RAV4

Luni, 08 Mai 2023 | Industrie

Toyota RAV4, cea mai vândută mașină din lume în 2022

Potrivit datelor furnizate de Jato Dynamics, Toyota RAV4 a fost, în 2022, cel mai vândut automobil din lume. Pe podium au mai urcat Toyota Corolla (sedan) și Tesla Model Y.
Joi, 23 Februarie 2023 | Modele noi

Toyota pregătește o nouă generație pentru RAV4: lansare în 2024

Potrivit unor informații noi, următoarea generație a SUV-ului Toyota RAV4 ar urma să fie lansată în 2024. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu actuala generație și va avea motorizări hibride în mare parte.
Duminica, 19 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Nissan: Cifrele de consum ale SUV-ului Toyota RAV4 Hybrid, nerealiste

Potrivit unui oficial Nissan, cifrele de consum ale modelului Toyota RAV4 Hybrid sunt nerealiste. Acesta mai susține că sistemul de propulsie prezent pe Nissan X-Trail e-Power oferă o experiență de condus superioară.
Joi, 20 Octombrie 2022 | Modele noi

Noul Toyota RAV4 GR SPORT lansat cu ornamente negre și suspensie modificată

Toyota a lansat o nouă versiune pentru SUV-ul RAV4, numită GR SPORT. Aceasta aduce un design exterior cu un caracter mai sportiv, modificări la suspensie și motorizări hibride.
Duminica, 25 Septembrie 2022 | Industrie

Toyota a decis închiderea fabricii sale din Rusia, cu posibilitatea de a o vinde ulterior

Începutul conflictului din Ucraina și sancțiunile aplicate de către Occident împotriva Rusiei au dus la mari probleme pe lanțul de aprovizionare pentru majoritatea producătorilor auto din țara condusă de Vladimir Putin. Toyota este doar ultimul nume dintr-o listă lungă de producători care anunță renunțarea la facilitățile de producție din Rusia.
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Noutăți pentru Toyota RAV4: sistem multimedia nou, cu ecran de 10.5 inch și afișaj digital nou

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru RAV4. Cea mai importantă noutate este sistemul multimedia nou, cu un ecran de 10.5 inch, plus un afișaj digital nou pentru instrumentarul de bord. Noul RAV4 vine și cu o culoare nouă, precum și funcții de la distanță noi și sisteme de siguranță îmbunătățite.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Intern

Prețuri Toyota RAV4 Plug-in Hybrid în România: start de la 47.800 de euro

Noua Toyota RAV4 Plug-in Hybrid poate fi comandată acum și în România. Modelul nipon este disponibil în două niveluri de echipare, iar prețul pornește de la 47.840 de euro cu TVA inclus.
Luni, 13 Aprilie 2020 | Economic

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global: performanța, atinsă la 26 de ani de la lansare

Toyota RAV4 a depășit pragul de 10 milioane de unități vândute la nivel global de la lansarea din 1994. Cea mai mare piață pentru SUV-ul compact este Statele Unite, în timp ce două milioane de unități au fost vândute în Europa.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Toyota a renunțat la producția lui RAV4 cu propulsie diesel: SUV-ul poate fi cumpărat doar cu motor pe benzină sau sistem hibrid

Toyota a confirmat că RAV4 nu se mai produce în versiunea cu motor diesel, ca parte a planurilor constructorului de a renunța la acest tip de propulsie pe aproape toate modelele comercializate în Europa.
Marti, 13 Martie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru noua generație Toyota RAV4: SUV-ul japonez se lansează în 28 martie

Toyota a publicat primul teaser care anticipează lansarea noii generații a SUV-ului RAV4, care va avea loc în 28 martie cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Luni, 15 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Toyota C-HR Concept, prototipul din care se va naşte un frate mai mic al lui RAV4

Toyota a publicat o imagine teaser a conceptului C-HR, pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Paris. Acesta prefigurează un SUV mai mic decât RAV4 în gama japonezilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Toyota RAV4, primul teaser al noii generaţii

Primul teaser al noului Toyota RAV4 a fost publicat pe internet în aşteptarea prezentării de la Salonul Auto de la Los Angeles.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Feature

75 de ani Toyota: cele mai importante momente ale istoriei celui mai mare constructor al lumii

Una din cele mai cunoscute mărci japoneze a împlinit în această toamnă 75 de ani de existenţă. Un moment bun să rememorăm cele mai importante momente din istoria acestei mărci.
Marti, 07 August 2012 | Siguranta

Toyota face un nou recall: 760.000 de unităţi Rav4

Toyota va rechema 760.000 de unităţi Rav4 în service pentru a verifica braţele suspensiei spate. Dacă acestea un au fost strânse la specificaţiile constructorului, pot fi avariate în timp.
Vineri, 29 Iulie 2011 | Autoipoteze

Toyota ar putea lansa o versiune Coupe a lui Prius în 2014

O serie de zvonuri anunţă o versiune Coupe a lui Toyota Prius pentru anul 2014. Modelul ar urma să aibă o transmisie manuală şi un aspect sportiv.
Joi, 12 Mai 2011 | Intern

Caravana Toyota Experience 2011 demarează pe 14 mai

Pasionaţii Toyota din România vor putea lua parte la ediţia 2011 a Caravanei Toyota. Aceasta vizează un total de 17 oraşe şi este derulată în două etape. Primii clienţi "vizitaţi" de caravană vor fi cei din Iaşi.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Caravana Toyota Experience vine în 17 oraşe din ţară

Toyota va organiza o caravană de prezentare şi testare a modelelor sale în 17 oraşe din ţară în perioada 21 septembrie-21 noiembrie 2010.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Modele noi

Toyota RAV4 se întoarce în versiune electrică la Los Angeles

Primul proiect al parteneriatului Toyota-Tesla va fi prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles. Acesta va fi un RAV4 electric, care va fi vândut în 2012.
Joi, 01 Aprilie 2010 | General

Proprietarii de SUV-uri Toyota din Beijing vor despagubiri de la compania japoneza

Clientii Toyota din Beijing vor sa fie tratati in acelasi mod precum conationalii lor dintr-o provicie cu legi de protectie a consumatoruilor extrem de stricte, care i-au obligat pe cei de la Toyota sa-si despagubeasca clientii.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Opel, Honda, Volvo, Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru