Renault Twingo

Miercuri, 03 Aprilie | Masini electrice si hibride

Viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia

Potrivit informațiilor din presă, viitorul Renault Twingo electric va fi produs în Slovenia. Noul model va fi lansat în 2026 și promite să aibă un preț de pornire mai mic de 20.000 de euro.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiunea electrică a lui Renault Twingo va fi lansată în cursul anului: francezii vor miza pe platforma actualului Smart EQ Fortwo

Renault Twingo va primi o versiune electrică în cursul acestui an. Modelul va prelua motorul de 82 de cai putere și bateria de 17.6 kWh disponibile pe Smart EQ Fortwo.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Renault anunță planurile pentru încă două modele electrice: un SUV de dimensiunile lui Kadjar și o versiune fără emisii pentru modelul de oraș Twingo

Renault va lansa în următoarele 18 luni un SUV electric de dimensiunile lui Kadjar și o versiune electrică pentru modelul de oraș Twingo, ca parte a planurilor de a forma o gamă cu opt modele electrice.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Modele noi

Renault Twingo facelift: modelul de oraș primește îmbunătățiri de design și motoare de până la 93 de cai putere cu transmisie EDC

Renault Twingo a primit un facelift care include o serie de îmbunătățiri de design și trei motoare. Versiunea de top este un TCe de 93 de cai putere care poate fi achiziționat cu cutie de viteze automată cu 6 trepte.
Luni, 19 Iunie 2017 | General

Ți-a sărit vopseaua? Renault a lansat o ojă de unghii care poate corecta zgârieturile de pe caroserie

Renault a lansat o ojă pe care o poți folosi pentru a corecta zgârieturile de pe caroseria mașinii. Campania a stârnit acuzații de discriminare sexuală.
Luni, 01 August 2016 | Modele noi

Luaţi-vă gândul de la un Renault Twingo RS: "Este imposibil să punem un motor de 150 CP"

Renault a exclus varianta unui Twingo RS din cauza compatimentului motor prea mic care împiedică implementarea unei unităţi cu patru cilindri de 150 CP.
Luni, 06 Iunie 2016 | Modele noi

Veriga lipsă până la RS: Renault Twingo a primit o versiune GT cu motor de 110 CP

Renault a lansat o versiune GT pentru modelul de clasă mini Twingo, care va fi echipat cu un motor turbo cu trei cilindri de 0.9 litri care va furniza circa 110 CP.
Marti, 16 Decembrie 2014 | Premii auto

Au fost anunțați cei șapte finaliști pentru titlul de „Mașina Anului 2015 în Europa”

Cei 58 de membri ai juriului Mașina Anului în Europa au desemnat cei șapte finaliști pentru ediția 2015. Volkswagen Passat, Ford Mondeo și Nissan Qashqai se numără printre cei nominalizați.
Miercuri, 03 Septembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP face din nou victime: Renault Twingo şi Toyota Aygo primesc patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sesiuni de teste. Renault Twingo şi Toyota Aygo au primit doar patru stele, în vreme ce Mercedes-Benz GLA a fost singurul care a bifat punctaj maxim.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Renault Twingo va avea şi o versiune sportivă, care se va numi GT

Renault a confirmat că va dezvolta o versiune sportivă a actualului Twingo. Modelul francez nu va mai purta titulatura RS, preferând indicativul GT, mai potrivit pentru puterea ascunsă sub capotă.
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noile Fortwo şi Forfour - primul teaser video explică designul viitoarelor modelelor Smart

Smart a publicat astăzi un video care explică evoluţia designului interior şi exterior pentru viitoarele modele Fortwo şi Forfour, aşteptate să debuteze la Salonul de la Paris.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Şeful Daimler: "Noul Smart Forfour va aduce profit pentru prima oară în istoria mărcii"

Noua generaţie a lui Smart Forfour, care va avea platforma comună cu noul Fortwo şi Renault Twingo, va fi modelul care va aduce primul profit pentru Smart, spune directorul general al Daimler AG.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Mai 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz nu va construi un model mai mic decât A-Klasse

Dieter Zetsche, şeful Daimler AG, a infirmat zvonurile care anunţau intrarea Mercedes-Benz în clasa mică. Directorul companiei nu exclude o subcompactă de la Smart.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Marti, 18 Martie 2014 | Modele noi

Renault Twingo împarte 70% din componentele mecanice cu viitoarea gamă Smart

Reprezentanţii Smart au confirmat faptul că viitoarele modele ale mărcii vor împărţi 70% din componentele tehnice ale noului Renault Twingo, cu toate că nu vor exista asemănări estetice între citadina franţuzească şi modelul elveţian.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Renault renunţă la un nou model electric: Twingo ZE

Renault a infirmat planurile pentru o viitoare versiune electrică a modelului Twingo. Deşi actualul model este capabil să primească serviciile unui motor cu zero emisii, un oficial Renault a respins ideea unui Twingo ZE.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Standurile Renault, Peugeot şi Citroen, presărate cu modele noi de oraş

Francezii de la Renault, Peugeot şi Citroen au adus numeroase exponate la Salonul Auto de la Geneva. Cele mai multe noutăţi au venit de la Citroen.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

REPORTAJ Geneva 2014: Furnicarul cu premiere

Automarket şi-a croit drum printre Alpi, către Geneva, cu ajutorul noului Jeep Grand Cherokee. Atmosfera de la salon şi cum se simt în realitate premierele sunt detalii pe care le-am adunat pentru voi într-un reportaj.
Vineri, 14 Februarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo - noua generaţie vine cu motor şi propulsie spate

Renault se pregăteşte să joace din nou tare în segmentul mini. Noua generaţie Twingo are o platformă construită împreună cu Mercedes, motor spate şi propulsie posterioară.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Modele noi

Renault Twingo ajunge la a treia generaţie în martie

Renault a confirmat lansarea celei de-a treia generaţie a lui Twingo în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Modelul va trece prin cea mai importantă transformare din cariera sa, renunţând la platforma cu tracţiune faţă şi la caroseria cu trei uşi.

Tag-uri similare

Renault, Renault Twingo, Twingo, Renaultsport, Twingo RS, Gordini, Renault Megane CC, Renault Twingo RS, Renault Wind, Renault Gordini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru