Salonul Auto

Miercuri, 10 Iulie 2013 | Concepte

Citroen DS3 Cabrio Racing Concept, surpriza francezilor pentru Goodwood

Citroen aduce la Festivalul Vitezei de la Goodwood o versiune cabrio a lui DS3 Racing. Conceptul va fi prezentat ulterior şi la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Concepte

Nissan aduce la Sao Paulo un nou concept care va inventa un nou segment

Nissan promite să aducă un concept care va da naştere unui nou segment la Salonul Auto de la Sao Paulo. Pentru moment, constructorul nipon a publicat două teasere ale modelului respectiv.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Bentley Continental GT3, primele imagini ale surprizei britanice pentru Paris

Englezii de la Bentley au pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Paris din 2012 - o versiune de competiţie a lui Continental GT. Acesta se numeşte Continental GT3 şi este dedicată circuitelor.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Concepte

Honda Concept C şi Concept S au debutat la Beijing

Honda a dezvelit două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Ambele prefigurează viitoare modele de serie, dar numai S Concept va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Modele noi

Cea mai scumpă versiune a lui Jaguar XJ oferită vreodată a debutat la Beijing

Versiunea cu ampatament mărit a lui Jaguar XJ a primit un nivel de echipare numit Ultimate odată cu Salonul Auto de la Beijing. Jaguar XJ Ultimate a devenit cel mai scump şi cel mai luxos XJ oferit vreodată.
Joi, 19 Aprilie 2012 | Modele noi

Presa din China: SUV-ul Lamborghini se va numi Urus

Lamborghini aduce la Salonul Auto de la Beijing un concept special. Potrivit presei din China, vorbim de un SUV care se numeşte Urus.
Miercuri, 08 Februarie 2012 | Modele noi

Nissan 370Z a primit un facelift discret

Nissan i-a aplicat un facelift lui 370Z. Modelul a primit un sistem audio îmbunătăţit, ornamente noi la interior şi mici modificări estetice.
Miercuri, 04 Ianuarie 2012 | Modele noi

Ford EcoSport, primele imagini ale fratelui SUV al lui Fiesta

Ford va prezenta la Salonul Auto de la New Delhi un crossover bazat pe Fiesta în versiunea concept. Modelul se numeşte EcoSport şi va fi vândut şi în Europa în aceeaşi formă.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Concepte

Subaru Advanced Tourer Concept a debutat la Tokyo

Subaru a venit la Tokyo cu noul BRZ, noul Impreza şi cu conceptul unui break compact agresiv, numit Advanced Tourer Concept.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Modele noi

Volkswagen Passat Alltrack - primele imagini şi informaţii oficiale

Volkswagen a prezentat primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Passat Alltrack, crossoverul de clasă medie inspirat din fratele premium de la Audi, Allroad.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

LA SHOW LIVE: Cadillac CIEL Concept, un vis neîmplinit

Cadillac a venit la Los Angeles cu modelul XTS în versiunea de serie şi cu conceptul Ciel. Din păcate, decapotabila de la Cadillac este încă în versiunea concept, la fel cum este cazul lui Converj.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | Modele noi

Bugatti vine la Dubai cu trei ediţii speciale Veyron Grand Sport

Bugatti Veyron Grand Sport a primit trei ediţii speciale, fiecare realizată într-un singur exemplar, iar acestea vor fi prezentate la Salonul Auto din Dubai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Noiembrie 2011 | Modele noi

Subaru BRZ, prima imagine oficială

Prima imagine oficială a noului Subaru BRZ prezintă posteriorul modelului japonez. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles.
Vineri, 09 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

Standul Volkswagen de la Frankfurt 2011 - prima schiţă oficială

Cincizeci de exponate, 74 de vehicule de test, un traseu off-road şi un mini-circuit. Toate acestea vor fi prezente în standul Volkswagen de 9.000 de metri pătraţi de la Frankfurt 2011.
Joi, 25 August 2011 | FRANKFURT 2011

Kia Picanto cu trei uşi debutează la Frankfurt

Versiunea cu trei uşi a lui Kia Picanto va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Aceasta va fi oferită întâi în Regatul Unit, celelalte pieţe din Europa urmând să primească modelul ulterior.
Marti, 23 August 2011 | FRANKFURT 2011

OFICIAL: Ferrari 458 Italia Spider, decapotare în 14 secunde

Ferrari a prezentat versiunea Spider a lui 458 Italia, model care va debuta în mai puţin de o lună la Salonul Auto de la Frankfurt. Decapotarea are loc în doar 14 secunde.
Luni, 22 August 2011 | Modele noi

Ferrari 458 Italia Spider, primele imagini

Aspectul lui Ferrari 458 Italia Spider a fost deconspirat înainte de debutul de la Frankfurt. Specificaţiile tehnice complete nu au fost încă publicate, dar vorbim tot de un V8 de 570 CP.
Vineri, 19 August 2011 | LOS ANGELES 2011

Infiniti JX Concept a debutat la Pebble Beach

Infiniti a adus o versiune de pre-serie a lui JX la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. Crossoverul cu şapte locuri este primul model Infiniti oferit şi cu tracţiune faţă.
Joi, 04 August 2011 | Modele noi

Alfa Romeo a prezentat un teaser al viitorului 4C, model care va fi adus la Frankfurt

Alfa Romeo 4C va fi prezent la Salonul Auto de la Frankfurt. Italienii au început o campanie de teasing pentru acest model
Vineri, 29 Iulie 2011 | Modele noi

Noul Honda Civic debutează la Frankfurt

Noua generaţie a lui Honda Civic va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt, anunţă cei de la Autocar. Modelul va marca un "salt de două generaţii" în materie de calitate, spun cei de la Honda.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru