Renault Sandero

Miercuri, 05 Septembrie 2018 | Industrie

Schimbare de strategie: Renault nu va mai vinde modele Dacia sub brandul francez în Rusia și Brazilia, cu excepția lui Duster

Renault va renunța la comercializarea modelelor Dacia sub brandul francez pe piețele din Rusia și Brazilia după lansarea noilor generații. Singura excepție de la regulă va fi Duster.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Concepte

Fața rea a băiatului cuminte: noul Sandero RS Grand Prix Concept a fost prezentat oficial în Brazilia

Dacă până acum priveam cu jind spre Brazilia, acolo unde Renault oferă Sandero în versiune RS de 150 de cai putere, astăzi vedem că se poate și mai bine decât atât. Faceți cunoștință cu Sandero RS Grand Prix.
Luni, 10 Octombrie 2016 | Modele noi

Informații noi despre Logan și Sandero facelift: semnalizatoare și geam șofer cu impuls, volan Soft Cover, interior Bej Alpaca opțional

Renault a prezentat versiunile Logan și Sandero facelift cu sigla mărcii franceze. Odată cu această prezentare, aflăm câteva detalii legate de noile interioare disponibile și pe gama de modele Dacia.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Renault a confirmat lansarea lui Sandero RS în America Latină

Varianta de performanţă RS a lui Sandero a fost confirmată oficial pentru debut de divizia sportivă a mărcii Renault. Pentru moment, doar varianta dedicată pieţei din America Latină a fost menţionată pentru producţie.
Luni, 20 Mai 2013 | Modele noi

Noile Sandero şi Logan primesc sigla Renault în Rusia

Renault a prezentat primele imagini ale versiunii proprii derivate din noile Sandero şi Sandero Stepway. Modificările estetice vizează zona frontală.
Miercuri, 23 Mai 2012 | Feature

FEATURE: Cum se vede Dacia în lume - de la Mioveni în Guyana Franceză

Dacia este un produs de export important pentru România. Modelele asamblate la Piteşti pleacă în lumea întreagă în diverse forme şi sub toate mărcile grupului Renault. Iată ce înseamnă azi Dacia în lumea întreagă.
Marti, 10 Mai 2011 | Modele noi

Sandero facelift: primele fotografii oficiale

Renault a prezentat în Brazilia primele fotografii cu versiunea restilizată a lui Sandero. Deşi în America de Sud poartă sigla francezilor, ne aşteptăm ca varianta Dacia a lui Sandero facelift să fie identică.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Fotospion

Primele imagini cu interiorul lui Sandero facelift

Faceliftul operat pe actualul Sandero va fi destul de discret la exterior, dar se va resimţi din plin în habitaclu. Constructorul intenţionează să redeseneze ergonomia funcţiilor şi să ofere materiale de calitate.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Concepte

Sandero Stepway Concept - latura feminină a modelului Renault

Biroul de design Renault din Brazilia se pregăteşte să lanseze un nou concept bazat pe modelul Sandero, mai exact pe versiunea mai înălţată a acestuia, Stepway.
Marti, 16 Martie 2010 | Modele noi

Dacia ofera Sandero pe bioetanol in Franta

Dacia va vinde in Franta o versiune pe bioetanol a modelului Sandero. Noul derivat va fi produs la uzina din Pitesti si va putea fi reciclat in proportie de 95% la finalul vietii.
Vineri, 25 Decembrie 2009 | Industrie

Renault a inceput sa produca Sandero in Rusia

Uzina din Moscova ridicata de Renault impreuna cu oficialitatile capitalei ruse a inceput sa produca Sandero. Pana acum, aici era produsa doar gama Logan.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Sandero, Sandero, Renault Sandero, Avtoframos, Dacia Sandero bioetanol
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru