Rocketman

Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW şi Toyota ar putea dezvolta împreună un hatchback pentru marca MINI

Mini ar putea să nu renunţe până la urmă la modelul de serie bazat pe conceptul Rocketman. Noul model ar putea fi dezvoltat de BMW Group împreună cu partenerii de la Toyota şi vândut de marca britanică.
Marti, 16 Septembrie 2014 | Autoipoteze

Mini Rocketman este luat din nou în considerare pentru producţie

Rocketman, cel mai mic model Mini propus după ce Grupul BMW a preluat marca din Oxford, are o nouă şansă la producţie, spun englezii de la Auto Express. Acesta ar putea fi lansat doar dacă britanicii colaborează cu un alt producător.
Joi, 14 Iunie 2012 | Concepte

Mini Rocketman Concept a primit o nouă evoluţie

Mini a prezentat o nouă galerie foto a conceptului Rocketman, care a primit o caroserie modificată şi un design schimbat, inspirat de modelele clasice din gama sa şi de steagul Regatului Unit.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Un rival pentru Smart la standul Mini

Mini a prezentat conceptul Rocketman la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează un viitor rival pentru Smart Fortwo şi a debutat alături de cel mai puternic diesel din gama producătorului britanic - Cooper SD.
Luni, 28 Februarie 2011 | Video

VIDEO: Mini prezintă noul Rocketman Concept

Cei de la Mini au prezentat în mai multe clipuri noul lor concept, intitulat Rocketman. Modelul are un consum mediu de 3 litri la sută, dar motorizarea este încă un secret.

Tag-uri similare

Mini, Concept, Geneva 2011, Mini Rocketman, Mini Rocketman Concept, Rocketman
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru