Renault-Nissan

Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Economic

Acordul de colaborare Renault-Nissan, finalizat. Francezii își reduc influența asupra mărcii nipone

Noul acord de colaborare dintre Renault și Nissan a fost finalizat și intră în vigoare începând cu data de azi. Franezii își reduc influența asupra mărcii nipone.
Marti, 05 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Nissan își va reduce semnificativ prezența în Europa, unde va comercializa doar SUV-urile Qashqai și Juke

Nissan intenționează să-și reducă semnificativ prezența în Europa și să comercializeze doar SUV-urile Qashqai și Juke, potrivit presei internaționale. Anunțul oficial ar urma să fie făcut în 28 mai.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Industrie

Schimbări în Alianța Renault-Nissan: strategiile pentru dezvoltarea de modele și tehnologii vor fi unificate

Renault-Nissan-Mitsubishi a anunțat că fiecare constructor din cadrul alianței va avea rolul de a dezvolta anumite tehnologii care ulterior vor fi preluate de ceilalți doi constructori din cadrul Alianței.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii despre noile planuri ale Alianței Renault-Nissan: o platformă comună pentru mașini electrice

Alianța Renault-Nissan intenționează să dezvolte o platformă comună pentru mașini electrice, potrivit unor surse din presa internațională.
Sambata, 05 Octombrie 2019 | Industrie

Se caută un nou CEO la Nissan: cei trei candidați ar fi fost intervievați de președintele Renault

Trei candidați se luptă pentru poziția de nou CEO al Nissan, aceștia fiind intervievați de președintele Renault, Jean-Dominique Senard, potrivit unor surse apropiate de situație.
Joi, 20 Iunie 2019 | Industrie

Tensiuni în Alianța Renault-Nissan: departamentele comune nu mai primesc proiecte noi

Departamentele comune ale Alianței Renault-Nissan nu au mai primit proiecte noi, iar o serie de angajați au fost concediați, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Industrie

Telenovela continuă: Carlos Ghosn a fost eliberat din nou, după ce a plătit o cauțiune de 4.5 milioane de dolari

Fostul șef Renault-Nissan, Carlos Ghosn, a părăsit din nou detenția după ce instanța a acceptat plata unei cauțiuni de 4.5 milioane de dolari. Este pentru a doua oară când Ghosn părăsește arestul de la Tokyo, după ce fusese arestat la începutul lunii aprilie.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler intenționează să renunțe la parteneriatul cu Alianța Renault-Nissan

Daimler intenționează să renunțe la parteneriatul cu Alianța Renault-Nissan, care a dat naștere cel mai recent unui motor pe benzină de 1.33 litri utilizat de Mercedes-Benz, Renault, Nissan și Dacia, potrivit unor informații dezvăluite de presa germană.
Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler nu stârnește atracția rivalilor: Volkswagen și Nissan susțin că nu sunt interesate de fuziuni cu constructorul italo-american

Volkswagen și Nissan susțin că nu sunt interesate de o posibilă fuziune cu Alianța Fiat-Chrysler, care caută un partener pentru a-și consolida poziția pe piețele din Europa și America de Nord.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Daimler și Renault-Nissan vor să continue colaborarea: “Ne putem ajuta reciproc în dezvoltarea mașinilor electrice”

Daimler și Renault-Nissan iau în calcul extinderea colaborării în domeniul vehiculelor electrice și al noilor tehnologii autonome, precum și în ceea ce privește serviciile de mobilitate, potrivit unui anunț al celor două entități.
Duminica, 15 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Mercedes și BMW vor domina vânzările de mașini electrice după 2021: analiștii susțin că Tesla va cădea pe locul 7 în acest top, în urma Renault-Nissan, Volkswagen, Volvo și Toyota

Mercedes, BMW și Volkswagen vor depăși Tesla la vânzările de mașini electrice, în cel mult 3 ani, potrivit unui studiu realizat de o companie de consultanță. Estimările arată că americanii vor mai rămâne pe primul loc în topul vânzărilor de mașini electrice doar în 2019, și vor cădea până pe locul 7 după anul 2021.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | Industrie

Carlos Ghosn despre Tesla: "Acum vinde idei. Va veni un moment când piața îi va cere rezultate lui Elon Musk. E posibil ca acel moment să nu fie cel pe care-l vrea el"

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan și una dintre cele mai influente personalități din industria auto contemporană, a discutat la Paris despre poziția pe care Tesla o are în lumea auto actuală, explicând mecanismele și regulile construcției de mașini: "Tesla e încă un start-up. Noi avem infinit mai multe avantaje decât companiile mici".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Octombrie 2016 | Industrie

Colaborarea dintre Daimler și Renault-Nissan intră în al șaptelea an. În program: pick-up Mercedes pe platformă de Navara și prima uzină construită în comun

Una dintre cele mai interesante colaborări din industria auto mondială intră în al șaptelea an. Iar următoarele luni sunt concentrate pe patru proiecte comune majore.
Marti, 27 Septembrie 2016 | Tehnologie

Microsoft va da tonul noilor tehnologii în interiorul viitoarelor modele Renault, Nissan și Dacia

Microsoft șI Renault-Nissan au semnat un parteneriat care va aduce tehnologiile americanilor pe viitoarele modele ale Alianței. Nu este exclus ca ele să ajungă într-un viitor îndepărtat și pe modelele Dacia.
Marti, 05 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Ghosn aruncă mănuşa pentru Tesla Model 3: "În sfârşit, vom avea competiţie pentru maşinile electrice"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, consideră că valul de precomenzi pentru Model Tesla 3 reprezintă un semn bun pentru viitorul maşinilor electrice. "În sfârşit, vom avea competiţie".
Vineri, 08 Ianuarie 2016 | Masini autonome

Începe revoluţia: Renault şi Nissan lansează în 2016 primele modele cu tehnologii autonome. Urmează alte 10 maşini în 4 ani

Alianţa Renault-Nissan va lansa în acest an o funcţie de condus autonom pe autostradă pe unele modele din gamă, iar până în 2020 peste 10 maşini ale grupului vor fi capabile să conducă singure în intersecţii.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Industrie

Duster a devenit cel mai vândut model al Grupului Renault-Nissan: "Ne așteptăm ca această poveste să continue"

Succesul Duster este acum oficial: SUV-ul care a pornit la drum în 2010 sub sigla Dacia a devenit cel mai vândut model la nivelul Alianței Renault-Nissan în 2014, depășind toate numele mari ale celor două mărci.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Colaborarea Daimler cu Renault-Nissan continuă: pick-up Mercedes bazat pe Navara și versiuni electrice Smart cu tehnologia de pe Renault Zoe

Pornită inițial ca o colaborare care a avut scopul de a experimenta în câteva zone ale pieței, colaborarea dintre Renault-Nissan și Daimler a ajuns în al șaselea an și anunță noi produse comune interesante.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn: "Alianța Renault-Nissan nu își caută noi parteneri"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, a declarat că sinergiile grupului și colaborările actuale sunt suficiente pentru a asigura succesul alianței în viitor, nefiind nevoie de un partener suplimentar.
Marti, 10 Martie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn, CEO Renault-Nissan: "Sunt foarte fericit că nimeni nu a reuşit să reproducă succesul Dacia"

Modelul de business impus de Dacia în industria auto nu a fost încă descifrat de marii rivali ai celor de la Renault-Nissan, iar Carlosn Ghosn susţine că acest lucru este foarte complicat: "Dacia nu e o gamă de modele, e un întreg sistem special", explică şeful Alianţei.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Nissan, Dacia, Volvo, Chrysler, Daimler, SUA, Jeep, Dodge
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru