Rolls-Royce Ghost

Luni, 18 Martie | General

SURSE: BMW Z4 nu va mai primi o generație nouă

Potrivit unor noi informații apărute în presă, mai multe modele BMW, printre care și Z4, ar urma să nu mai primească o generație nouă. De aceeași soartă ar putea avea parte și Rolls-Royce Ghost.
Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Ediție specială Rolls-Royce Ghost Prism: vopsea gri specială cu 4 accente de culoare

Rolls-Royce a prezentat noua ediție specială Ghost Prism. Modelul de lux primește o vopsea gri specială care include 4 accente de culoare, la alegerea clientului.
Vineri, 13 Octombrie 2023 | Modele noi

Ediție specială nouă pentru Rolls-Royce Ghost, lansată cu ocazia unei eclipse solare

Rolls-Royce a lansat o nouă ediție specială pentru berlina de lux Ghost, cu ocazia eclipsei solare care va avea loc în 14 octombrie. Noul model primește o vopsea cu accente exclusive și un capitonaj animat al plafonului.
Luni, 28 August 2023 | Modele noi

Accentul pe lux: Rolls-Royce prezintă două exemplare unicate ale lui Spectre și Ghost

Rolls-Royce a dezvăluit câte un exemplar unicat pentru modelele Spectre și Ghost. Cele două exemplare vor fi expuse în cadrul Concursului de Eleganță de la Palatul Blenheim din Marea Britanie.
Vineri, 22 Ianuarie 2021 | Intern

Noua generație Rolls Royce Ghost a fost prezentată oficial în România

Noua generație Ghost a ajuns la showroom-ul Rolls-Royce din România. Limuzina poate fi admirată, momentan, doar de către clienți, având în vedere restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Rolls-Royce prezintă noul Ghost Extended: ampatament mai mare cu 170 mm și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate

Rolls-Royce a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Ghost Extended. Varianta cu ampatament mărit propune și mai mult spațiu pentru pasagerii din spate. În plus, britanicii introduc și scaunele speciale Serenty.
Marti, 01 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost: schimbări minore de design, platformă nouă, interior "înstelat" și motor de 6.8 litri și 571 de cai putere

Rolls-Royce a prezentat noua generație Ghost, care a fost dezvoltată pe o platformă nouă, are un interior "înstelat" și motor de 6.8 litri care dezvoltă 571 de cai putere. Designul exterior este aproape neschimbat.
Marti, 25 August 2020 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Rolls-Royce Ghost: modelul britanicilor va avea o planșă de bord înstelată

Noua generație Rolls-Royce Ghost va fi prezentată în 1 septembrie. Acum, britanicii au publicat o imagine cu planșa de bord a viitorului model. Aceasta va fi una iluminată și va integra imaginea a 850 de stele.
Miercuri, 19 August 2020 | Modele noi

Noua generație Rolls-Royce Ghost va avea o izolație fonică îmbunătățită: britanicii au introdus "șoapte" artificiale

Noua generație Rolls-Royce Ghost va beneficia de o izolație fonică îmbunătățită la interior, iar inginerii au dezvoltat "șoapte" artificiale pentru ca șoferii și pasagerii să nu simtă un disconfort din cauza liniștii.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Rolls-Royce Ghost: modelul va fi echipat cu o suspensie nouă și va avea direcție integrală

Viitorul Rolls-Royce Ghost va fi prezentat în toamna acestui an, iar reprezentanții constructorului britanic vin cu noi informații. Modelul va fi echipat cu tracțiune integrală, cu un sistem de direcție integrală și cu o suspensie nouă.
Luni, 27 Iulie 2020 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Rolls-Royce Ghost: modelul britanic va fi lansat în toamnă

Rolls-Royce a publicat prima fotografie teaser care anunță noua generație Ghost. Pentru moment, britanicii scot în evidență silueta viitroului model, urmând ca debutul acestuia să aibă loc în toamnă.
Marti, 07 Ianuarie 2020 | Industrie

Record de vânzări pentru Rolls-Royce în 2019: peste 5.000 de unități, în creștere cu 25% față de 2018

Rolls-Royce a stabilit un record în ceea ce privește vânzările obținute în 2019. Conform oficialilor producătorului britanic, anul trecut, Rolls-Royce a comercializat 5.152 de vehicule, în creștere cu 25% față de 2018.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Industrie

Rolls-Royce anunță încetarea producției pentru actualul Ghost: o nouă generație a modelului este așteptată în 2020

Rolls-Royce a anunțat încetarea producției pentru actuala generație a modelului Ghost. O nouă generație este așteptată în 2020, atunci când Ghost ar urma să primească și o versiune hibridă.
Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost va primi o nouă generație în 2020: va împrumuta motorul V12 de 6.6 litri de la BMW Seria 7 și ar putea primi o versiune hibridă

Rolls-Royce va lansa anul viitor o nouă generație pentru modelul Ghost, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Noul Ghost ar urma să beneficieze de același motor V12 de 6.6 litri care echipează și Seria 7, dar este așteptat să dezvolte peste 585 de cai putere. În același timp, noul Ghost ar putea primi și o versiune hibridă.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Rolls-Royce Silver Ghost Collection: ediție limitată la 35 de mașini unice care evocă un record stabilit acum 111 ani

Dacă sunteți în căutarea unui obiect de colecție, Rolls-Royce vă poate oferi unul dintre cele doar 35 de exemplare ale modelului Ghost dedicate unei performanțe istorice realizate de fondatorii mărcii acum 111 ani.
Luni, 12 Septembrie 2016 | General

Rolls Royce adoptă o strategie diferită de Bentley: "Nu vom renunța la motoarele V12 și nu vom face mașini mai mici decât Ghost"

Rolls Royce preferă să păstreze un caracter exclusivist pentru gama sa de modele. De asemenea, englezii preferă să nu renunțe, pentru moment, la motoarele V12.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Tuning

Ghidul unui tuning abominabil: cum profanezi un Rolls Royce Wraith

Dacă vă imaginați că nu există modalitate de a strica eleganța unui Rolls Royce, vă înșelați. Ne-o dovedesc niște tuneri despre care n-am mai auzit, dar care vor să se facă auziți cu orice preț.
Joi, 12 Noiembrie 2015 | Industrie

Lecție de moralitate. Rolls Royce anunță cel mai mic recall din lume: o singură mașină

Rolls Royce face un recall demn de Cartea Recordurilor. Englezii rechemă în service o singură mașină, suspectată de probleme la nivelul airbagurilor.
Miercuri, 08 Ianuarie 2014 | Modele noi

Rolls Royce Ghost V-Spec - o ediţie specială de 600 de cai putere

Rolls Royce anunţă o nouă ediţie specială a modelului Ghost. Ea se va numi V-Spec, va avea 600 de cai putere şi va fi disponibilă la vânzare doar până în luna iunie.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Modele noi

Rolls-Royce Ghost Alpine Trail Centenary Collection, o ediţie specială a modelului britanic

Rolls-Royce Ghost va primi la Salonul Auto de la Shanghai o ediţie specială care preia trăsături de la un model istoric al mărcii din Goodwood.

Tag-uri similare

vanzari, tuning, Rolls-Royce, Phantom, Ghost, Rolls-Royce Ghost, Deutsche Manufaktur, tuning Rolls-Royce
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru