noul Range Rover electric din timpul testelor de iarnă. Noul model va avea un design identic cu versiunile cu motoare termice și va avea un nou sistem de control al tracțiunii.
Miercuri, 13 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Imagini cu viitorul Range Rover electric: performanțe comparabile cu Defender V8

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini cu viitorul Ranger Rover electric. Printre altele, acesta va fi la fel de capabil ca modelul Defender în off-road și va oferi performanțe comparabile cu versiunea echipată cu motor V8.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Range Rover Evoque: lumini noi și ecran central curbat

Britanicii de la Land Rover anunță o serie de îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque. Printre ele se numără noile lumini Pixel 1 LED și un ecran central curbat.
Vineri, 02 Iunie 2023 | General

OFICIAL: Range Rover, Discovery și Defender sunt transformate în mărci de sine stătătoare

Jaguar Land Rover a anunțat oficial restructurarea sa. Noul grup poartă acum numele JLR și este compus din 3 divzii noi: Range Rover, Discovery, Defender, care devin mărci proprii.
Miercuri, 31 Mai 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Sport SV: cel mai puternic Range Rover din istorie are 635 de cai

Land Rover a lansat oficial noua generație Range Rover Sport SV, versiunea de performanță a SUV-ului de lux. Noua generație SV este cel mai puternic Range Rover produs vreodată, grație unui motor V8 de 635 de cai putere. Range Rover Sport SV primește și tehnologii noi, văzute în premieră la o mașină de serie.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Land Rover Range Rover: versiunea SV oferă 606 CP

Constructorul britanic de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul Range Rover. Spre exemplu, versiunea SV oferă acum 606 CP, iar clienții au la dispoziție serviciul de personalizare SV Bespoke.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Industrie

Land Rover se reinventează: Range Rover, Defender, Discovery vor deveni mărci proprii

Jaguar Land Rover, grupul care deține cele două mărci britanice de mașini de lux, anunță că marca Land Rover urmează să fie reinventată. Mai exact, numele Range Rover, Defender și Discovery vor fi transformate în mărci proprii.
Joi, 20 Aprilie 2023 | Masini electrice si hibride

Primul Range Rover electric a fost confirmat. Comenzile, deschise la finalul anului

Land Rover a anunțat oficial când va lansa versiunea electrică a SUV-ului său de lux, Range Rover. Noul model va fi lansat abia în 2025, însă comenzile vor fi deschise începând cu finalul acestui an.
Luni, 27 Februarie 2023 | Siguranta

Range Rover, a doua cea mai furată mașină în Marea Britanie. SUV-ul, refuzat de firmele de asigurări

SUV-ul de lux Range Rover este oficial a doua cea mai furată mașină din Marea Britanie. Din acest motiv, firmele de asigurări din această țară cer sume foarte mari pentru acest model, o problemă mare pentru cei care trăiesc în orașe mari ca Londra.
Joi, 09 Februarie 2023 | Modele noi

Până unde merg edițiile speciale: Land Rover a lansat un Range Rover de 280.000 de euro

Land Rover a pregătit o ediție specială exclusivistă pentru SUV-ul Range Rover, botezată Lansdowne Edition. Noul model primește culori specifice la exterior și interior, alături de unele butoane confecționate din ceramică. Prețul unui astfel de exemplar depășește 280.000 de euro.
Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Velar facelift: interior cu tapițerie din lână și versiune hibrid

Land Rover a lansat un facelift pentru SUV-ul de lux Range Rover Velar. Printre noutăți se numără un design ușor împrospătat, un sistem multimedia nou și o baterie mai mare pentru versiunea cu motor hibrid plug-in.
Miercuri, 28 Decembrie 2022 | Tuning

Noul Range Rover, modificat cu jante de peste 9000 de euro

Britanicii de la Project Kahn au modificat un exemplar Range Rover din noua generație. Acesta este acum dotat cu accesorii vizuale noi pentru un design mai agresiv, dar și cu jante de 24 de inch care costă peste 9000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | Feature

Redactorii Automarket au configurat trei versiuni Range Rover și nu s-au zgârcit cu opționalele

Dacă tot mai sunt câteva zile rămase până la Crăciun, redactorii Automarket s-au gândit ca anul acesta să își facă un cadou ceva mai consistent. Chiar dacă este vorba despre unul imaginar. Prin urmare, am deschis configuratorul Land Rover și ne-am creionat fiecare câte un Range Rover de ultimă generație. TEASER: Nu ne-am zgârcit.
Luni, 19 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Land Rover Defender clasic și prima generație Range Rover, transformate în mașini electrice

Britanicii de la Everrati au transformat două modele clasice Land Rover în mașini electrice. Astfel, prima generație a lui Range Rover, precum și clasicul Defender au fost convertite în modele cu zero emisii.
Joi, 15 Decembrie 2022 | Feature

5 detalii care fac din Range Rover un adevărat SUV limuzină

Este Range Rover o limuzină înălțată? Am încercat să răspundem la întrebarea aceasta în cadrul unui articol dedicat. Acum 52 de ani, prima generație era mai degrabă un off-roader gândit pentru fermieri. Acum, SUV-ul actual pune luxul pe primul plan.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Feature

Istoria modelului Range Rover: cum a evoluat de la un SUV umil cu 3 uși, la o limuzină 4x4

În prezent, Land Rover Range Rover este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri de pe piață. Dar, puțină lume știe că modelul britanic a avut începuturi umile. Acest articol ne poartă prin istoria de peste 50 de ani a lui Range Rover, pentru a vedea cum a ajuns să fie "o mașină pentru toate situațiile".
Luni, 22 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Range Rover SV Carmel Edition: disponibilă în doar 17 exemplare

Land Rover a lansat o nouă ediție specială pentru Range Rover SV, numită Carmel Edition. Noul model aduce o nuanță de bronz exclusivă, precum și alte elemente specifice. Noul model va fi produs în doar 17 exemplare și costă 345.000 de dolari.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Land Rover confirmă data lansării noului Range Rover Sport. Motor BMW de 616 cai putere și versiuni hibride

Land Rover se pregătește să lanseze o nouă generație Range Rover Sport în acest an. Constructorul britanic a confirmat că prezentarea noului model va avea loc în 10 mai.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Aproximativ 15.000 de exemplare Land Rover Range Rover rechemate în service

Constructorul britanic de automobile va rechema în service aproximativ 15.000 de exemplare Range Rover din cauza unei probleme descoperite la centura de siguranță a șoferului. Mașinile în cauză au mai făcut obiectul unui recall, dar, din câte se pare, problema nu a fost rezolvată.
Vineri, 04 Martie 2022 | General

Noul Range Rover va putea fi admirat la galeria Țiriac Collection în perioada 5-6 martie

Noua generație Range Rover, lansată la finele lui 2021, a ajuns acum și în România. Un exemplar al acestui model este expus la galeria Țiriac Collection din București, iar publicul îl va putea admira în perioada 5-6 martie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Audi, Ford, Porsche, video, Mini, productie, Salon Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru