RTR

Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Interviu

Directorul biroului de Cercetare și Dezvoltare Renault din București: "Ce facem noi la Dacia este Smart Buy, nu are nimic de-a face cu ideea de ieftin"

Alexander Simionescu a preluat de o jumătate de an conducerea Renault Technologie Roumanie, iar Automarket l-a provocat pe șeful Ingineriei Renault și Dacia la un interviu. Am aflat cum se văd electricele, autonomele și în general marca Dacia din interior.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Fotospion

Renault testează în România înlocuitorul lui Laguna

Înlocuitorul lui Renault Laguna și al lui Latitude este testat de inginerii Renault pe străzile din România. Modelul ar trebui să debuteze pe piață până la finalul anului viitor.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Industrie

Dacia: "Căutăm ingineri cu experienţă trecuţi de 40 de ani, dar nu găsim"

Reprezentanţii Renault Technologie Roumanie susţin că nu au suficienţi candidaţi cu experienţă trecuţi de vârsta de 40 de ani pentru posturile libere din companie, cu toate că sunt deschişi la orice categorie de vârstă.
Joi, 26 Iulie 2012 | Intern

O româncă este directorul Centrului Tehnic Titu

Anica Muntean a preluat funcţia de director a Centrului Tehnic Titu. Inginerul român este prima şi singura femeie care conduce un departament de acest tip în Grupul Renault la nivel mondial.
Miercuri, 04 Aprilie 2012 | Intern

Grupul Renault lansează programul de stagiatură Drive your future pentru 155 studenţi

Grupul Renault a lansat ediţia 2012 a programului de stagiatură. Aceasta are 155 de locuri şi le este adresat studenţilor din anii terminali de la 18 universităţi partenere din toată ţara.
Joi, 29 Martie 2012 | Intern

Grupul Renault recrutează specialişti la târgul "Angajatori de Top"

Grupul Renault caută specialişti pentru 39 de proiecte pe care le va derula în ţară. Candidaţii pot aplica pentru o poziţie în cadrul târgului "Angajatori de Top", organizat pe 30 şi 31 martie la Bucureşti.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

REPORTAJ: Copilot de ocazie într-un Duster de 850 de cai putere

Dacia ne-a invitat la o plimbare în dreapta lui Jean Philippe Dayraut la bordul lui Dacia Duster No Limit, "versiunea" de motorsport de 850 de cai a modelului românesc. Ostilităţile s-au desfăşurat pe pista de încercări de la Titu.
Miercuri, 15 Septembrie 2010 | Intern

Renault a deschis un Centru Tehnic de testare a maşinilor la Titu

România intră pe lista selectă a ţărilor care deţin un centru tehnic de testare pentru maşinile care urmează să se lanseze pe piaţă. Centrul le aparţine celor de la Renault şi se află în judeţul Dâmboviţa.
Marti, 14 Iulie 2009 | Reportaj

REPORTAJ: Crash-test cu Dacia Sandero la Mioveni

Automarket a avut astazi ocazia de a asista live la un crash-test in interiorul Uzinei Dacia de la Mioveni. Testul a avut ca actor principal un model Dacia Sandero.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Romania, design, Sandero, dezvoltare, cercetare, serie, RTR, inginer
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru