Recall

Luni, 05 Februarie | Siguranta

Primul recall pentru Tesla Cybertruck: literele martorilor din bord sunt prea mici

NHTSA, organismul de siguranță rutieră din Statele Unite, a inițiat o campanie de rechemare pentru mai mult de 2 milioane de exemplare Tesla. În campanie este inclus și noul Cybertruck. Mașinile sunt rechemate din cauză că literele martorilor din bord sunt prea mici.
Joi, 11 Mai 2023 | Siguranta

Recall și la case mai mari: Bentley recheamă peste 1600 de mașini din cauza ecranelor care se pot desprinde

Bentley a inițiat o campanie de rechemare pentru limuzina sa de lux Flying Spur. Mai exact, peste 1600 de exemplare ale acestui model au fost rechemate din cauză că ecranele montate în tetierele scaunelor din față s-ar putea desprinde în caz de accident.
Marti, 11 Aprilie 2023 | Siguranta

Porsche Carrera GT, rechemat din cauza unor probleme la suspensie

Porsche a inițiat o campanie de rechemare pentru hypercar-ul Carrera GT din cauza unor probleme la suspensie. În total, sunt afectate 489 de exemplare ale modelului de performanță.
Luni, 10 Aprilie 2023 | Siguranta

Recall Skoda: peste jumătate de milion de mașini, rechemate din cauza airbag-urilor defecte

Skoda a inițiat o campanie de rechemare la nivel mondial pentru modelele sale mai vechi. Peste 580.000 de mașini construite între 2012 și 2017 sunt rechemate din cauza unei posibile defecțiuni la airbag-ul șoferului.
Vineri, 06 Ianuarie 2023 | Siguranta

Încă un recall la Mercedes-Benz: peste 323.000 de SUV-uri, rechemate din cauza acumulării de apă lângă pompa de combustibil

Mercedes-Benz este forțat din nou să inițieze o campanie de rechemare amplă. De data aceasta sunt afectate peste 323.000 de SUV-uri Clasa M și Clasa GLE, produse între 2011 și 2019. Problema constă în acumularea de apă lângă pompa de combustibil, iar aceasta poate duce la oprirea subită a motorului în mers.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 123.000 de mașini. Probleme cu trapele, care se pot desprinde în mers

Mercedes-Benz a fost nevoit să inițieze o campanie de rechemare pentru circa 123.000 de mașini după ce a fost descoperită o problemă la mai multe vehicule echipate cu trapă. Problema afectează mai multe modele construite între 2001 și 2011, de la Clasa C până la Clasa CLS.
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service un singur exemplar Clasa S, din cauza bordului instalat necorespunzător

Constructorul german de automobile recheamă în service un singur exemplar Clasa S, fabricat în 2022, și comercializat pe piața din SUA. Din câte se pare, bordul a fost instalat necorespunzător.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Siguranta

Recall Dacia Spring: modelul electric, rechemat din cauza unei probleme la centurile de siguranță

Dacia Spring se află în centrul unei campanii de rechemare după ce au fost raportate probleme la centurile de siguranță pentru pasagerii din spate. Această campanie ar putea afecta circa 15.000 de exemplare Spring din toată Europa.
Sambata, 15 Octombrie 2022 | Siguranta

Recall Opel Insignia: peste 194.000 de exemplare, rechemate din cauza unei probleme la frâne

Opel a inițiat o campanie de rechemare pentru modelul Insignia. Campania vizează peste 194.000 de exemplare după ce a fost raportată o problemă la frâne.
Vineri, 23 Septembrie 2022 | Siguranta

Recall Tesla: peste un milion de mașini, rechemate din cauza unei probleme la geamurile electrice

Tesla a inițiat o nouă campanie de rechemare pentru toate modelele sale. De data aceasta este vorba despre o problemă apărută la senzorii geamurilor electrice care nu pot detecta mâinile sau degetele persoanelor înainte ca geamurile să fie închise. Problema afectează peste 1 milion de mașini.
Luni, 19 Septembrie 2022 | Siguranta

Ford F-150 Raptor, rechemat din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea roților în mers

Mai multe exemplare Ford F-150 Raptor au fost rechemate din cauza unei probleme care poate duce la desprinderea roților în mers. Mai exact, este vorba de piulițe strânse necorespunzător din fabrică. Problema afectează doar exemplarele echipate cu anvelopele de 37 de inch.
Joi, 18 August 2022 | Siguranta

General Motors recheamă peste 484.000 de SUV-uri din cauza unei probleme la centurile de siguranță

General Motors a inițiat o campanie de rechemare care vizează mai multe SUV-uri de lux ale gigantului american. Peste 484.000 de mașini au probleme cu centurile de siguranță la al treilea rând de scaune.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 06 Iunie 2022 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă în service 1 milion de mașini la nivel global, inclusiv Clasa M

Constructorul german de automobile recheamă în service aproape 1 milion de exemplare Clasa M, GL și Clasa R, din cauza unei probleme descoperite la sistemul de frânare.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Aproximativ 15.000 de exemplare Land Rover Range Rover rechemate în service

Constructorul britanic de automobile va rechema în service aproximativ 15.000 de exemplare Range Rover din cauza unei probleme descoperite la centura de siguranță a șoferului. Mașinile în cauză au mai făcut obiectul unui recall, dar, din câte se pare, problema nu a fost rezolvată.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Siguranta

Grupul Volkswagen, nevoit să recheme peste 100.000 de mașini PHEV din cauza unui risc de incendiu

Grupul Volkswagen este forțat să recheme în service peste 100.000 de mașini cu motoare hibride cu încărcare la priză. Au fost descoperite mai multe defecțiuni care pot declanșa un incendiu la bord.
Joi, 10 Martie 2022 | Siguranta

BMW: Peste un milion de vehicule rechemate în service din cauza unui posibil risc de incendiu la motor

Constructorul german de automobile recheamă în service 1.03 milioane de vehicule, din cauza unui posibil risc de incendiu la motor. De vină ar fi încălzitorul unei supape de ventilație.
Luni, 28 Februarie 2022 | Siguranta

Recall masiv la Honda: aproape 2 milioane de mașini au probleme cu sistemul automat de frânare de urgență

Constructorul japonez a inițiat o campanie de rechemare masivă după ce a fost raportată o problemă cu sistemul automat de frânare de urgență (AEB). Mai mulți posesori s-au plâns că sistemul s-a activat singur în mers, fără niciun motiv. Problema afectează circa 1.7 milioane de mașini.
Duminica, 06 Februarie 2022 | Siguranta

Tesla recheamă 817.000 mașini în service: probleme cu avertizarea pentru necuplarea centurii de siguranță

Constructorul de mașini electrice a demarat o campanie de rechemare în service, după ce a fost descoperită o problemă la cuplarea centurilor de siguranță. Mai exact, avertizorul sonor pentru necuplarea centurii nu poate fi auzit din cauza unei erori software.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Siguranta

Hyundai Santa Fe, rechemată în service: instrumentarul de bord digital poate fi afișa inversat

Mai multe exemplare Hyundai Santa Fe vor fi rechemate în service după ce a fost descoperită o problemă la instrumentarul de bord digital. Mai exact, în anumite condiții, instrumentarul este afișat inversat și devine ilizibil.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Siguranta

BMW Seria 3 E46, echipat cu airbaguri Takata, rechemat în service. Verifică online dacă mașina se încadrează în campanie

Constructorul bavarez de automobile anunță o acțiune de rechemare în service a exemplarelor Seria 3 (E46) echipate cu airbaguri Takata. Proprietarii din România pot verifica, gratuit, prin intermediul unei aplicații online dacă mașina lor se încadrează în această campanie.

Tag-uri similare

Ferrari, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru