Russelsheim

Luni, 24 August 2020 | Industrie

Presa germană: Opel vrea să vândă o parte din uzina de la Rüsselsheim

Opel vrea să reducă suprafața fabricii sale din Rüsselsheim, urmând să vândă o parte din terenuri, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Germania.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

PSA deschide un centru de inginerie în Germania: grupul a transferat 700 de angajați Opel către o companie care activează și în România

Grupul PSA a deschis un centru de inginerie în Germania, după ce 700 de angajați Opel au fost transferați către Segula Technologies, furnizor global de servicii de inginerie, cu birouri și în România. Francezii spun că noul centru va funcționa în același campus cu fabrica Opel din Russelsheim.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Încă o fisă: Opel a început producția noului Zafira la fabrica din Russelsheim

Deși monovolumele pierd teren la nivel de vânzări și cotă de piață în fața SUV-urilor, Opel mizează pe un Zafira reămprospătat și plin de tehnologie pentru a atrage clienții familiști.
Vineri, 04 Iulie 2014 | General

POVEŞTI AUTO: 20 de momente decisive care au influenţat istoria designului Opel

Acum exact 50 de ani, Opel deschidea primul centru de design european al unui constructor auto. Înaintea tuturor mărcilor premium sau non-premium ale Europei. Iar cele cinci decenii au adus o mulţime de poveşti de colecţie pentru marca germană.
Duminica, 05 Septembrie 2010 | General

Câştigătoarea Eurovision 2010 este noua imagine Opel în Germania

Opel a iniţiat o nouă campanie de marketing prin care doreşte să îşi recâştige clienţii de pe piaţa din Germania. Prima mutare făcută de nemţi a fost desemnarea artistei Lena Meyer-Landrut drept noua imagine a brandului.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Economic

Opel a produs 200.000 de exemplare Insignia

Opel Insignia, castigatorul premiului Masina Anului 2009 in Europa, a ajuns la exemplarul cu numarul 200.000.
Luni, 01 Februarie 2010 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu nou Opel Meriva

Automarket a avut ocazia de a diseca noua generatie Opel Meriva pe masa de operatii a uzinei din Russelsheim. Prezentarea statica a dezvaluit secretele modelului asteptat sa debuteze oficial la Geneva.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Premii auto

Sefii Opel au primit premiul Car of the Year pentru Insignia

Sediul Opel din Russelsheim a fost gazda ceremoniei de inmanare a premiului Car of the Year, pe care Opel Insignia l-a castigat in noiembrie 2008.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru