Renault Logan

Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Schimbare de strategie: Renault nu va mai vinde modele Dacia sub brandul francez în Rusia și Brazilia, cu excepția lui Duster

Renault va renunța la comercializarea modelelor Dacia sub brandul francez pe piețele din Rusia și Brazilia după lansarea noilor generații. Singura excepție de la regulă va fi Duster.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Modele noi

Informații noi despre Logan și Sandero facelift: semnalizatoare și geam șofer cu impuls, volan Soft Cover, interior Bej Alpaca opțional

Renault a prezentat versiunile Logan și Sandero facelift cu sigla mărcii franceze. Odată cu această prezentare, aflăm câteva detalii legate de noile interioare disponibile și pe gama de modele Dacia.
Duminica, 23 Martie 2014 | Modele noi

Renault Logan a fost prezentat pentru piața din Rusia

A doua generație a modelului Logan a primit sigla Renault pentru piața din Rusia, iar primele imagini au fost prezentate publicului.
Luni, 20 Mai 2013 | Modele noi

Noile Sandero şi Logan primesc sigla Renault în Rusia

Renault a prezentat primele imagini ale versiunii proprii derivate din noile Sandero şi Sandero Stepway. Modificările estetice vizează zona frontală.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Joi, 22 Decembrie 2011 | Autoipoteze

Ipoteze: Ruşii îşi imaginează noul Logan

Ruşii de la ZR au realizat două ipoteze de design ale noului Logan. Portalul auto rusesc a prezentat atât versiunea Renault, cât şi versiunea Dacia a ipotezei care reprezintă viitorul Logan.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | General

Brazilia: 1300 de maşini Renault Logan pentru poliţia din Rio de Janeiro

Poliţia din Rio de Janeiro va primi din partea Renault un total de 1300 de maşini, pe durata unui contract de cinci ani. Modelul ales este Logan, el urmând să-l înlocuiască pe Volkswagen Gol.
Marti, 25 Ianuarie 2011 | General

Renault nu va mai vinde Logan în India din aprilie

Peste trei luni, Renault le va preda indienilor de la Mahindra licenţa pentru Logan, după care modelul va fi comercializat sub altă denumire pe piaţa respectivă.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Modele noi

Rusia: Uzina Lada va produce Dacia Logan cu sigla Nissan

Constructorul rus, aflat în prezent sub conducerea Renault, va produce la uzina din Togliati modelul românesc Dacia Logan, vândut însă sub sigla Nissan.
Miercuri, 31 Martie 2010 | Industrie

Mahindra ar putea renunta la parteneriatul cu Renault

Parteneriatul dintre Renault si Mahindra ar putea fi incheiat mai devreme din cauza vanzarilor slabe ale lui Logan pe piata din India. Oficialii celor doua companii vor face un anunt in urmatoarele saptamani.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Economic

Logan este cel mai bine vandut model strain in Rusia in 2009

Renault Logan a depasit Ford Focus pe piata din Rusia in clasamentul celor mai bine vandute modele straine pe primele 11 luni ale anului.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Economic

Logan, primul in topul modelelor straine in Rusia in octombrie

Luna octombrie a fost una de bun augur pentru Logan. Modelul vandut in Rusia sub marca Renault a fost primul la vanzari in clasamentul modelelor produse de marci non-rusesti.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Dacia, Logan, Focus, India, Ford Focus, Dacia Logan, Mahindra, Renault Logan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru