Renault Clio hibrid

Luni, 01 Aprilie | Modele noi

OFICIAL: Viitorul Renault Clio va fi lansat în 2026. Va avea versiuni hibride și electrice

Renault a confirmat oficial că următoarea generație Clio va fi lansată oficial în 2026. Noul model va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Renault 5 E-Tech și va avea versiuni cu motoare hibride și electrice.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Renault prezintă noua gamă de hibrizi: Clio E-Tech de 140 CP și Captur E-Tech Plug-in de 160 CP

Renault Clio a primit o versiune hibridă de 140 de cai putere, în timp ce Renault Captur este disponibil și într-o variantă plug-in hybrid de 160 de cai putere cu autonomie electrică de până la 65 de kilometri în regim urban.
Luni, 04 Martie 2019 | Feature

Am văzut pe viu noul Renault Clio: cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre noul model francez

Renault ne-a invitat să vedem noua generație Clio în cadrul unui eveniment secret, desfășurat la Paris. După ce am analizat îndeaproape noul model de clasă mică, am adunat cinci lucruri importante pe care trebuie să le știi despre noul Clio.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Detalii despre versiunile hibride Renault: motor pe benzină de 1.6 litri, două motoare electrice și autonomie de 50 de kilometri

Versiunile hibride ale lui Renault Clio, Megane și Captur vor fi echipate cu un motor pe benzină de 1.6 litri și două motoare electrice, iar autonomia în regim electric va ajunge la 50 de kilometri.
Luni, 01 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noutăți în gama Renault pentru 2020: Clio va primi versiune hibridă, iar Megane și Captur vor avea variante plug-in hybrid

Renault Clio va primi o variantă hibridă, în timp ce Megane și Captur vor beneficia de versiuni plug-in hybrid începând din 2020, o dată cu lansarea noilor generații.

Tag-uri similare

Renault, Megane, Clio, Renault Clio, Renault Megane, Renault Captur, Captur, noul Renault Clio, Renault Clio hibrid, Clio Hibrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru