Renault Megane CC

Luni, 18 Iulie 2016 | Modele noi

Familia Renault Megane va fi completă doar cu o decapotabilă. Megane CC este așteptat în 2017

Renault nu abandonează ideea unei variante decapotabile pentru noua generație Megane. Viitorul Megane CC ar urma să primească tot un acoperiș hard-top și să sosească în 2017.
Joi, 12 Decembrie 2013 | Modele noi

Renault Megane CC a primit un facelift şi sistemul R-Link

Renault a aplicat noua identitate estetică a mărcii şi pe versiunea decapotabilă a lui Megane. Pe lângă asta, cabrioletul compact a primit şi sistemul R-Link în standard.
Marti, 17 Mai 2011 | Modele noi

OFICIAL: Renault a adus în România Megane CC Floride

Renault a lansat astăzi în România ediţia specială Floride a modelului decapotabil Megane CC. Ediţia costă 24.900 de euro şi include o listă lungă de accesorii.
Marti, 06 Aprilie 2010 | General

Dacia Duster debuteaza la Paris alaturi de Renault Wind si Megane CC

Dacia Duster va fi una dintre principalele atractii ale Salonului Cabriolet, Coupe si SUV, desfasurat zilele acestea la Paris. Alaturi de SUv-ul romanesc vor fi expuse si noile Renault Megane CC si Renault Wind.
Marti, 02 Martie 2010 | Video

VIDEO: Renault prezinta noul pachet de echipamente GT pentru Megane

Gama Megane a francezilor de la Renault primeste un pachet de accesorii si echipamente intitulat GT. Acesta este disponibil pentru Megane hatchback, Megane Coupe, Megane CC si Megane ST.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Renault a prezentat noile Megane CC, Wind si RS Gordini

Cea de-a 80-a editie a Salonului Auto de la Geneva a adus in standul Renault o serie de modele de nisa. Acestea se numesc Wind, Megane CC si Twingo RS Gordini. Cele trei premiere au imparit atentia jurnalistilor prezenti la acest eveniment.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Renault a prezentat la Geneva noua generatie a lui Megane CC

Renault a prezentat astazi noua generatie a lui Megane CC. Acesta dispune de acoperis pliabil din sticla si de noua transmisie automata EDC.
Vineri, 05 Februarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Acesta este noul Renault Megane CC!

Renault a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale legate de noua versiune coupe-cabrio a lui Megane. Noutatea absoluta: plafonul segmentat vitrat.
Marti, 26 Ianuarie 2010 | Modele noi

Renault vine la Geneva cu un coupe-cabrio bazat pe Twingo

Platforma lui Twingo va da nastere unui model decapotabil in viitorul apropiat. Cabrioletul va fi diferit de versiunea de serie a actualului Twingo, imprumutand elemente de design de la toate celelalte produse Renault.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Renault prezinta spatele viitorului Megane CC

Renault a publicat astazi un teaser oficial al viitorului Megane Coupe-Cabriolet. Imaginea tradeaza aspectul posterior al modelului decapotabil.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Modele noi

Primul teaser al noului Renault Megane CC

Cel de-al doilea Megane cu acoperis hardtop decapotabil este asteptat sa debuteze la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Iata primul teaser al noului Megane 3 CC!
Joi, 17 Decembrie 2009 | Tehnologie

Renault: Transmisia cu dublu ambreiaj va debuta in martie

Renault va dezvalui la Geneva prima sa transmisie cu dublu ambreiaj, botezata Efficient Dual Clutch. Aceasta va debuta pe versiunea 1.5 dCi a modelelor Megane CC si Scenic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 11 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Primele imagini cu Renault Megane CC

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion ale lui Renault Megane CC. La fel ca in cazul generatiei precedente, modelul are un acoperis retractabil din metal.

Tag-uri similare

Renault, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, Megane, Geneva 2010, Renault Megane, Renault Twingo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru