Feedback

Romania

Vineri, 17 Noiembrie | Industrie

Investiții străine: Nemții de la Schieffer vor construi o fabrică de piese auto la Hunedoara

Divizia locală a grupului german de componente auto Schieffer va construi o nouă fabrică în România, la Hunedoara.
Joi, 16 Noiembrie | Intern

Înmatriculări în România: 90.000 de mașini noi înscrise în primele zece luni. Volkswagen urcă spectaculos pe locul doi, iar Dacia rămâne lider

Înmatriculările de autoturisme din România au crescut cu 22,64% în primele zece luni din acest an, față de aceeași perioadă din 2016. Topul mărcilor auto este în continuare condus de Dacia, dar Volkswagen urcă pe locul doi.
Marti, 07 Noiembrie | Intern

Eliminarea parcagiilor, mai aproape de realitate: proiectul mai are nevoie de un singur vot pentru a deveni lege

Proiectul de lege prin care persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu închisoare de până la doi ani a fost aprobat de Senat și mai are nevoie doar de votul Camerei Deputaților pentru a intra în vigoare.
Miercuri, 01 Noiembrie | Masini electrice si hibride

BMW i3, cea mai cumpărată mașină electrică din România: piața a crescut de 3 ori în ultimul an

BMW i3 este cea mai cumpărată mașină electrică din România în primele nouă luni din acest an, potrivit datelor APIA.
Marti, 24 Octombrie | Intern

Șeful Alstom în România: “Mai multe primării din țară vor să achiziţioneze autobuze electrice cu fonduri europene”

Mai multe autorităţi publice locale de talie medie din România vor să achiziţioneze autobuze electrice prin accesarea unor fonduri europene în viitorul apropiat, susține Gabriel Stanciu, director general al grupului Alstom pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. Acesta spune că a purtat deja discuţii cu primării din ţară, însă nu şi cu primăria Capitalei.
Luni, 23 Octombrie | Intern

Studiu: Peste 60% dintre români vor să-și cumpere o mașină electrică, dar nu mai devreme de trei ani

Prețul ridicat este motivul pentru care o treime dintre români nu ar cumpăra o mașină electrică, iar 61% dintre ei se gândesc să facă o astfel de achiziție, dar nu mai devreme de trei ani, arată un studiu efectuat de compania de market research 4Service Group.
Joi, 19 Octombrie | Intern

Aproape de un nou contract cu statul: Renault vrea să furnizeze Poliției 5.600 de mașini pentru 51 de milioane de euro

Renault a depus singura ofertă în cadrul unei licitații a Poliției Române pentru achiziția unui număr de 5.600 de mașini, în următorii 2 ani. Valoarea contractului este estimată la 230 de milioane de lei (circa 51 de milioane de euro).
Joi, 05 Octombrie | Industrie

Ce mașini caută românii pe net: VW Passat, VW Golf și Audi A4 sunt în top 3

Volkswagen Passat, Volkswagen Golf și Audi A4 sunt cele mai căutate mașini de către românii care intră pe internet, potrivit unei statistici a platformei de anunțuri Autovit.
Vineri, 18 August | Intern

Românii cumpară în medie doar 90 de litri de carburant pe an: prețurile mari determină șoferii să reducă distanțele parcurse

Un român cheltuie doar 1% din venitul anual pe carburanți, însă în același timp alocă 4% din câștigurile zilnice pentru a alimenta cu un litru la benzinării.
Vineri, 14 Iulie | Economic

România are cea mai mare creștere la înmatriculările de mașini noi în UE în prima jumătate a anului. Dacia, creștere de peste 10%

România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la creșterea procentuală a numărului de mașini noi înmatriculate în prima jumătate a anului, în timp ce înmatriculările Dacia în UE au crescut cu peste 10%.
Miercuri, 28 Iunie | Intern

Numărul înmatriculărilor de mașini second-hand cu motoare Euro 1, 2 și 4 s-a dublat în primele 5 luni ale anului

Vârsta medie a parcului auto national a crescut la peste 12 ani, după ce numărul înmatriculărilor de mașini second-hand cu motoare Euro 1, 2, și 4 s-a dublat în primele 5 luni ale anului.
Joi, 15 Iunie | Intern

O nouă fabrică de componente auto în România: Timken produce rulmenți la Ploiești cu 120 de angajați

Grupul american Timken a inaugurat o fabrică de rulmenți cu role conice în apropiere de Ploiești, acolo unde lucrează 120 de angajați.
Marti, 11 Aprilie | Intern

Proiect de lege pentru eliminarea parcagiilor: muncă în folosul comunității și închisoare de până la doi ani

Persoanele care pretind ilegal sume de bani pentru parcarea mașinilor vor fi pedepsite cu muncă în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani, potrivit unui proiect de lege.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Industrie

Unii cu investiţiile, alţii cu studiile: Bulgaria şi România sunt cele mai atractive ţări pentru industria auto

Bulgaria şi România ocupă primele două locuri într-un studiu realizat de vecinii de la sud de Dunăre care analizează cele mai atractive ţări pentru industria auto, deşi Polonia şi Ungaria au obţinut investiţii majore în ultimele luni.
Marti, 11 Octombrie 2016 | Intern

În pas cu tehnologia: Renault va dezvolta maşini în România prin sisteme de realitate virtuală

Renault va dezvolta diverse modele de maşini în România prin intermediul unor sisteme de realitate virtuală în cadrul centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Septembrie 2016 | Intern

O nouă fabrică auto în România: Faurecia va produce la Râmnicu Vâlcea tapiţerii pentru Peugeot, Renault şi Grupul Volkswagen

Compania franceză Faurecia a inaugurat la Râmnicu Vâlcea o fabrică de tapiţerii textile şi din piele pentru Peugeot, Renault şi Grupul Volkswagen la care lucrează 1.200 de angajaţi.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Intern

Românii ar putea primi despăgubiri pentru Dieselgate: UE acuză Volkswagen că a încălcat drepturile consumatorilor în 20 de state

Uniunea Europeană consideră că Volkswagen a încălcat drepturile consumatorilor în 20 de state şi afirmă că fiecare ţară în parte ar trebui să decidă dacă clienţii pot primi despăgubiri financiare.
Marti, 06 Septembrie 2016 | Intern

Primul ministru Cioloş negociază un parteneriat cu BMW: germanii vor un proiect de cercetare-dezvoltare pentru maşini electrice

Constructorul german BMW este în discuţii cu autorităţile cu privire la lansarea în România a unui proiect de cercetare-dezvoltare pentru maşini electrice.
Miercuri, 10 August 2016 | Intern

România va avea 840 de staţii de încărcare pentru maşini electrice în 2016 printr-un program finanţat de stat

Ministerul Mediului a început programul "Infrastructura pentru alimentare verde" prin care va finanţa construcţia a 840 de staţii de încărcare în 2016. Peste 4 ani, reţeaua naţională ar trebui să ajungă la 6.000 de staţii de încărcare.
Joi, 16 Iunie 2016 | O lume nebuna

Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru