Ranger

Marti, 05 Martie | Economic

Ford a vândut 0 exemplare Ranger și cu 33% mai puține Bronco în februarie, în SUA

În a doua lună din 2024, Ford a vândut 0 exemplare Ranger și cu 32.4% mai puține unități Bronco în America de Nord. În schimb, au crescut vânzările de modele hibrid și pur electrice.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Toyota Hilux pierde coroana după 7 ani. Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă în Australia

Actuala generație Ford Ranger este cea mai vândută mașină nouă din Australia. Este pentru prima oară în 28 de ani când un model al producătorului din Dearborn se impune pe această piață.
Joi, 23 Noiembrie 2023 | Premii auto

Noul Ford Transit Custom câștigă premiul International Van of the Year 2024

Noul Ford Transit Custom a câștigat oficial premiul International Van of the Year 2024. În același timp, noua generație Ford Ranger a câștigat și premiul International Pick-up Award 2024, împreună cu Volkswagen Amarok.
Marti, 28 Martie 2023 | Modele noi

Pentru fanii off-road: Ford Ranger primește versiunile Wildtrak X și Tremor

Constructorul american de automobile anunță versiunile Wildtrak X și Tremor pentru modelul Ranger, cel mai bine vândut pick-up din Europa. Comenzile vor fi deschise în luna aprilie 2023.
Marti, 29 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ford prezintă noul Ranger Platinum: dotări premium și motor turbodiesel cu 240 CP

Ford Ranger poate fi comandat, în Europa, într-un nou nivel de echipare de top. Este vorba despre Ranger Platinum, care propune o listă lungă de dotări premium, dar și un motor turbodiesel V6 cu 240 de cai putere.
Miercuri, 16 Noiembrie 2022 | Industrie

Ford demarează livrările noului Ranger Raptor în Europa

Ford a început oficial să livreze primele exemplare ale noului Ranger Raptor în Europa. Pe parcurs, camioneta va fi disponibilă și în alte linii de echipare. Deocamdată, este disponibilă doar motorizarea V6 pe benzină de 3.0 litri.
Marti, 01 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ford dezvăluie o nouă versiune a lui Ranger Raptor pentru cursele de rally-raid

Ford a publicat primele imagini oficiale cu o nouă mașină de competiție, bazată pe modelul Ranger Raptor. Noul model a fost creat special pentru cursele de rally-raid și va participa la celebrul eveniment Baja 1000.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ford Ranger, disponibil pentru comenzi în Europa: două linii de echipare și motor V6 diesel

Ford a deschis oficial comenzile pentru noua generație Ranger în Europa. Noul pick-up va fi disponibil în două linii de echipare, Wildtrak și Limited și va dispune de 3 motorizări, printre care și un motor V6 diesel. Livrările noului Ford Ranger vor începe abia anul viitor.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Noul Ford Ranger, detalii tehnice: motorizarea V6 diesel dezvoltă 250 CP și 600 Nm

Constructorul american de automobile a dezvăluit o serie de detalii tehnice despre noul Ranger. Acum știm că motorul V6 diesel, de 3.0 litri, dezvoltă 250 de cai putere și 600 Nm cuplu.
Joi, 10 Februarie 2022 | Modele noi

VIDEO: Demonstrație de forță în off-road cu viitorul Ford Ranger Raptor

Constructorul american de automobile a publicat primul teaser video cu viitorul Ranger Raptor. Totodată, aflăm și când va debuta oficial: 22 februarie.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noul Ford Ranger este aici: păstrează un diesel V6 și primește o cutie automată cu 10 rapoarte

Ford a publicat primele imagini și informații despre noua generație Ranger. Pick-up-ul american este "mai inteligent, mai versatil și mai capabil ca oricând", iar în Europa ar putea fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid.
Luni, 01 Noiembrie 2021 | Modele noi

Noua generație Ford Ranger debutează în 24 noiembrie

Constructorul american de automobile a anunțat că noua generație Ranger debutează în 24 noiembrie. Ford nu a oferit detalii tehnice, dar a menționat că va fi "cel mai versatil și mai capabil" Ranger de până acum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 08 Octombrie 2021 | Modele noi

Noi imagini teaser cu viitorul Ford Ranger. Debut comercial în 2022

Constructorul american de automobile a publicat un teaser video nou cu viitorul Ranger. Acesta a fost dezvoltat în Australia, iar debutul este programat până la finalul acestui an.
Luni, 12 Aprilie 2021 | Modele noi

Versiuni noi pentru Ford Ranger: Stormtrak și Wolftrak vor fi comercializate într-un număr limitat de unități

Ford anunță două versiuni noi pentru modelul Ranger. Denumite Stormtrak și Wolftrak, acestea vor fi comercializate (începând cu luna octombrie) într-un număr limitat de exemplare.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Ford Ranger MS-RT: exterior inspirat din motorsport, motor diesel biturbo și sunet sportiv

Ford Ranger primeste o nouă versiune specială, dezvoltată în parteneriat cu specialiștii MS-RT. Punctele sale forte vor fi exteriorul inspirat de motorsport și detaliile finisate manual.
Vineri, 22 Mai 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitorul Ford Ranger: versiune plug-in hybrid și motor V6 diesel pentru varianta Raptor

Ford pregătește un nou Ranger, iar conform unor surse apropiate companiei, pick-up-ul va fi disponibil și cu un sistem plug-in hybrid de propulsie dezvoltat pornind de la motorul pe benzină de 2.3 litri. Totodată, versiunea Raptor ar urma să primească un V6 diesel de 3.0 litri.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | General

Pentru urmăriri în off-road: pick-up-ul sport Ford Ranger Raptor intră în flota poliției din Marea Britanie

Dacă mașinile de poliție sunt de obicei dedicate echipajelor de șosea, poliția din Marea Britanie mizează din această săptămână pe un Ford Ranger Raptor pentru urmăririle care vor avea loc pe teren accidentat.
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | Modele noi

Noul Ford Ranger, imagini și detalii oficiale: noi motorizări diesel, transmisie automată cu 10 trepte și sisteme de asistență moderne

Noul Ford Ranger a fost prezentat oficial. Pick-up-ul producătorului american promite motorizări noi, o transmisie automată cu 10 trepte și mai multe sisteme de siguranță. Atât la exterior, cât și la interior, Ranger primește câteva modificări minore.
Joi, 08 Februarie 2018 | Modele noi

Ford Ranger Raptor: look impozant și motor diesel de 213 CP și 500 Nm, dar "interzis" europenilor

Nu vă faceți planuri prea mari dacă sunteți cuceriți de design-ul agresiv al noului Ranger Raptor: modelul nu va fi adus în Europa, fiind dezvoltat special pentru piețele din Asia-Pacific.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Noul Ford Ranger a debutat la Geneva

Noua generaţie a lui Ford Ranger a debutat astăzi la Salonul Auto de la Geneva cu totul schimbat în afară de nume. Modelul se laudă cu cea mai mare capacitate de tractare din segment - 3.350 kilograme.

Tag-uri similare

Volkswagen, Ford, Hyundai, Fiat, VW, Geneva, SUV, Fiat 500, 500, Fiesta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru