Razboi

Luni, 02 Mai 2022 | General

Germanii, îndemnați să conducă mai puțin pentru a reduce dependența țării față de petrolul rusesc

ADAC, cel mai mare club auto din Germania, își îndeamnă membrii să conducă mai puțin (sau deloc, dacă este posibil), iar atunci când o fac să circule cu viteză redusă, pentru a reduce dependența acestei țări față de importurile de petrol din Rusia.
Joi, 24 Martie 2022 | Industrie

Audi: Producția mai multor modele, oprită din cauza războiului din Ucraina

Potrivit unei scrisori trimise către dealeri, Audi oprește producția mai multor modele din cauza situației din Ucraina. Printre altele, sunt afectate modelele A4, A5, A6 și A7.
Vineri, 18 Martie 2022 | Industrie

LIVE UPDATE: Cum afectează războiul din Ucraina industria auto mondială

Ca și cum pandemia de coronavirus și criza mondială de semiconductori nu erau de ajuns, industria auto suferă acum de pe urma războiului din Ucraina. Majoritatea constructorilor și-au oprit producția la mai multe uzine, iar unii chiar au donat sume de bani pentru a sprijini țara vecină.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | Economic

BMW se gândește să producă mai multe SUV-uri în China: “Decizia finală va fi luată în următoarele săptămâni”

BMW ia în calcul să producă mai multe SUV-uri în China, după ce taxele vamale dintre SUA și China ar putea să taie 300 de milioane de euro din veniturile companiei germane pentru 2018. Decizia în acest caz va fi luată în “următoarele săptămâni”, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al BMW.
Vineri, 05 Aprilie 2013 | Industrie

GM: "Un război cu Coreea de Nord ne-ar afecta serios producţia"

Dan Akerson, CEO-ul General Motors, a declarat că este îngrijorat de situaţia din Coreea de Nord, deoarece un eventual război cu aceştia ar afecta cinci fabrici ale concernului american.
Miercuri, 04 Februarie 2009 | Autoipoteze

Audi isi doreste un concurent pentru Murcielago

Potentialul actualului Audi R8 se pare ca nu a fost exploatat la maxim. Inginerii din Ingolstadt isi doresc un motor V12 pe benzina.

Tag-uri similare

Audi, Toyota, GM, Lamborghini, supercar, R8, Murcielago, spot, V12, R8 V10
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru