Raport

Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

Raport ACEA: Înmatriculările din UE vor înregistra o nouă scădere în 2022

Potrivit datelor Asociației Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), înmatriculările din UE vor înregistra o nouă scădere în 2022.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Siguranta

România, țara din UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele rutiere în 2020

Potrivit unui raport Eurostat, în 2020, la nivelul Uniunii Europene, au fost înregistrate 18.786 de decese ca urmare a accidentelor rutiere. România este țara din UE cu cele mai multe decese cauzate de accidentele rutiere, raportate la un milion de locuitori.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Mașinile electrice se vor tripla în următorii doi ani: cifra globală va crește de la 3.7 milioane la 13 milioane de unități

Numărul mașinilor electrice va crește de peste 3 ori în următorii doi ani, de la 3.7 milioane în 2017 la 13 milioane de unități până la sfârșitul lui 2020. Cel puțin așa arată ultimul raport al Agenției Internaționale a Energiei.
Luni, 19 Februarie 2018 | Intern

Raport de la Poliția Română: 90% din drumurile țării au o singură bandă pe sens, fapt ce afectează siguranța în trafic și timpul de călătorie

Circa 90% din drumurile naționale au o singură bandă pe sens, iar acest lucru are impact atât asupra siguranței în trafic, cât și asupra timpului de călătorie, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Economic

Un fost director Ford intra in cursa pentru Volvo

Michael Dingman, un fost director Ford, va face saptamana viitoare o oferta pentru achizitionarea actiunilor constructorului Volvo.
Marti, 28 Iulie 2009 | Formula 1

FIA solicita un raport in privinta ultimelor accidente

FIA a cerut Comisiei de Siguranta a forului mondial sa realizeze un raport detaliat referitor la accidentele suferite de Felipe Massa si Henry Surtees in ultimele 10 zile.

Tag-uri similare

Ford, Volvo, FIA, Massa, accident, Geely, actiuni, raport, Surtees, consortiu Crown
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru