Salonul Auto de la Paris

Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

PREMIERĂ: Dacia Duster Mat Edition debutează cu 150 CP și vopsea mată

Dacia a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Duster Mat Edition. Aceasta vine echipată cu motorul TCe de 150 CP, vopsea mată și producție limitată la "doar câteva sute de exemplare".
Luni, 17 Octombrie 2022 | Concepte

Proaspăt lansatul Jeep Avenger are deja un concept: o versiune cu 4x4

Până la urmă, Jeep Avenger, primul model cu zero emisii al mărcii americane, ar putea primi o versiune cu tracțiune integrală. Cel puțin asta lasă de înțeles noul concept Avenger 4x4 prezentat la Paris.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Concepte

Alpine publică o nouă imagine cu viitorul concept Alpenglow

Constructorul francez de automobile publică o nouă imagine cu viitorul concept Alpenglow. Acesta va fi prezentat în 13 octombrie, iar mai apoi va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Paris.
Miercuri, 14 Septembrie 2022 | Concepte

Renault îi mai aduce un omagiu electric legendarului R5: vom vedea un concept nou

Constructorul francez de automobile anunță un nou show car, cu zero emisii, un omagiu adus legendarului R5. Acesta va fi prezentat în 22 septembrie.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | Industrie

Salonul Auto de la Paris: Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele

Grupul Renault a anunțat planurile pentru Salonul Auto de la Paris, care are loc în perioada 17 - 23 octombrie. Dacia va fi prezentă cu toată gama de modele, acestea urmând să poarte noua identitate vizuală a mărcii.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

După 3 ani de absență, Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Va avea loc în septembrie

Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie. O lună mai târziu, de această dată în Europa, se va desfășura Salonul Auto de la Paris.
Marti, 20 Iulie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la Paris se întoarce în 2022 într-un format nou. Ultimul a avut loc în 2018

Potrivit celor mai recente informații, Salonul Auto de la Paris se întoarce în 2022 sub forma unui eveniment denumit "Paris Automotive Week". Acesta va fi organizat în perioada 17 - 23 octombrie 2022.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Paris din luna octombrie a fost anulat: organizatorii vor păstra doar câteva evenimente locale de mobilitate

Organizatorii Salonului Auto de la Paris din luna octombrie au anunțat oficial că ediția din acest an va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. În schimb, vor fi păstrate doar câteva evenimente de mobilitate.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | General

Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris din septembrie: "Nu avem niciun plan pentru ediția din acest an"

Volkswagen a anunțat că nu intenționează să participe la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie, cel mai probabil ca urmare a scăderii interesului pentru astfel de evenimente.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

LIVE BLOG: Noutățile anunțate la Salonul Auto de la Paris

Automarket vă ține în priză cu toate noutățile și premierele anunțate la Salonul Auto de la Paris în cursul zilelor de 2 și 3 octombrie.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | PARIS 2018

BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Seria 3: sedanul de clasă medie debutează în 2 octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris

Noua generație BMW Seria 3 va fi prezentată în 2 octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris. Conform informațiilor oferite de reprezentanții constructorului bavrez, noul sedan de clasă medie va fi echipat cu cel mai puternic motor pe benzină cu 4 cilindri din istoria companiei. În același timp, nemții anunță un Seria 3 cu un coeficient aerodinamic de 0.23.
Luni, 24 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B vine în octombrie: modelul va împărți standul de la Paris cu noile EQC, GLE și A35 AMG

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris. Pe scena evenimentului din Franța, fanii constructorului german vor putea admira și noile SUV-uri EQC și GLE, dar și sportivul Mercedes-AMG A35 4Matic.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Dacia pregătește un exponat-surpriză pentru Salonul Auto de la Paris, care debutează la începutul lunii octombrie

Dacia a pregătit câteva surprize pentru fanii care vor trece pragul Salonului Auto de la Paris. Oficialii constructorului de la Mioveni anunță o serie de "noutăți în gamă", vor demara un concurs de design pentru Sandero Stepway și vor prezenta un "exponat surpriză".
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Fiat nu va participa la Salonul Auto de la Paris: Ferrari și Maserati, singurele branduri ale alianței Fiat-Chrysler care vor fi prezente

Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Abarth au anunțat că vor absenta de la ediția din toamnă a Salonului Auto de la Paris, astfel că Ferrari și Maserati vor fi singurele branduri ale Alianței Fiat-Chrysler care vor avea standuri.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Industrie

Volkswagen nu va participa la Salonul Auto de la Paris: germanii ar putea organiza drive-teste în capitala Franței pe perioada evenimentului

Volkswagen a devenit al nouălea constructor care confirmă absența de la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie, însă germanii ar putea organiza diverse evenimente în capitala Franței pentru atragerea clienților.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Industrie

Nissan nu va participa la Salonul Auto de la Paris: organizatorii pregătesc măsuri pentru a menține interesul constructorilor

Nissan a confirmat că nu va participa cu stand propriu la Salonul Auto de la Paris, iar organizatorii au anunțat deja reducerea costurilor și introducerea unor zone dedicate în special tehnologiei.
Luni, 19 Septembrie 2016 | PARIS 2016

De ce constructorii auto nu mai dau doi bani pe saloanele auto? Volvo, Ford, Lamborghini sau Bentley nu vin la Paris, cel mai mare salon auto european

Salonul Auto de la Paris va fi afectat de absența mai multor branduri importante. Este pentru prima dată după criza economică mondială când un număr atât de mare de producători nu sunt prezenți la cel mai mare salon auto din Europa.
Marti, 19 Aprilie 2016 | General

După Ford şi Volvo, a venit rândul Mazda: japonezii nu participă la Salonul Auto de la Paris pentru că nu au nimic de arătat

Mazda a anunţat că nu va participa la Salonul Auto de la Paris ca urmare a faptului că nu a programat nicio lansare pentru acest an.
Luni, 20 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Salonul Auto de la Paris rămâne cel mai popular eveniment de profil din lume, cu 1.2 milioane de vizitatori în 2014

Ediţia de anul acesta a Salonului Auto de la Paris a adus în halele expozanţilor un total de 1.2 milioane de vizitatori. Evenimentul rămâne astfel cel mai popular la nivel mondial.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Peugeot Exalt: conceptul unui coupe cu patru uşi debutează şi în Europa în luna octombrie

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Peugeot expune şi versiunea europeană a conceptului Exalt. Acesta foloseşte materiale revoluţionare şi anticipează un viitor coupe cu patru uşi.

Tag-uri similare

Mercedes, Mini, design, Porsche Panamera, Mini Countryman, Mercedes CLS, Salonul Auto de la Paris, Audi A7 Sportback, Renault Safrane, Samsung SM5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru