Saloane auto

Luni, 29 Iunie 2020 | General

Organizatorul Salonului Auto de la Geneva ar putea intra în lichidare: "Trebuie să găsim o soluție până în septembrie"

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva atrag atenția că evenimentul riscă să nu mai poată avea loc dacă nu găsesc surse de finanțare până în luna septembrie. "Riscăm să intrăm în lichidare".
Joi, 18 Iunie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Munchen va înlocui tradiționalul eveniment de la Frankfurt până în 2025: "Vom organiza teste și demonstrații pe străzile orașului"

Salonul Auto de la Frankfurt va fi mutat la Munchen începând de anul viitor, iar noii organizatori au anunțat că vor putea găzdui evenimentul timp de trei ediții în anii impari, până în 2025.
Marti, 16 Iunie 2020 | Industrie

Lamborghini: “Nu vom mai participa la saloanele auto, ne concentrăm pe evenimente exclusiviste”

Lamborghini a anunțat că nu va mai participa la niciun salon auto și, în schimb, se va concentra pe evenimente mai mici, care să ofere mai multă exclusivitate. “Saloanele auto nu mai respectă filozofia noastră de a avea o relație apropiată cu clienții,” a transmis constructorul.
Miercuri, 27 Mai 2020 | General

Salonul Auto de la Geneva, în pericol să nu aibă loc nici în 2021: organizatorii se confruntă cu probleme financiare

Salonul Auto de la Geneva este în pericol să nu aibă loc nici în anul 2021, după ce organizatorii au renunțat la obținerea unui sprijin financiar din partea autorităților. Unii constructori fac presiuni pentru ca următoarea ediție să aibă loc în 2022.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a fost anulat: organizatorii vor păstra doar câteva evenimente locale de mobilitate

Organizatorii Salonului Auto de la Paris din luna octombrie au anunțat oficial că ediția din acest an va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. În schimb, vor fi păstrate doar câteva evenimente de mobilitate.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Beijing, amânat pe termen nedeterminat din cauza coronavirusului: evenimentul era programat în 21-30 aprilie

Salonul Auto de la Beijing programat în perioada 21-30 aprilie a fost amânat pe termen nedeterminat din cauza epidemiei de coronavirus.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Industrie

Constructorii germani solicită un nou format pentru Salonul Auto de la Frankfurt: "Trebuie să promovăm tehnologiile, nu noile modele"

Constructorii germani propun ca Salonul Auto de la Frankfurt să promoveze tehnologiile în detrimentul mașinilor și să aibă loc și în alte orașe ale țării, după o ediție considerată "o umbră tristă" comparativ cu edițiile precedente.
Duminica, 01 Septembrie 2019 | O lume nebuna

Probleme la Salonul Auto de la Frankfurt: amenințări cu proteste masive împotriva industriei auto

Salonul Auto de la Frankfurt care va avea loc în luna septembrie este amenințat cu proteste masive de un grup radical care a vandalizat deja peste 40 de mașini premium parcate la periferia orașului.
Joi, 06 Decembrie 2018 | Industrie

Încă un constructor renunță la Salonul Auto de la Geneva: DS nu va participa la eveniment pentru că nu are lansări programate

DS nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât brandul premium al Grupului PSA Peugeot-Citroen nu a programat nicio lansare. Prezența celor de la Opel este de asemenea incertă.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Vom organiza propriile noastre evenimente de lansare"

Jaguar Land Rover a anunțat că nu va avea stand la Salonul Auto de la Geneva, întrucât preferă să organizeze propriile evenimente pentru lansarea de noi modele.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Industrie

Ford nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din 2019: "Lansările noastre nu coincid cu data evenimentului"

Ford nu va participa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie ca urmare a faptului că pregătește o serie de lansări după data de desfășurare a evenimentului.
Joi, 17 August 2017 | General

Saloanele auto nu mai atrag constructorii: 9 producători majori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Volvo, Peugeot, Nissan, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Infiniti, Jeep și DS nu vor avea stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | General

Francezii renunţă la Germania: Peugeot nu va participa la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017

Peugeot a decis să nu aibă stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt din 2017, întrucât preferă să aloce un buget mai mare platformelor digitale de promovare a noilor modele.
Miercuri, 09 Octombrie 2013 | Industrie

Salonul Auto de la Bologna a fost anulat din lipsă de expozanţi

Ediţia 2013 a Salonului Auto de la Bologna a fost anulată din cauza lipsei de expozanţi, spun organizatorii evenimentului.
Joi, 14 Octombrie 2010 | General

Salonul Auto de la Londra, anulat din nou

Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de vehicule din Marea Britanie a decis alături de oranizatorii Salonului Auto de la Londra să anuleze şi ediţia 2012 a acestui eveniment.
Joi, 19 Martie 2009 | Industrie

Editia 2010 a Salonului Auto al Marii Britanii a fost anulata

cel mai mare eveniment expozitional auto din Marea Britanie a fost anulat pentru 2010 din cauza crizei economice.

Tag-uri similare

Salon Auto, Salonul Auto, Marea Britanie, criza, Londra, UK, Saloane auto, anulare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru