Salonul Auto de la Los Angeles

Vineri, 18 Noiembrie 2022 | Modele noi

Noua generație Subaru Impreza: dispar varianta sedan și transmisia manuală

Subaru a lansat cea de-a șasea generație Impreza cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul nipon va fi oferit doar în variantă hatchback, iar transmisia manuală a dispărut din ofertă.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Concepte

Hyundai lansează conceptul electric Seven cu autonomie de 480 de kilometri

Hyundai lansează, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, conceptul electric Seven. Geamănul lui Kia EV9 anunță un viitor SUV electric de serie care ar putea primi numele Ioniq 7.
Joi, 18 Noiembrie 2021 | Concepte

Kia prezintă conceptul EV9. Anunță un viitor SUV electric cu trei rânduri de scaune

Kia a publicat primele imagini și informații despre conceptul EV9. Acesta anunță un viitor SUV electric cu trei rânduri de scaune, dezvoltat pe platforma E-GMP.
Miercuri, 17 Noiembrie 2021 | Modele noi

Porsche lansează noile Taycan GTS și Taycan GTS Sport Turismo cu 598 de cai putere

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Taycan Sport Turismo. Atât el, cât și versiunea standard, vor putea fi comandate și în versiune GTS, începând de anul viitor.
Vineri, 12 Noiembrie 2021 | Modele noi

Lansări Porsche la Salonul Auto de la Los Angeles: Cayman GT4 RS și o nouă variantă pentru Taycan

Constructorul german de automobile pregătește mai multe lansări pentru Salonul Auto de la Los Angeles. Printre acestea se numără versiunea Cayman GT4 RS și o nouă variantă de caroserie pentru Taycan, cel mai probabil Sport Turismo.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Primele schițe cu noul concept Kia EV9. Anunță un viitor SUV electric de dimensiuni mari

Constructorul asiatic a publicat primele schițe și un teaser cu noul concept EV9. Acesta anunță un viitor SUV, cu zero emisii, de dimensiuni mari.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Mini a prezentat noul John Cooper Works GP: cel mai rapid model de serie al britanicilor are 306 CP și accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde

Mini a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul John Cooper Works GP. Modelul britanicilor este echipat cu un motor de 2.0 litri cu 306 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.2 secunde. Viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 265 km/h.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noul Mini John Cooper Works GP va fi expus în 20 noiembrie: Hot Hatch-ul britanic cu peste 300 CP va fi produs în doar 3.000 de unități

Mini va expune noul Hot Hatch John Cooper Works GP în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul producătorului britanic va fi echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care oferă peste 300 de cai putere.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Modele noi

Acesta este noul Porsche 911: a opta generație a modelului german, "scăpată" pe internet înainte de prezentarea din Los Angeles

Noul Porsche 911 va fi lansat oficial în prima zi a Salonului Auto de la Los Angeles, însă primele imagini cu modelul german au fost deja publicate pe internet. Așa cum era de așteptat, noul 911 nu primește modificări masive la nivelul designului.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Teaser video cu viitorul Porsche 911: o nouă transmisie automată cu opt trepte și dublu ambreiaj și faruri cu LED cu tehnologie Matrix

Porsche a publicat un nou teaser video cu viitoarea generație 911. Modelul producătorului german va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 28 noiembrie.
Joi, 30 Noiembrie 2017 | Modele noi

Nissan atacă segmentul SUV din SUA cu Kicks: tehnologii de ultimă generație și posibilități multiple de personalizare

Nissan a lansat SUV-ul Kicks pe piața din SUA. Modelul constructorului nipon joacă la limita dintre segmentele B și C și promite o mulțime de tehnologii moderne și posibilități multiple de personalizare.
Marti, 07 Noiembrie 2017 | Concepte

Prima schiță oficială: Infiniti va lansa cel mai avansat concept din gamă din punct de vedere tehnologic

Infiniti aduce un nou concept în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Japonezii spun că acesta va fi cel mai avansat produs din gamă din punct de vedere tehnologic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Concepte

Volvo inventează Mașina Timpului, un concept care modifică experiența la volan

Volvo expune la Salonul Auto de la Los Angeles conceptul Time Machine. După cum o sugerează și numele, prototipul vrea să redefinească experiența celui din spatele volanului.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Modele noi

Cadillac ATS-V Coupe: rivalul american al lui BMW M4, anticipat de un teaser video

Cadillac se pregăteşte să dezvăluie noul ATS-V Coupe cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va rivaliza cu BMW M4 şi a fost deja anticipat de un teaser video.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi A9 Concept: un clip video trădează designul frontal şi maşinile folosite drept inspiraţie

Audi va expune în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept pe care presa la numit A9. Designerul şef al mărcii germane vorbeşte despre surpriza de la sfârşitul acestei luni şi despre modelele care l-au inspirat: vechile A8 şi TT.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Ford pregăteşte o surpriză sportivă la sfârşitul lui noiembrie

Ford va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un model sportiv nou, anticipat deja de un teaser video.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | Modele noi

Ciudăţenia Salonului de la Los Angeles: Youabian Puma, decapotabila de şase metri şi 1.1 milioane $

Una dintre cele mai ciudate apariţii din cadrul Salonului Auto de la Los Angeles s-a numit Youabian Puma. Maşina este o decapotabilă cu patru locuri, de 6 metri lungime şi 1.80 înălţime.
Vineri, 16 Noiembrie 2012 | Modele noi

Chevrolet Spark electric - informaţii şi fotografii oficiale

Chevrolet a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Spark electric. Modelul de serie are 130 de cai putere şi urmează a fi dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 | Feature

TOP 10: Premierele Salonului Auto de la Los Angeles

Salonul Auto de la Los Angeles îşi deschide porţile mâine. Expoziţia din California tinde să devină cel mai important eveniment auto din America de Nord. Iată cele mai importante premiere.
Duminica, 30 Octombrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Prima imagine cu noul Honda CR-V

Imagini cu noul model Honda CR-V au apărut pe site-ul japonez al mărcii. Noul SUV Honda va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.

Tag-uri similare

Volkswagen, Mazda, Mazda2, Salonul Auto de la Los Angeles, concept Volkswagen, concept Honda, Honda P-NUT, Mazda2 MPS, Honda Los Angeles, Mazda2 Evil
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru