Renault Megane RS

Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

OFICIAL: Divizia Renault Sport își schimbă numele în Alpine Cars

Renault a decis să schimbe numele diviziei sale sportive, responsabilă de modele emblematice precum Clio RS și Megane RS. Mai exact, Renault Sport se transformă în Alpine Cars.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | General

Renault Megane RS Trophy-R cucerește circuitul de la Suzuka: Hot Hatch-ul francez a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul nipon

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Suzuka. Hot Hatch-ul producătorului francez a avut nevoie de 2 minute și 25.454 secunde pentru un tur complet.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Renault Megane RS Trophy-R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul cu 300 CP a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul francez este echipat cu un motor de 1.8 litri turbo de 300 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Joi, 19 Iulie 2018 | PARIS 2018

Renault a prezentat noul Megane RS Trophy: transmisie manuală sau automată pentru Hot Hatch-ul de 300 de cai putere

Noul Renault Megane RS Trophy promite 300 de cai putere și 420 Nm pe versiunea echipată cu transmisia EDC. Hot Hatch-ul constructorului francez integrează un diferențial Torsen, o suspensie mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit.
Marti, 08 Mai 2018 | Intern

Renault Megane RS este disponibil și în România: prețurile pornesc de la 30.000 de euro

Noua generație Renault Megane RS poate fi comandată și pe piața din România. Hot Hatch-ul francez are un motor turbo de 1.8 litri de 280 de cai putere, iar prețul de pornire este de 30.000 de euro cu TVA.
Luni, 30 Aprilie 2018 | General

SUPER CONCURS AUTOMARKET: Jocul Reflexelor îți poate aduce un test cu noul Renault Megane RS pe un circuit adevărat

Cinci dintre cei mai rapizi cititori Automarket vor avea ocazia de a testa noua generație Renault Megane RS pe circuitul Motorpark de la Adâncata. Tot ce trebuie să facă e să ne demonstreze că sunt rapizi în Jocul Reflexelor.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Renault: "După Megane RS ne gândim la un SUV RS, dar trebuie să fie o mașină sportivă adevărată"

Automarket a discutat la Frankfurt cu Patrice Ratti, directorul diviziei Renault Sport care s-a ocupat de dezvoltarea noului Megane RS. Am aflat detalii tehnice legate de noul Hot Hatch, dar și despre planurile de viitor ale sub-brandului francez.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Renault Megane RS: noua generație are 280 de cai și sistem de direcție integrală

Renault a prezentat noua generație Megane RS. Hot hatch-ul este oferit cu un motor de 1.8 litri de 280 de cai putere și cu sistemul 4Control. Clienții vor putea opta pentru o cutie manuală sau una cu dublu ambreiaj.
Joi, 10 August 2017 | Modele noi

Primele imagini fără camuflaj cu noua generație Renault Megane RS: sportiva are schimbări minore de design

Câteva fotografii cu noua generație Renault Megane RS au apărut pe Facebook și evidențiază că sportiva franceză nu va avea un design radical schimbat comparativ cu versiunea standard.
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Renault Megane RS, dezvăluită într-o serie de fotografii patent: hot hatch-ul francezilor primește câteva artificii interesante

O serie de imagini patent cu viitoarea generație Renault Megane RS au apărut pe internet. Hot hatch-ul francez va debuta în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 23 Iunie 2017 | Modele noi

Informații noi despre Renault Megane RS: sportiva va avea direcție integrală și două setări pentru șasiu

Noul Renault Megane RS va beneficia de direcție integrală și posibilitatea de a alege între două setări pentru șasiu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Modele noi

Imagini proaspete cu noul Renault Megane RS: sportiva franceză înfruntă zăpada sub camuflaj

Renault a publicat câteva imagini cu noul Megane RS din cadrul unei sesiuni de teste desfășurate sub camuflaj pe zăpadă în timpul fazei de dezvoltare.
Vineri, 26 Mai 2017 | Modele noi

Renault Megane RS a debutat camuflat la Monaco. Noua generație va avea opțiunea unei transmisii automate EDC

Renault a publicat prima galerie foto oficială a noului Megane RS. Nu aflăm însă foarte multe detalii de design, pentru că mașina e sub camuflaj.
Marti, 23 Mai 2017 | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua generație Renault Megane RS: sportiva va fi dezvăluită în 26 mai

Renault a publicat prima imagine oficială cu nouă generație Megane RS în varianta camuflată, cu numai 3 zile înainte de prezentarea oficială care va avea loc vineri la Monaco.
Luni, 22 Mai 2017 | General

Noua generație Renault Megane RS vine la toamnă: va avea 300 CP

Renault Megane RS este unul dintre cele mai așteptate hothatch-uri ale momentului. Francezul va avea un motor nou care promite 300 de cai putere.
Luni, 08 Mai 2017 | Modele noi

Prima imagine cu noul Renault Megane RS: sportiva va avea peste 300 de cai putere

Spatele noului Renault Megane RS a fost dezvăluit pe internet înainte de lansarea oficială. Modelul sportiv va avea peste 300 de cai putere, tracțiune față și direcție pe toate cele 4 roți.
Joi, 30 Martie 2017 | Modele noi

Noul Renault Megane RS vine în 2017: francezii dezvăluie primul teaser cu modelul sportiv

Renault a confirmat în cadrul unui teaser misterios că noua generaţie Megane RS va fi dezvăluită pe parcursul anului 2017, fără însă să ofere alte detalii în acest sens.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Renault pregătește Clio RS 16, primul Clio dedicat colecționarilor: 275 CP, doar 500 de exemplare produse și preț de 40.000 de euro

Luați prin surprindere de primirea pozitivă de care a avut parte conceptul Clio RS 16, prezentat ca omagiu adus diviziei RS la cursa de Formula 1 de la Monaco, Renault vrea să le îndeplinească dorințele celor care-și doresc mașina în garaj.
Marti, 23 August 2016 | General

Renault Megane RS a devenit deja mașină de colecție: ultimul exemplar produs se vinde cu 37.000 de euro

Un dealer Renault din Scoția a reușit să intre în posesia ultimului Megane RS produs la uzina din Palencia. Mașina are potențialul de a deveni o piesă de colecție, motiv pentru care prețul său a crescut considerabil.

Tag-uri similare

Ford, Romain Grosjean, Nurburgring, Renault Megane, Ford Focus RS, Focus RS, Renault Megane RS, Fifth Gear, Megane RS, Pilot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru