Salonul Auto Geneva

Vineri, 26 Ianuarie | General

Doar 8 mărci auto vor fi prezente la Salonul Auto de la Geneva. Dacia și Renault, singurele mărci majore

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au publicat lista oficială cu participanții ediției din acest an. Lista include doar 8 mărci auto, printre care amintim de Renault și Dacia. Acestea vor fi singurele mărci majore prezente la ediția din acest an a celebrului salon.
Joi, 05 Martie 2015 | GENEVA 2015

Goodyear a prezentat două concepte de anvelope: una generează energie electrică, cealaltă se umflă singură

Goodyear a venit la Salonul Auto de la Geneva cu două anvelope concept. Acestea prezintă două tehnologii ale viitorului care sunt diferite din punct de vedere conceptual, dar ar putea uşura vieţile şoferilor dacă vor deveni realitate.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

DS a debutat la Geneva ca marcă independentă de Citroen

Francezii de la DS s-au prezentat în propriul lor stand de la Salonului Auto de la Geneva în calitate de marcă independentă, marcând prima apariţie publică de la "despărţirea" de Citroen.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

Rolls-Royce Phantom Serenity, exemplarul cu cea mai scumpă vopsea oferită vreodată de englezi

Rolls-Royce a prezentat la Geneva Phantom Serenity, o variantă unicat a modelului vopsit în nuanţa "Mother of Pearl", care celebrează rolul unic al mătăsii ca simbol al eleganţei.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2 Concept prefigurează o maşină de clasă mică programată pentru lansare în 2016

Suzuki a adus un concept numit iK-2 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prezintă noul limbaj de design al mărcii, Liquid Flow, şi prefigurează un model de clasă mică programat pentru lansare în 2016.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Porsche 911 GT3 RS: 500 CP şi 0-100 km/h în 3.3 secunde pentru cea mai rapidă variantă de stradă a modelului

Porsche a prezentat astăzi noua generaţie a lui 911 GT3 RS, modelul care merge pe linia fină dintre automobil de stradă şi maşină de competiţie. Noul model are 500 CP şi poate accelera de la 0 la 100 km/h în 3.3 secunde.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Toyota Auris facelift primeşte un nou aspect şi o motorizare 1.2 turbo

Toyota a prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva varianta restilizată a lui Auris. În premieră pentru compacta niponă, gama include şi o motorizare 1.2 turbo alimentată cu benzină.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Noul Toyota Avensis: design 100% european şi motoare mai eficiente (Update foto, info)

Noua generaţie Toyota Avensis îşi va face loc în showroom-urile mărcii în cursul acestui an. Primele imagini dezvăluie o maşină mult îmbunătăţită din punct de vedere estetic, iar promisiunile tehnice sunt şi ele interesante.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Dacia Duster 4x4 marchează două premiere istorice pentru marcă: Start-Stop şi Euro 6 pe noul motor 1.2 TCe de 125 CP

Odată cu ediţiile speciale aniversare ale întregii game, Dacia introduce la Geneva o nouă variantă a lui Duster, 1.2 TCe 4x4. Aceasta este echipată cu primul motor Euro 6 din istoria mărcii şi prezintă şi primul sistem Start-Stop oferit vreodată de Dacia.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE: germanii pregătesc un model poziţionat între Passat şi Phaeton

Volkswagen a dat frâu liber imaginației designerilor, iar ce a ieșit se numește Sport Coupe Concept GTE. Prototipul beneficiază de un tren de propulsie hibrid și anticipează un model nou în gama nemţilor.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Alfa Romeo 4C Spider îşi face luna viitoare debutul european în varianta de serie

Alfa Romeo va aduce la Salonul Auto de la Geneva varianta de serie a lui 4C Spider. Modelul a avut debutul mondial la Detroit, în luna ianuarie, iar acum a venit rândul europenilor să-l vadă pe viu.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Audi R8 primeşte a doua generaţie în martie şi va fi oferit opţional alături de faruri Laser

Audi va prezenta în standul său de la Salonul Auto de la Geneva noua generaţie a lui R8, alături de varianta sa electrică de serie, R8 e-tron. Până la prezentarea publică, nemţii au publicat o imagine teaser oficială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 06 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Koenigsegg aduce la Geneva o versiune mai performantă a lui Agera

Suedezii de la Koenigsegg promit o versiune mai puternică a lui Agera R pentru Salonul Auto de la Geneva. Pentru moment, ştim doar că aceasta se va numi Agera RS.
Marti, 03 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Lexus vine luna viitoare la Geneva cu un concept nou şi cu versiunea de serie a lui GS F

Lexus a anunţat astăzi lista de premiere din cadrul standului său de la Salonul Auto de la Geneva. Pe lângă premierele europene ale lui GS-F şi LF-C2 Concept, japonezii vor prezenta un concept nou în premieră mondială.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 1 facelift, imagini şi informaţii oficiale: transformare radicală

BMW a restilizat hatchback-ul său compact, Seria 1. Modelul are acum partea frontală a fratelui său de platformă, un interior actualizat şi este oferit şi cu motoare cu trei cilindri în linie.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Modele noi

Skoda Superb ar putea primi o variantă sportivă care să nu se numească vRS

Skoda va lansa o nouă generaţie a lui Superb în luna februarie, iar reprezentanţii mărcii afirmă că pregătesc şi o variantă mai sportivă. Contrar tradiţiei, aceasta nu va purta denumirea vRS.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Modele noi

Alpina D4 Bi-Turbo: diesel de 350 CP pentru versiunile modificate complet ale lui Seria 4 Coupe şi Cabriolet

Nemţii de la Alpina, marca specializată în dezvoltarea modelelor bazate pe creaţii BMW şi fabricate în strănsă relaţie cu compania din Munchen, au prezentat cele mai puternice versiuni ale lui Seria 4 Coupe şi Cabriolet echipate cu motoare diesel: D4 Bi-Turbo.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Karl este confirmat oficial ca înlocuitor al lui Agila

Opel a anunţat astăzi denumirea înlocuitorului lui Agila. Dacă în Regatul Unit, marca soră Vauxhall a botezat "Viva" noua citadină, cei de la Opel vor folosi numele Karl. El este inspirat de primul fiu al fondatorului mărcii, care a purtat numele Carl.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | Modele noi

Opel Agila va primi un înlocuitor - primul teaser al viitorului MPV de oraş

Nemţii de la Opel vor lansa un model de oraş mai mic decât Corsa şi Adam. Pe piaţa din Regatul Unit, se va numi Viva, dar restul Europei îl va cunoaşte sub alt nume, care va fi anunţat mâine. Indiferent de denumire, el este bazat pe platforma viitorului Chevrolet Spark.
Vineri, 07 Martie 2014 | GENEVA 2014

Dunlop a prezentat conceptul unei anvelope cu microchip integrat

Goodyear-Dunlop a prezentat la Salonul Auto de la Geneva conceptul unei anvelope echipată cu un microchip integrat, capabil să transmită informaţii către vehiculul cu care este echipată.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru