Renault Twingo facelift

Marti, 22 Ianuarie 2019 | Modele noi

Renault Twingo facelift: modelul de oraș primește îmbunătățiri de design și motoare de până la 93 de cai putere cu transmisie EDC

Renault Twingo a primit un facelift care include o serie de îmbunătățiri de design și trei motoare. Versiunea de top este un TCe de 93 de cai putere care poate fi achiziționat cu cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Luni, 09 Ianuarie 2012 | Intern

Renault Twingo facelift pleacă de la 9.300 euro în România

Facelift-ul lui Renault Twingo a debutat pe piaţa internă. Cea mai ieftină versiune a lui Twingo costă 9.300 euro cu TVA inclus, la fel ca modelul pre-facelift.
Vineri, 07 Octombrie 2011 | Analiza Automarket

ANALIZĂ: 2012 va fi anul maşinilor mini de oraş - apar 10 modele complet noi

Trioul VW Up-Skoda Citigo-Seat Mii va fi dublat în 2012 de cea de-a doua generaţie a grupului Citroen C1-Toyota Aygo-Peugeot 108. La acestea se adaugă alte patru modele noi, totalul modelelor de oraş disponibile în cel mai mic segment de pe piaţă ajungând la 15.
Marti, 13 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Renault Twingo facelift a venit la Frankfurt

Renault a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noul Twingo facelift. Micuţul model de oraş este primul vehicul din gama francezilor care beneficiază de noua filozofie de design a mărcii.
Miercuri, 27 Iulie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Prima imagine a noului Renault Twingo facelift

Renault a publicat prima imagine a noului Twingo facelift. Modelul francez adoptă noua filosofie de design inspirată de conceptele lui Laurens van den Acker.
Joi, 10 Februarie 2011 | Industrie

OFICIAL: Dacia scoate în 2012 o utilitară mică, Renault schimbă designul modelelor sale

Alianţa Renault-Nissan a publicat planurile oficiale până în 2016. În program sunt cel puţin două modele 100% noi în gama Dacia şi un refresh complet al designului gamei Renault, care va începe în acest an cu Twingo facelift.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

Renault Twingo se pregăteşte de un facelift la Geneva

Mezinul gamei Renault va fi primul reprezentant al noii filosofii de design, gândite de Laurens van den Acker. Twingo va adopta liniile conceptului electric DeZir.
Vineri, 06 August 2010 | Modele noi

Renault va lansa Twingo facelift în primăvara lui 2011

Constructorul francez va opera un facelift pe modelul Twingo în primăvara lui 2011. Modelul revizuit va debuta la Geneva şi va expune o nouă filosofie de design, inspirată de conceptul DeZir.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru