Renault kadjar

Vineri, 26 Martie 2021 | Modele noi

Noua generație Renault Kadjar ar putea fi disponibilă în trei variante de caroserie, inclusiv una coupe

Potrivit celor mai recente informații, noua generație Renault Kadjar va fi disponibilă în trei variante de caroserie. Debutul este programat pentru anul viitor.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault dezvolta un nou motor turbo pe benzină cu trei cilindri: unitatea de 1.2 litri și 170 de cai putere va debuta pe Kadjar

Renault dezvolta un nou motor turbo cu trei cilindri de 1.2 litri derivat din actualul motor TCe de un litru, potrivit unor informații neoficiale. Unitatea va respecta standardul Euro 7 și va debuta într-o versiune de 170 de cai putere pe viitoarea generație Kadjar.
Vineri, 15 Mai 2020 | Industrie

Renault ar putea muta producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina Nissan din Marea Britanie: decizia va fi anunțată în 28 mai

Renault ar putea transfera producția SUV-urilor Kadjar și Captur la uzina din localitatea britanică Sunderland, acolo unde partenerii de Alianță de la Nissan produc Qahsqai și Juke.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Renault Kadjar ar putea rămâne doar cu motoare pe benzină din 2020: francezii intenționează să renunțe la versiunile diesel

Renault intenționează să elimine în 2020 versiunile diesel ale SUV-ului Kadjar, care ar urma astfel să fie disponibil doar motorul pe benzină de 1.3 litri, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Renault Kadjar primește o ediție specială în Franța: parteneriat cu Școala Franceză de Schi

Renault Kadjar a primit o ediție specială ESF în Franța care include jante din aliaj de 19 inch, tapițerie Alcantara și sistem audio Bose.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Intern

Prețuri Renault Kadjar facelift în România: start de la 18.600 de euro

Renault Kadjar facelift este disponibil pe piața din România cu motorul pe benzină TCe de 1.3 litri în versiuni de 140 CP și 159 CP, în timp ce fanii diesel au la dispoziție o unitate Blue dCi de 1.5 litri și 116 CP. Prețul de pornire este de 18.600 de euro.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Renault Kadjar facelift: modificări subtile de design, interior îmbunătățit și motoare noi pe benzină

Renault Kadjar a primit un facelift cu modificări minore de design, un interior îmbunătățit și noul motor pe benzină de 1.3 litri, disponibil în versiuni de 140 CP și 160 CP.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Industrie

Renault Kadjar va primi în septembrie o nouă gamă de motoare: două unități pe benzină de până la 160 CP și un diesel de 115 CP

Renault Kadjar va fi disponibil din luna septembrie cu noul motor pe benzină TCe de 1.3 litri în versiuni de 140 CP și 160 CP. În plus, SUV-ul compact va primi și motorul diesel Blue dCi de 1.5 litri și 115 CP care va ajunge și pe Dacia Duster.
Sambata, 24 Martie 2018 | Modele noi

Renault a început testele cu Kadjar facelift: SUV-ul compact ar putea primi modificări estetice și noul motor pe benzină de 1.3 litri

Renault Kadjar va primi spre finalul anului un facelift care ar putea include modificări estetice la blocurile optice și noul motor pe benzină de 1.3 litri dezvoltat în parteneriat cu Daimler.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | Modele noi

Surpriză în gama Kadjar: Renault introduce transmisia CVT pe motorul diesel de 130 de cai

Renault a introdus în gama Kadjar o nouă transmisie. Avem în față cutia de tip CVT care poate fi "împerecheată" cu motorul diesel de 130 de cai putere.
Vineri, 17 Martie 2017 | General

Forţe proaspete pentru Renault Kadjar: SUV-ul primeşte un motor TCe de 1.6 litri şi 165 de cai putere

Renault a anunţat că SUV-ul Kadjar este disponibil şi cu un motor turbo pe benzină TCe de 1.6 litri şi 165 de cai putere, mai performant decât unitatea de 1.2 litri şi 130 de cai putere disponibilă până acum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 August 2016 | Industrie

Captur şi Kadjar propulsează Renault pe locul 2 în Europa: francezii au surclasat Ford la vânzări datorită SUV-urilor

Vânzările bune înregistrate de SUV-urile Captur şi Kadjar au ajutat Renault să depăşească Ford în clasamentul celor mai mari constructori din Europa.
Joi, 28 Iulie 2016 | General

Ai noștri primesc Renault Kadjar, ai lor primesc Nissan Leaf: fiecare englez medaliat cu aur primește o mașină electrică

În Marea Britanie, fiecare medaliat cu aur la Olimpiada de la Rio va primi din partea Nissan un exemplar Leaf auriu.
Luni, 04 Iulie 2016 | Modele noi

Românii vor fi în pas cu Jocurile Olimpice de la Rio: Renault lansează ediţia limitată Olimpic pentru modelele Kadjar, Captur şi Clio

Renault sărbătoreşte Jocurile Olimpice de Rio prin lansarea unei ediţii limitate Olimpic care cuprinde 450 de unităţi Kadjar, Captur şi Clio cu ornamente specifice competiţiei sportive.
Miercuri, 17 Februarie 2016 | Modele noi

Kadjar le dă aripi celor de la Renault: urmașul lui Koleos se lansează anul acesta și va avea un alt nume

Renault lucrează la noua generație a modelului Koleos, așteptată să își facă apariția spre sfârșitul anului viitor și să fie disponibilă în showroom la începutul lui 2017.
Joi, 26 Noiembrie 2015 | Intern

România lucrului bine făcut, faza pe design auto. Sătmăreanul care a conceput noul Renault Kadjar: “Maşina de serie seamănă foarte bine cu prima schiţă pe care am desenat-o”

Automarket a avut ocazia de a sta de vorbă cu Victor Sfiazof, designerul de 32 de ani din mâinile căruia a pornit designul lui Renault Kadjar. Acesta lucrează de 7 ani la Centrul de Design Renault de la Bucureşti.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O vizită în Dobrogea, locul în care timpul stă pe loc

Într-o dimineaţă de vară târzie am aruncat "salopeta" de birou, am pus degetul pe hartă, am urcat în maşină şi am plecat spre Dobrogea. O zonă pe care fiecare dintre voi ar trebui s-o viziteze în detaliu măcar o dată în viaţă.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru XC90, Q7, Avensis, Galaxy, S-Max, Touran și Kadjar, 4 stele pentru CX-3 și L200

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiune de crashteste. Din nouă modele testate, doar șapte au obținut clasificarea de cinci stele de siguranță.
Luni, 31 August 2015 | Feature

Un francez la "nemţi". Sibiu, plămânul funcţional al sporturilor cu motor din România

Renault Kadjar este partenerul nostru de drum pentru o perioadă de câteva luni. Am profitat de ocazie pentru a merge împreună la Sibiu pentru a participa la Sibiu Rally Challenge, cel mai important eveniment motorsport din România.

Tag-uri similare

Renault, renault kadjar, kadjar, renault crossover compact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru