Salon Auto Tokyo

Joi, 29 Octombrie 2015 | Tehnologie

Rebel fără cauză: Yamaha a prezentat un robot care poate să conducă o motocicletă

Yamaha a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo un robot capabil să piloteze o motocicletă fără modificări suplimentare. I-au spus Motobot, dar nu vă așteptați să-l înlocuiască pe Valentino Rossi prea curând.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Concepte

Yamaha Sports Ride Concept - o mașină sport creată de celebrul producător de motociclete

Yamaha a prezentat conceptul unui automobil sport la Salonul Auto de la Tokyo. Vorbim despre al doilea concept de automobil prezentat de producătorul nipon de motociclete.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Modele noi

Nissan aduce la Tokyo un model sport inspirat de conceptul Esflow

Nissan 370Z ar putea primi un frăţior mai mic, inspirat din conceptul Esflow. Andy Palmer, Vicepreşedinte executiv Nissan, a anunţat prezentarea modelului la Salonul Auto de la Tokyo.
Vineri, 13 Ianuarie 2012 | Concepte

Toyota a dezvoltat o versiune de performanţă a lui iQ

Toyota aduce o versiune de performanţă a lui iQ la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul de 128 CP va fi construit în doar 100 de unităţi.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Honda şi-a prezentat noile motoare şi transmisii la Tokyo

Honda a adus la Salonul Auto de la Tokyo noua gamă de motoare şi transmisii pe care le va lansa în următorii doi ani. Acestea sunt cu 10% mai economice decât actualele unităţi şi dezvoltă mai multă putere.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Concepte

Toyota Fun-Vii a debutat la Tokyo

Toyota a prezentat conceptul Fun-Vii la Salonul Auto de la Tokyo. Fun-Vii este un acronim pentru "Fun-Vehicle interactive internet".
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Conceptul Nissan Land Glider in miscare

Japonezii de la Nissan vor prezenta un concept electric la Salonul Auto de la Tokyo care imbina avantajele unui automobil cu cele ale unei motociclete. Acesta se numeste Land Glider si are o directie controlata de computer, care inclina vehiculul la viraje.
Marti, 06 Octombrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: FT-86, noul coupe Toyota-Subaru

Toyota a prezentat primele imagini oficiale ale modelului creat impreuna cu Subaru. Exemplarul din imagini este intr-un stadiu apropiat de productie si va suferi anumite modificari la interior.
Joi, 01 Octombrie 2009 | Modele noi

Suzuki Swift vine la Tokyo in versiune hibrida

Suzuki va prezenta o versiune plug-in hibrid a lui Swift la Salonul Auto de la Tokyo din aceasta luna. Modelul are un tren de rulare care functioneaza in acelasi mod ca cel al lui Chevrolet Volt.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, productie, Concept, Salonul Auto, hibrid, Subaru, Suzuki, design, Tokyo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru